- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво Яде и Пи последно ...
Първоначално написано от YoungBloodZ
Първоначално написано от YoungBloodZ
оризззззззз
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Хмм ядох филийки с масло и пих сок от праскова ..
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Ядох пуканки и пих вода..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
вода и вафла с карамел.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Еклери и сок портокал
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
цигара...........
филийка и вода
доматена супа и минерална вода
6б3З10
Пих последно червено вино и ядох руло.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
портокал и минерална вода
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ракия + Вино... не помня ко съм ял...