- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1ви ден след края на цикъл
Както ти казаха ескапеле кам 25-30 лева..но се взима до 3 дни най-късно!Колкото по рано толкова по добре..а за друг път да знаеш когато усетиш че се е скусал презерватива или се е изпразнил в теб си пъхни 2 аспирина и легни и си сложи един тампон...След 4 часа с този тампон после отиди в тоалетната измии се наи убилно и ще си си супер ..само си гледай мензиса кога ти идва .. Успех!
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Мооооляяяя ????????? Заклевам се това за първи път го чувам.Верно,че презервативите в кисела среда умират...Обаче тва е бахти и простотията честнооооооооо...Незнаех,че има толкова откачени хора,които го правят товаПървоначално написано от kirkolevka_love
I az ne go bqh 4uvala tova ne6to... A za Escapelleto znam vsi4ko i go izpih na vreme, ama se pritesnqvam, 6toto vijdam, 4e po4ti na vsi4ki momi4eta im e do6lo 6-7 dni sled izpivaneto na tova hap4e, a na mene ve4e mi e dvanaesti den sled izpivaneto na hap4eto i mi nqma ni6to...Първоначално написано от SneJna_
Не е простутия.. пробвала съм го и мои приятелки също са го правили.. така че е доволно![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
Ama da si pyhna dva aspirina f "onaq rabota" li? Hm, symnitelno mi e...Първоначално написано от kirkolevka_love
кък се така ги късате тия презервативи и от къде го измисляте тва, че няма странични ефекти - незнам!
Za sega nqma... pyk 6te vidim...Първоначално написано от alex_devv
Това са някакви пълни измислици и Ти и Приятелките ти добре,че сте имали късмет и не сте забременяли..Ако си мислите,че е от това..Жестоко се лъжете..Незнаех,че има толкова заблудени хора на тоя свят,честно!!!Първоначално написано от kirkolevka_love
![]()
A ve i az se 4udq i se krystq...Първоначално написано от SneJna_
Can I talk, can I speak, and can I lay my head on you, can I choose and can I say- I love you?
Понеже има някфи киселини в хапчето и изгаря сперматозоидите..и не позволява да достигнат !
Ем ако искаш направо си напълни пу*ката със сярна киселина и виж може и така да стане...не,не,не,тоя форум ме отчайва все повече и повече ден,след ден и се чудя защо още влизам тука честно..Първоначално написано от kirkolevka_love
А по темата,спокойно ще ти дойде,при всички е различно![]()