- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Еротични подаръци ...
Kakvi erotichni podaruci ste poluchavali. Kakvi bihte iskali da puluchite?
Eating isn't cheating - Arnold
mai mai ne sym poluchavala![]()
a kakyv iskam da polucha ... mmm da e rozov i golqm![]()
![]()
![]()
sega po-seriozno - ne znam , kakvoto i da se shte se iznenadam , a chovka koito go podarqva , shte znae po kakvo si padam i she go izpolzvame zaedno s kef :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
az syshto ne sym polu4ava eroti4en podaryka ako se pak nqkoi mi podyri mi zavisi ako e priqtelqt mi nqkakva zaka4liva situaciika da ima predi tova
![]()
ako ne sym nahalna
![]()
На мен не са ми подарявали нищо, но аз редовно си копувам жартиери, чорапки и тн, за да изненадвам милото.Просто и двамата не си падаме по разни неща, като садо мазо и за тва не ми е копувал нищо предполагам. Иначе бих се изкефила на едни белезници, ама да не са от онези стандартните или пък с пухчетата, нещо по - уникално такова. :P
:P evalaПървоначално написано от ^Serena^
![]()
според мен, еротичен подарък не е само нещо материално, аз предимно съм подарявал на приятелката си по някое и друго готино изживяване.. промерно неочаквано пътуване до някое готино и осамотено място, където разбира се съм организирал предварително всичко да е перфектно.. но не обичам и да оставам без да и давам нещо малко и сладурско дето да таралянка в ръцете докато пътуваме![]()
az sym podarqval samo
нов тиган, нова прахосмукачка - така ше пести време у кухнята и в чистене и ще може по-бързо да дойде да ми духа, докато гледам шампионска лига
Подарявали са ми вибратор.
Ина4е бих искала... аммм.. не знам.. нещо от типа на корсет![]()
'Ба ли го..
![]()
Робинята на Quench
Ако към еротичните подаръци спада и бельото значи съм получавала доста пъти! Иначе много приятели за рожденни дни(за гавра разбирасе) например са ми подарявали камшик ,белезници и още едно нещо което дори незнам какво точно е!Първоначално написано от amatorium
Mmm latexa e mnogo gotino neshto :Първоначално написано от lilit_666
![]()
Хаха на мене едно мое бившо гадже ми подари едни много сладки розови белезници с пухчета,бяха много мекички![]()
![]()
![]()
Ама така и не ги използвахме щото скъсахме след два дена
![]()
![]()
![]()
![]()
Za sega nishto takova ne sa mi podarqvaliSega mi e obeshtal za Sv.Valentin da mi kupi beleznici,ama ot tiq syvsem obiknovennite chernite metalnite,ne s nqkvi puhcheta i ne znam si k`vo oshte-ligava rabota.Iskam i vibrator da mi podari :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Nishto ne se pritesnqvai. Nqma da ostanat neizpolzvni.Първоначално написано от stefity
![]()
При положение, че от Свищов нищо не може да се купи, а гаджето ми само до лозе пътува...........................нищо. Но аз и не искам.....ако ми подари ще си помисля, че нещо в мен или в секса куца!
Zashto? Kakvo losho da se podarqvat sexy raboti? Posledniq podaruk, koito sum napravil beshe cherno qponsko sateneno kimono. Mnogo sexy s beli jeravi na gurba. Pravi jenskata figura mnogo neustoimaПървоначално написано от krem4et0
![]()
Eeee,tova e qko.Първоначално написано от amatorium
Ami toi myjo mi podari mnogo qko belio za Koleda,ama nqkak si si mislq,che tova ne e dotam erotichen podaryk i zatva ne go napisah :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
Защото 3 години и половина не го е правил.....най-малкото ще е странно, нали?
А и знае, че родителите ми са консервативни и намерят ли нещо такова ще е ад. да не говорм, че идеята да ползвам вибратор, топчета или нещо изкуствено ми се стрва отблъскваща!
Хах емиии той ми ги подари доста отдавна и аз още не съм ги ползвала и ме е яд вече че май наистина ще си останат неизползвани което е жалко щото наистина са готинкиПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E dobre de,no kakyv e problema za nqkakvo po-izrqzano i sexy belio ? :PПървоначално написано от krem4et0
На мое питане-кога ще ми купиш бельо реакцията е:
а)Като те питат вашите какво ти подари Ивайло какво ще кажеш-секси бельо ли?
б)Когато ми купиш количка с дистанционно(вече му я купих)
в)Не ти знам мярката и дали ще ти хареса при все, че е виждал всичкото ми бельо, а мярката съм я казала сигурно 50 пъти
Не иска човека и това е!
Qsno. Az pak mnogo se izkefih,kogato mi go podari i go premerih.Beshe mi vse edno az sama sym si go kupuvala i merila.Predi tova mu bqh kazala merkite za sutiena,no vsichki momicheta znaqt,che vypreki tova pak e otnositelno i ne vinagi tochno tvoqta mqrka ti stava. Chudesen mi e :PПървоначално написано от krem4et0
Ako ne znaete mqrkata kupete naduvaemo dildoKolkoto go iska tolkova shte si go naduva. Haide reshihme i problema kolko da e golqm nachi
![]()