Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
Почти всички искате общо взето едно и също - кариера,семейство (сериозна връзка),дом,кола,евентуално дете... Яко в системата,бате,яко искате да сте спица в колелото...

Аз пък след 10 години искам да си правя кефа,както и сега,но умножено по 5 примерно,да се напивам през ден,да си ходя по партита,да си участвам в боища,да си ходя по мачове у нас и по света...

Иначе ми се иска да бачкам в чужбина като барманче например,2-3 месеца из Европа някъде,връщам се с 10 бона примерно и си живея 2-3 месеца като цар,нон стоп партита и простотии,нон стоп кокаин и бира,после пак няколко месеца бачкане,после пак живот,в България разбира се. Искам да правя пари в чужбина и да си ги харча тук,нещо като моя принос към родината...

Но във всеки случай не искам да стана като всички останали,не искам еснафски живот,подчинен на семейството,децата и работата... Не искам приятни тихи неделни дни със семейството сред природата или скучни изкуствени съботни вечери в някой "луксозен" ресторант,с "л/бимите" роднини и "приятели",със скучни разговори за образованието и политиката,за доходи и разходи... Не искам да живея за да изплащам на лизинг еди кво си,да треперя за децата си нон стоп,да дондуркам няква п*тка,дето ми се води жена и да и угаждам за всичко,да спазвам някви закони и правила бъдейки "съвестен гражданин". До шибаната пенсия,когато след като си работил за шибаното общество да речем 50 години,вече не си му нужен.

Не искам да помагам на обществото,не искам да бъда като другите.
бате все едно аз съм го писала, заклевам се!

за съжаление колкото повече порастваш, толкова повече се замисляш за бъдещето.
ти след 10 години ще си на ....30(примерно). окей, барманче, амфет, весело, алкохол, путки....а като станеш на 40? а на 50?
мен това ме плаши най-много...даже на моменти почти ме отказва да следвам мечтата си...