.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на amatorium

Еротични игри по купони

Igraete li erotichni igri po kuponi v stil podaruci, 3 minuti v raq, butilka, strip poker i tem podobni? Kakvi neshta vi se e sluchvalo da izpulnqvate nai-druzki?
    Eating isn't cheating - Arnold

хаха понякога си геи припомняме! Но сефте чувам за тази игра 3 мин. в рая!? кво представлява?
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

to e 3min v raq ,3min v ada i purvo ediniq prai 3 min kvot si iska posle dr u4astnik/4ka 3min prai kvo si iska i taka e kvo moje da e stavalo celufkii ni6to pove4e

Re: Еротични игри по купони

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    v stil podaruci
    какво имаш предвид ?
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Случвало се е да има игри на шише и подаръци,но тва с рая и ада не го знам

Цитирай Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
    Случвало се е да има игри на шише и подаръци,но тва с рая и ада не го знам

-Podaruci e igra, v koqto se izbira tsar i toi kazva na vseki kakvo da podari na partniora si kato deistvie. Predi tova na vseki mu e suobshten partnior, koito ne se znae ot tsarq.
    -3 minuti v raq e igra, v koqto se osamotqvash s nqkoi za 3 minutki.
    -Butilka e vurtene na butilka s celuvki ili po-taka raboti.
    -Durzost ili otkrovenie e igra, v koqto purvo se pita choveka koe izbira i ako e durzost go karat da izpulni neshto, a ako e otkrovenie da otgovori na zadaden vupros chestno.
    Ima i oshte super mnogo takiva igri. Prosto se setih po kuponi kakvi neveroqtni izcepki sa stavali ot teq igri i kvi brutalni raboti sa stavali ponqkoga. Ako i vie igraete moje da spodelite.

Град
    *in a pink dream*
    kaot bqhme po-malki igraehma na takiva nehsta - po rojdenni dni i ekskurzii (5-6 klas)
    no nqmam spomeni za po-frapantni sluchai :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

ок

Ами такива игри не съм правила...може би са били модерни преди време.Сега купоните са малко по изчанчени...трева,дрога,нап ване до забрава...безразборен секс.Това са неща ,които определено не ме влекат...в смисъл пия и пуша дотолкова колкото да кажа че го правя,дрога хич нито пък безразборен секс.Най смелото нещо което съм правила е стриптийз.
    Russian Aerospace Agency

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Едно време играех много на подаръци.........ама беше без целувк по устата и ест. без каквито и да е сексуални прояви. Въпреки това беше забавно, де................

Nqmah predvid kuponi s droga i alkoholni natravqniq nito detski izpulneniq na 12 godishni. Imam predvid dali ste gi igrali tezi igri malko po-taka. Nie sme pravili kuponi, v koito sme stigali dosta dalech v podobni raboti. Daje si napravihme i sobstvena igra s kusmetcheta. Chak do sex ne uspqhme da stignem, no do drugi formi na erotchna zanimaniq i zabavni gluposti.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, като ги играех на бях на 12, а на 17-18............Ама по мое време имахме морал.

ок

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е, като ги играех на бях на 12, а на 17-18............Ама по мое време имахме морал.
    Какво значи имахме морал?Поне за мене всичко идва от възпитанието което си получил/а и от това да имаш малко ум за да разсъдиш кое е правилно и кое не.
    Russian Aerospace Agency

Град
    RuSe
    Да! Аз обожавам да играя на тези игри. Когато ги играем,винаги поставяме едно правили "Тук и сега" т.е.,каквото и да правим си остава между нас си Яко е Аз лично мисля,че такива игри не могат да развалят една връзка и затова винаги съм инициаторка на игрите

ОООО тва за мен са минали детски истории.

emi da na 6i6e sum igral mn 4esto vs puk kogato ima kuponi(pone predi da se napiqt ostanali te az ne pia de )a na tova za 3-te minuti 4uval sum q e sa halpetata(11-13godi6nite)igraqt na taq igra
    Любовта е най-важното на света

ae kazva se 7 minuti f raq i se igrae s ne6t0 kato 6i6e i tiq koito se padnat gi zatvarqt za 7 minuti f nqkfa staq ili kiler i tam trea praqt razni ne6ta dz to4no (ot filmite go znam) a ina4e tiq igri gi igraeh kogato bqh naa 11-12
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Blondeland
    Да , има такива случаи. Последната лудория я направихме с една приятелка . Целувахме се цяла вечер и накрая си хванахме и един пич да разведри малко обстановката....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
    хаха понякога си ги припомняме! Но сефте чувам за тази игра 3 мин. в рая!? кво представлява?
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Ami 3 minuti v raq (moje i 7 da e, nie s 3 sme igrali) e da ti se padne partniorka i da otidete skruti dvamata na sume i pravite kakvoto iskate. Az vednuj napravih greshkata da ida s edna piqna polska pluvkinq v susednata staq i (poneje bqh gledal Posledniqt boyscout) q pitah dali Bom na polski oznachava shibai se i tq izvednuj pobesnq i skochi da me dushi Mnogo stranna sluchka

Хайде стига бе станали сме на по 180 хиляди години(тъй де някои) на шише ще играем ...не се излагайте по събирания се пие яко ...любовните игри и настроения идват след някоя и друга чашка
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Цитирай Първоначално написано от Sticky778
    Хайде стига бе станали сме на по 180 хиляди години(тъй де някои) на шише ще играем ...не се излагайте по събирания се пие яко ...любовните игри и настроения идват след някоя и друга чашка
    е да де първо пиеш и после с празната ботилка играете на шише...след тва като и шишето ви писне играете на там дързост и еди си кво си..после вече сте се опознали и айде в леглото...лека нощт,приятни сънища,мерси

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    kaot bqhme po-malki igraehma na takiva nehsta - po rojdenni dni i ekskurzii (5-6 klas)
    no nqmam spomeni za po-frapantni sluchai :P
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си