.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Мега фен Аватара на amatorium

Еротични подаръци ...

Kakvi erotichni podaruci ste poluchavali. Kakvi bihte iskali da puluchite?
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    *in a pink dream*
    mai mai ne sym poluchavala

a kakyv iskam da polucha ... mmm da e rozov i golqm

sega po-seriozno - ne znam , kakvoto i da se shte se iznenadam , a chovka koito go podarqva , shte znae po kakvo si padam i she go izpolzvame zaedno s kef :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    София най-голямото село в БГ
    az syshto ne sym polu4ava eroti4en podaryk a ako se pak nqkoi mi podyri mi zavisi ako e priqtelqt mi nqkakva zaka4liva situaciika da ima predi tova ako ne sym nahalna

На мен не са ми подарявали нищо, но аз редовно си копувам жартиери, чорапки и тн, за да изненадвам милото. Просто и двамата не си падаме по разни неща, като садо мазо и за тва не ми е копувал нищо предполагам. Иначе бих се изкефила на едни белезници, ама да не са от онези стандартните или пък с пухчетата, нещо по - уникално такова. :P

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от ^Serena^
    На мен не са ми подарявали нищо, но аз редовно си копувам жартиери, чорапки и тн, за да изненадвам милото. Просто и двамата не си падаме по разни неща, като садо мазо и за тва не ми е копувал нищо предполагам. Иначе бих се изкефила на едни белезници, ама да не са от онези стандартните или пък с пухчетата, нещо по - уникално такова. :P
    :P evala

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

според мен, еротичен подарък не е само нещо материално, аз предимно съм подарявал на приятелката си по някое и друго готино изживяване.. промерно неочаквано пътуване до някое готино и осамотено място, където разбира се съм организирал предварително всичко да е перфектно.. но не обичам и да оставам без да и давам нещо малко и сладурско дето да таралянка в ръцете докато пътуваме

Супер фен
    az sym podarqval samo

Мега фен Аватара на quench
    нов тиган, нова прахосмукачка - така ше пести време у кухнята и в чистене и ще може по-бързо да дойде да ми духа, докато гледам шампионска лига
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    SF
    Подарявали са ми вибратор.
    Ина4е бих искала... аммм.. не знам.. нещо от типа на корсет
    'Ба ли го..

Робинята на Quench

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Латексово костюмче искам-така подаръкът ще е и за двамата
    И все пак не съм получавала нищо такова

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Досега белезници с пухчета, супер скъпи прашки и вибратор -- има още много какво да се желае, ама евала, че приятелите ми се грижат да съм доволна :P
    Blame the sin, not the sinner.

Re: Еротични подаръци ...

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Kakvi erotichni podaruci ste poluchavali. Kakvi bihte iskali da puluchite?
    Ако към еротичните подаръци спада и бельото значи съм получавала доста пъти! Иначе много приятели за рожденни дни(за гавра разбирасе) например са ми подарявали камшик ,белезници и още едно нещо което дори незнам какво точно е!

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Латексово костюмче искам-така подаръкът ще е и за двамата
    И все пак не съм получавала нищо такова
    Mmm latexa e mnogo gotino neshto :

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Хаха на мене едно мое бившо гадже ми подари едни много сладки розови белезници с пухчета,бяха много мекички Ама така и не ги използвахме щото скъсахме след два дена

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Za sega nishto takova ne sa mi podarqvali Sega mi e obeshtal za Sv.Valentin da mi kupi beleznici,ama ot tiq syvsem obiknovennite chernite metalnite,ne s nqkvi puhcheta i ne znam si k`vo oshte-ligava rabota.Iskam i vibrator da mi podari :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от stefity
    Хаха на мене едно мое бившо гадже ми подари едни много сладки розови белезници с пухчета,бяха много мекички Ама така и не ги използвахме щото скъсахме след два дена
    Nishto ne se pritesnqvai. Nqma da ostanat neizpolzvni.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    При положение, че от Свищов нищо не може да се купи, а гаджето ми само до лозе пътува...........................нищо. Но аз и не искам.....ако ми подари ще си помисля, че нещо в мен или в секса куца!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    При положение, че от Свищов нищо не може да се купи, а гаджето ми само до лозе пътува...........................нищо. Но аз и не искам.....ако ми подари ще си помисля, че нещо в мен или в секса куца!
    Zashto? Kakvo losho da se podarqvat sexy raboti? Posledniq podaruk, koito sum napravil beshe cherno qponsko sateneno kimono. Mnogo sexy s beli jeravi na gurba. Pravi jenskata figura mnogo neustoima

Град
    In your dreams ;)
    Zashto? Kakvo losho da se podarqvat sexy raboti? Posledniq podaruk, koito sum napravil beshe cherno qponsko sateneno kimono. Mnogo sexy s beli jeravi na gurba. Pravi jenskata figura mnogo neustoima
    Eeee,tova e qko.
    Ami toi myjo mi podari mnogo qko belio za Koleda,ama nqkak si si mislq,che tova ne e dotam erotichen podaryk i zatva ne go napisah :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    Свищов
    Защото 3 години и половина не го е правил.....най-малкото ще е странно, нали?
    А и знае, че родителите ми са консервативни и намерят ли нещо такова ще е ад. да не говорм, че идеята да ползвам вибратор, топчета или нещо изкуствено ми се стрва отблъскваща!

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Nishto ne se pritesnqvai. Nqma da ostanat neizpolzvni.
    Хах емиии той ми ги подари доста отдавна и аз още не съм ги ползвала и ме е яд вече че май наистина ще си останат неизползвани което е жалко щото наистина са готинки

Град
    In your dreams ;)
    Защото 3 години и половина не го е правил.....най-малкото ще е странно, нали?
    А и знае, че родителите ми са консервативни и намерят ли нещо такова ще е ад. да не говорм, че идеята да ползвам вибратор, топчета или нещо изкуствено ми се стрва отблъскваща!
    E dobre de,no kakyv e problema za nqkakvo po-izrqzano i sexy belio ? :P

Град
    Свищов
    На мое питане-кога ще ми купиш бельо реакцията е:
    а)Като те питат вашите какво ти подари Ивайло какво ще кажеш-секси бельо ли?
    б)Когато ми купиш количка с дистанционно(вече му я купих)
    в)Не ти знам мярката и дали ще ти хареса при все, че е виждал всичкото ми бельо, а мярката съм я казала сигурно 50 пъти
    Не иска човека и това е!

Град
    In your dreams ;)
    На мое питане-кога ще ми купиш бельо реакцията е:
    а)Като те питат вашите какво ти подари Ивайло какво ще кажеш-секси бельо ли?
    б)Когато ми купиш количка с дистанционно(вече му я купих)
    в)Не ти знам мярката и дали ще ти хареса при все, че е виждал всичкото ми бельо, а мярката съм я казала сигурно 50 пъти
    Не иска човека и това е!
    Qsno. Az pak mnogo se izkefih,kogato mi go podari i go premerih.Beshe mi vse edno az sama sym si go kupuvala i merila.Predi tova mu bqh kazala merkite za sutiena,no vsichki momicheta znaqt,che vypreki tova pak e otnositelno i ne vinagi tochno tvoqta mqrka ti stava. Chudesen mi e :P

Ako ne znaete mqrkata kupete naduvaemo dildo Kolkoto go iska tolkova shte si go naduva. Haide reshihme i problema kolko da e golqm nachi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си