- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Търсят се адски стари потребители ... 2004/2005 г
аз мисля че 1вия ми профил беше от 2006.. ако някой може да намери профил Uraken да даде линк да видя от кога е а и иначе . надъхан съм да си попишем малко))
xa Регистриран на: 18 Окт 2005и аз съм в Old sChoola
) . спомням си мно се драчех с Oyama голям тигър беше помните ли го ...
......................................
Чак сега виждам тази тема, но и аз съм стара..
Регистрирах се през 2004, но иначе влизам от 2003..
I am the substance and the one who has no substance.
Ти ли си бе... и теб те помняя...Първоначално написано от nO3Hau*
И Съни я помня... както и abnormal baby и ^avril^lavigne^. Имаше още 1 момиче - fostenkata... И kellybundy, която пък беше голяма любов на Traffic, Ri4i^, NSpi4, който беше партия на Българчето, докато още се пишеше мечето... и така нататък и така нататък...
Обаче е забавно как всички тук ги знам и ако им кажа ника си ще ме разпознаят набързо, ама няяяма пък... Освен ако Българчето не ме е разкрил, но той няма да ме издаде![]()
ПП: сетих се и за leona...
ППП: Впрочем 2004 или 2005, там някъде влизаше един... но само като гост, обаче винаги си пишеше един и същи ник... но не си спомням вече.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз пък теб не мога да те познаясорка като кажеш по нататък ще се сетя :P
иначе спомнятели си моя приятел neMec` май му беше ника
......................................
Съни я виждам по улиците от време на време. С абнормалката се запознах тази година в Созопол. Не знаех че някой ми помни стария ник. Недей издава, че и аз ще те издамПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Аз смятам да се запиша към старите потребителиЧета ви от 2004, н много време писах като гост и чак края на 2005 се престраших да си направя предишната регистрация - Just_One_Girl.
Добре се ориентира, но не беше достатъчно убедена.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Няма няма, мълча сиПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
познай*, нататък може би ще разбереш... съображения за сигурност просто (: Не искам да се знае... както се вика започване на чисто.
И някой помни ли една мнооого култова личност, с която не може да се мери нито 1 тъпак от сегашните потребители/гости/и т.н.... Eliiiii sexsito, Elituuuu, Eleonora и останалите й 5500 ника![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Че кой може да си позволи да я забрави?Първоначално написано от Wrathchild
![]()
с Metoman бях от 2004г![]()
Помня air_J аватара на това момче яко се набива![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Като каза Metoman не знам защо направих връзката със Cyberdyne_101 мисля че беше... егати колко никове съм запомнила, чак се изненадвам.
~
Ели сексито продължава да пише.Първоначално написано от Wrathchild
Сега май е cappy123
Аз се сещам коя си.
Ама не издавам![]()
Тия, дето се правят на интересни и не си казват старите никове да престанат да ми лазят по нервите и по-бързо да се разкриват, че много се дразня така!![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от air_J
![]()
И аз се опитвам да си разбера първия ник![]()
Ти си ясен, аз на по-паметливите говорех.Първоначално написано от eblio
![]()
Левски шампион але але!
Ще ти кажа, по-нататък... но само на теб и познай*.
Но няма да е сега...
~
Абе, хора, вие сте ебати злетата! Срамувате се от миналите си никове и мнения ли? Ебати артистите! Единия "не помнел" стария си ник, другия щял да ми каже, ама не сега, ами някога си... И докога се правим на интересни? Като пишеш в темата и твърдиш, че си стар потребител - ами, кажи си стария ник, ебати! То така всеки втори може да каже, че влиза от 2003 година, ама просто си бил забравил ника, или не желае да го сподели по една или друга причина.![]()
Левски шампион але але!
Както виждаш тя познава по-старите потребители. Даже не само виртуално бих казал
Просто не иска да кае с какъв ник е влизала преди. Въпреки че...едва ли някой е останал с лоши впечатлния от и за нея![]()
Тоя НСпича не беше ли някъв хипер мега идиот?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^