- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще се побъркам! Какво да правя?
Случи се нещо, което не мога да повярвам, но е факт.
Да започна - имам или по - точно имах приятелка на 17 години. Ходих с нея от почти една година до онзи "злощастен" ден. С нея винаги се разбирахме и почти никога не сме имали разногласия. Всичко вървеше перфектно, но...
Самата случка: Онзи ден (сряда) двамата бяхме поканени на парти по случай рождения ден на една позната. В апартамента имаше много хора, като по - голямата част от тях ми бяха познати, включително и братът на гаджето ми. Всичко вървеше много готино - хубава музика, приятна компания... Към полунощ повечето бяхме пийнали - кой повече, кой по - малко. Приятелката ми влизаше към първата група. В един момент тя изчезна и естествено аз тръгнах да я търся. Обиколих целия апартамент и ми оставаше да проверя само спалнята. Когато понечих да влезна един от старите ми приятели ме хвана за ръката и ми каза, че не е препоръчително да влизам вътре, при което настръхнах, очаквайки най - лошото. Любопитсво, страшна ревност и гняв нахлуха едновременно в главата ми и не усетих как се озовах във въпросната стая, където станах свидетел на най - горзната възможна сцена, изпълваща ме с погнуса и отвръщение - приятелката ми и СОБСТВЕНИЯТ й брат се мляскаха като невидели свине и и се въргаляха на едното легло. Останах като вцепенен за около 10 секунди, след което напуснах стаята със сълзи на очите, отправяйки се към входната врата. Росен (братът) беше успял да ме види и ме застигна, събаряйки ме на пода. Започна да ми крещи за какъв съм се мислел и как смея да го прекъсвам. От там нататък спомените ми се губят и единственото нещо, което си спомням е, че той се беше озовал на пода с разбита уста. Прибрах се и си легнах. На сутринта GSM - ът ми започна да звъни на пожар и есествено беше тя, но аз не й вдигнах. Така тя продължава да се опитва да се свърже с мен и до днес. Как да постъпя?!? Обичах я с цялото си сърце, но не мога да й простя стореното!
п. с. Надявам се написаното да не бъде обект на подигравки и обиди.
Наистина се нуждая от съвет!
Ми или я зарежи или виж да не сте пили метилов алкохол или да е била надрусана нз ..провери дали наистина са кръвни брат и сестра и такива работи.
Това наистина е доста грубо,май би било по-добре да я беше хванал да се целува с някое момче,от колкото със собствения си брат!Това е отвратително,но алкохола си казва думата,съмнява ме да постъпи по същия начин и на трезва глава.Аз предполагам,че на нея също й е много тежко,аз също имам брат и само като си помисля,че мога да направя нещо такова и ми пречернява пред очите,ако наистина я обичаш се опитай да я разбереш (:
Ако я Обичаш Би трябвало да и простиш ,била е под въздейстието на Алкохола кой знай кой си е мислила ,че е бил сичкко ще се оправи и не се дръж като идиот ,а и се обади Ти![]()
![]()
Незнам аз не бих и се обадил , но пък бих дигнал телефона да чуя нейното обеснение за нещата.
Много хубава история си спретнал, ся ходи си удари една ножка за преди лягане![]()
Ахх това беше най-бруталното нещо което бях чела .. и незнам даже дали ш успея да ти дам правилен съвет, защото съм изцяло отвратена от твоята приятелка , но факт е че си я обичал .. и да приключи всичко без обяснение ... ще ти тежи така много време .. за това единственото нещо което можеш да направиш е да я изслушаш .. само да видиш какво ще ти каже .. не ти казвам да се съберете .. ,но в крайна сметка това зависи и от това какво ще ти каже .. трябва да я чуеш .. Макар, че аз ако съм на твойто място .. квото и да ми казва колко ме обича и такива .. няма да се върна при нея .., но просто я изслушай .. само това ..
Ако ти каже нещо тъпо .. треа я пречукаш от бой .. шот явно е неква с болен мозък .. нз тва те съветвам аз
Мога да кажа само,че АЛКОХОЛА не е оправдание!Все едно на мен приятелят ми да ми каже сори,ама аз бях с нея щото бях много пиян,и какфо следователно тряаа да му простя.Трябва да говориш с нея за да си изясните случилото се и да ти даде смислено обяснение за него,но оправдание като БЯХ МНОГО ПИЯНА!- не приемай,това го казват просто за да избегнат темата.Щом толкова я обичаш , надявам се че ще и простиш след като ти каже на какво се е дължало случилото се и кой е главният виновник да се случи.След тази случка съм почти сигурна,че незнаеш как и дали ще можеш да погледнеш брат й в очите.
Желая ти успех!Дано се съберете.Защото си личи , че ти си истински влюбен в това момиче!
Mi az lichno osven tazi fizionomiqdruga ne napravih kato go prochetoh tva ..........Emi ne znam i az ne razbrah tochno nehstata posledno toq kakyv brat moje da i e be???Basi izvratenqshtinata .......Zaebi q i tolkova ....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
pi4 6tom q obi4a6 ne se pravi 4e ne moje6 da i prosti6 moje6 i o6te kak i ne kazvai obi4ax q 6toto e taka ne se izparqvat 4ustva prosti i produljavaite tfa kazvam az
Е, пич!Не е тя единствената путка на света!Недей да се занимаваш с нея и гнусното и семейство!Тва е подигравка! и пред твойте приятели също!Бати мършата!Не се занимавай с нея!Вдигни и да видиш кво ще каже, но я зарежи!Кажи и че ти е под достойнството да се занимаваш с нея!
Зарэжи Я!![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
Баси гадните хорааааа!!!!!Заеби я тая няма смисъм брат ааааааааа ГАДНЕЕЕЕНН!!!Бегай я тая!!! Наистина няма смисъм да беше друго момче,но брат
![]()
![]()
шшш мен ако брат и така ме повали ти кааам ште го направа мама леоне![]()
Lord Give Me A Sign
ХАхахахах +1 +1 +1 +1Първоначално написано от Maja
Поне веднъж трябва да говориш с нея или поне някак си да разбереш тя какво казва по въпроса..защото колкото и малък да е шанса, има вероятност ти да не си разбрал нещо или брат и да е виновен- не казвам че тя няма вина (по собствено желание се е напила), но може да има смекчаващи обстоятелства..е всичко зависи и от това дали я обичаш достатъчно за да приемеш случилото се. Сериозно се надядявам това да е ебавка![]()
ем защо не я попиташ само ей така информативно "Е ти с брат си ли се натискаще ве!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
nau4i se da ti haresva...
ami pi4 pogovori si s neq, no spored men q zareji.
![]()
дано темата да е Е*АВКА , ако е така моето "най-сериозно и компетентно" мнение е 4е тя е искала да разбере дали това което и е казала майка й, е истина!?...а то е че батко и е по-добрия ебач от другия тъпка4 ---Татко й...къде са и ти заеба сред това развратно семейство само им разваляш кефа на хорицата..
![]()
да не ти пука винаги знай 4е може6е и да е по-зле, ами ако в стаята бяха още и мамата, таткото, дядото и бабата , като последната със сладострастен поглед те подканя да се вклю4иш..или поне да извадиш 4енето на дядото от п****а на мамата...
след преживяното не вярвам да ти требе помощ за да се намериш на пода...
+1Първоначално написано от kPuCkA
леле... щом са си позволили на обществено място почти да се нае*ат, не ми се мисли у тях какво правят... замисли се - това едва ли е първият път, когато ти изневерява с него - все пак живеят заедно... тъжно е... съжалявам те![]()
според мен трябва да я изслушаш и да я питаш директно дали са спали заедно и дали ти е изневерявала с него и преди. честно казано, какъвто и да е отговорът й, не се събирай с нея - грешката й е непростима
![]()
![]()
Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
E tva be6e mnogo brutalno...![]()
A po temata-dori da i prosti6,edva li 6te zabravi6 kakvo se e slu4ilo i 6te moje6 da se darji6 s neq kakto predi.![]()
Pak i nikoga nqma da si siguren kvo pravqt s brat i u tqh...![]()
Tva e izvrateno!
Много тъпо се е получило, особено тва че си я сгащил с брат и... Но моя съвет е да излезеш с нея и да поговорите, да си изясните всичко и след това да решиш какво да правиш,но май във всички случаи е най-добре да й биеш шута, защото все пак алкохола не е оправдание.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..