.

Виж резултатите на анкетата: Искате ли да напуснете България?

Гласували
439. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • НЕ

134 30,52%
  • ДА

249 56,72%
  • Не знам (още не съм решил)

56 12,76%
Отговор в тема
Страница 2 от 16 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 376
    Град
    Маями,България
    България е една от най-изостаналите държави Аз не искам да изживея старините си тук

Град
    Sofia, Bulgaria
    При първа възможност и да имам поне 19-20 г., малко пари, и айде към US !
    Бахти тъпия ник имам

бях лятото в Великобритания в Лондон.Нямах търпение да замина "да видя свят" и какво на 2рата седмица ми писна.Без приятели само стоиш и мръзниш закото времето е едно такова гадно влажно,мокро,студено все вали рядко се показва слънцето...бляяяяяякс.Зомби раш се пред ТВто и чакаш да мине деня за да заспиш.Майка ми е там от 1 год и си намери МНОГО ТРУДНО работа.Жената е с висше образование история, география и рисуване и познайте като каква бачка?Чисти им къщите на хората и заплатата и на 1 седмица е 250 паунда а на мъж строител (чичо ми) му дават 1 000 паунда на седмица!Майка ми е сама и се справя трудно.Помагах и не е кой знае колко трудно да сложиш дрехите в пералнята после да ги преместиш в сушилника.Те хората са казали (даречем) ти само измии чиниите (баааам в миялната) има хора който идват да и чистят басейна, прозорците и т.н.Но прекалено много се задълбочих в излишни приказки.Аз НЕИСКАМ да вървя там да живея.То онова не е живот!Спиш-ставаш-ядеш-работиш-ядеш-спиш-ставаш-ядеш-работиш-ядеш...и т.н.Губи се самия смисъл на живот там.Леля ми е там от 10 год и чак на 8мата година успя да си купят собствена къща като имате предвид че 8 год се спестява яко!Друго какво мога да ви кажа.Имате право да стойте там само 3 месеца (над 1 може да стойте повече ако докажете че имате собствена къша,отвотите си банкова сметка,плащате вода,ток и данък.Иначе ви купуват билетчето на 3тия месец за БГ.
    Трябва да сте наясно че ВИНАГИ ще предпочетът някой англичанин пред вас.Или въобще човек който знае езика.Англичаните си мислят че в БГ сме като туземци!!!Чудят се като им кажеш че имаме перални,ТВ,компове и т.н.В час какъвто английски учите НЕ Е ТАКЪВ там говорят различно няма го онова "r" което ние тука изговаряме не се казва "Хепи бърдей" а "Хапи Бътфдей" нз какъв друг пример да ви дам за да ме разбере.
    Пълнолетието там е 21год.На 16 год можеш да работиш, даречем да подреждаш стоки в супермаркет.Разликата м/у БГ и Великобритания а и другите по-развити страни е не само законите а и самите "висшестоящи".Там законите се спазват стриктно!Ако си хвърлиш дъвката извън кошчето 5 паунда(15 лв) е глобата е това е за една ДЪФКА която всъщност ше се разгради след 1000 год.Навсякаде има камери по улицата в метрото в магазините в парковете по кафенетата.Автобусите метрото и влакчето на 10 мин идва ново....нз ко да кажа ако търсите пари-там вървете, ако търсите пълноценен животец стойте си в БГ...или пък отидете за няколко год изкарайте парички, върнете се в БГ отворете бизнес и си останете тук......

П.С.Извинявам се за правописните

Цитирай Първоначално написано от nejno
    Да...
    Защото:
    Цитирай Първоначално написано от nejno
    Цитирай Първоначално написано от Absconding
    BG_NATIONALIST...

da, to4no taka...ostani tuk i se 4udi vseki den dali 6e moje6 da se izkupe6 ili 6e ti sprat toplata voda, dali 6e moje6 da si sgotvi6 ili 6te ti sprat toka. ostani tuk za da gleda6 kak umirat deca za6toto sa oti6li na DISKOTEKA (!) i posle oba4e da "niama vinovni". Ostani tuk za da gleda6 kak po nai-skuparskata ulica(i to ne kade drugade a v samata stolica!!!) ......и така нататък..........
    Много подкрепям това мнение.

Като БГ не ти е родина и не ти харесва се махай.Нямаме нужда от такива боклуци!Аз лично не бих искал да живея другаде освен в БГ!
    Ами тя нали точно това е направила - Заминала е??? Дали имаш нужда от такива боклуци тебе никой не те пита...
    Сега ще си излея душата на тази тема..
    Всички "Патриоти" и "Националисти" са коне с капаци.
    Коне с ГОЛЕМИ КАПАЦИ!
    Не могат да видят положението и как Бг политиците се подиграват с нас.
    Не могат да видят как РОМИТЕ СА ТОЛЕРИРАНИ, А БЪЛГАРИТЕ СА ПРЕМАЗВАНИ ОТ РОДИНАТА СИ!
    Пример? Ето ви пример...колко къщи им построиха..колко години вече им плащаме сметките...колко години им дават "Помощи" ВСЕКИ МЕСЕЦ ВСЕКИ!!! А на Българските деца им дават по 10-20лв..а на някои даже и това не дават..щото виждаш ли на ромите децата гладуват.
    Не можете да видите как всичко в тази държава е основано на ЗАВИСТ!
    Нужно ли е толкова огромна завист да има във всичко..всеки гледа да прецака другия.
    Националисти..какво ми говорите за историята на България?
    Какво ме интересува мен историята, когато в нас ще имам 2 деца, които си чакат парите за училище и чакат да ги зарадваш с едно шоколадче..което поради известни причини не можеш да си позволиш?
    Така е. Историята е важна, но нима само ние имаме история?
    Нима нашата история е най-велика???
    Казвате да направим нещо, за да спасим България?
    Нали подяволите точно това прави всеки заминал...
    Скритата истина е, че вие хората в България я погубвате..а ние в другите страни и ОПРАВЯМЕ!
    Как???
    Ако всички бяхме останали тук..какво щеше да се случи? Същото...с течение на много повече време...същото бездействие и крадене от страна на политиците.
    Ако всички се изнесем какво ще стане?
    Каквото и да стане - Няма да е по-лошо от сегашното положение.
    Край на тази тема...
    Защо всички трябва да гледат къде си ти...а не къде са те...
    Образованието? Тук било най-добро? Явно това го казват хора, които са завършили...
    Това да имаш по 7-8 часа на ден...от, които 2- разказвателни, 1 - математика, 2-езика, 2- музика,рисуване и т.н.. си е чисто самоубийство.
    Как едно дете 7-ми клас ще научи 2 урока, 1000 думи по езиците и по другите предмети да се подготви..та това дете трябва да не излиза от тях.
    Учениците не носели учебници...как да носиш като гърба ти се изкривява...
    НЕ знам дали в другите страни е така, НО дори и така да е дисциплината ще е по стриктна и образованието ще е по-голямо.
    Край и на тази тема.
    Отиваш на лекар като имаш предварително записан час за 2:30, а лекаря излезнал да пие кафе? Връща се и започва пациентите от по-ранните часове...?
    Счупил си си ръката отиваш в болница пред тебе има 2-ма души БЕЗ такива сериозни наранявания и не те пускат да минеш?
    Вчера четох, че някакъв бил катастрофирал и от сумати коли, от които бил поискал помощ всеки му отказал...причини "бил мръсен - в кръв" "щял да изцапа"... Тук става въпрос за човешки живот..какво те вълнува тебе тапицерията...мамка му...
    Накрая се намерило човек да му помогне..дошли полицаите и го попитали защо го бил пипал...да го остави да умре ли
    Та националисти как предлагате да ОПРАВИМ СТРАНАТА?
    Чудно ми е много? Като седим тук и чакаме? Окей чакайте си..аз не искам да чакам. Не искам да чакам, защото бог знае кога ще дойде последния ми час...накрая какво..ще осъзная, че живота ми е минал в чакане за по-добра страна? Аз не чакам..аз действам. Сигурно всички заминали са така.
    Нужно ли е да ги обвинявате, че са се махнали? Поради каквито и да било причини? Нужно ли е да им викате боклуци и т.н.?
    Защо да са боклуци..за това, че са се устроили по-добре от вас?
    Съмнява ме. Запомнете само едно. НА ВСЕКИ заминал му липсва България..малко или много..въпреки всичко...тук е отраснал и тук е преживял доста. Има и такива, които забравят много често за какво става въпрос и откъде са тръгнали, но са единици.
    А вие ако сте такива непукисти и не ви пука за бъдещето на децата ви..и за бъдещето ВИ...стойте тук..и късмет все пак в живота...
    Ако искате да чакате - чакайте...ако искате да действате - действайте..
    Аз няма а ви се бъркам...ваше право е да си изберете.
    И като за финал..
    Мислите ли, че всички заминават от хубаво...и че не искат да живеят тук?
    Напротив - ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ТОЧНО ТУК!
    Но уви...не могат...поради куп причини, които изброих.
    Аз съм на 15г. в момента съм в България...в моята родина..която някой съсипа...жал ми е и със сълзи на очите пиша тези неща...жал ми е за всичко...Искам нещата да се променят..и дано някой ден това стане..но докато не настъпи този ден аз бъдеще тук нямам.
    Лятото заминавам за друга държава...Всеки ден се чудя дали ще мога да замина...дали ще мога да зарежа България...В началото когато на шега стана въпрос за заминаване чувствах, че с лека ръка ще си тръгна...но сега, когато нещата са съвсем сериозни..не ми е никак лесно...
    И въпреки всичко..това е нашата родина..където и да сме...с който и да сме...каквито и да сме...Ако не можем да и помогнем, то поне нека не вървим срещу нея.
    ОБИЧАМ родината с цялото си сърце...но всякаш мразя държавата...
    Две твърде силни думи...
    Благодаря на всеки, който изчете поста ми...
    Извинявам се на Патриотите за репликите "Коне с капаци", но просто, като се сетя за положението и ми кипва...а и това е само сравнение.

Да но кажеш, че си Българин те гледат като извъмземен
    Мислят ни за хора от 3тия свят или за крадци....

Тая тема е прекалено обемиста да се вмести в един пост,но лично моето мнение е че не бих напуснал България. Повечето от вас не са работили никога,а тези който са за месец-месец и половина лятото,не искам да засягам някой но е така. Освен това някой разбира ли тоя израз "по-висок стандарт"? Това не означава,че като отидеш някъде в "развитите" страни ще те затрупат с пари само защото си отишъл да живееш там. Там ще си на същия хал както и в БГ,само че като си стискаш гъза 5-6 месеца и живееш като мишка в България ще си богат едва ли не. Имал съм възможността да контактувам с доста чужденци и по-специални с англичани,ирландци,гърци,и панци. Мога да ви кажа,че като наций са доста по-ограничени от нас и на доста по-ниско интелектуално ниво,не казвам че са лоши хора или пък се мисля за някакъв гений - защото съвсем не съм. Имал съм и доста предложения директно да замина за УК още на следващия ден с уредена,работа,квартира и т.н. обаче не съм заминал,а защо ли - няма смисъл в момента за мен. Мога да замина ако имам някава идея и ми трябват пари бих живял година - две като мизерник за да спестя.
    Та в общи линий по-високия стандарт не винаги означава по-добър живот.

Решението е във Вас,ако тук не ви харесва и ви е криво едва ли живота някъде другаде ще ви се струва по-лесен. А България е прекрасна страна,има неверятна природа,не мога да я опиша с думи и освен това аз навсякъде тук съм си в къщи,имам приятели в почти всички средни и големи градове никога няма да се притесня че съм на 1 000 000 километра защото винаги съм си у дома. А докато хората бягат от България нещата няма да се оправят,но докато го проумеят
    вече може те да не са българи или децата им... англичани(примерно).
    Вгледайте се повече във самите себе си. Но това все пак е свободен свят и всеки може да прави каквото поиска,това беше моето мнение,не искам да го налагам на никой. Успех!

Цитирай Първоначално написано от scotty
    Тая тема е прекалено обемиста да се вмести в един пост,но лично моето мнение е че не бих напуснал България. Повечето от вас не са работили никога,а тези който са за месец-месец и половина лятото,не искам да засягам някой но е така. Освен това някой разбира ли тоя израз "по-висок стандарт"? Това не означава,че като отидеш някъде в "развитите" страни ще те затрупат с пари само защото си отишъл да живееш там. Там ще си на същия хал както и в БГ,само че като си стискаш гъза 5-6 месеца и живееш като мишка в България ще си богат едва ли не. Имал съм възможността да контактувам с доста чужденци и по-специални с англичани,ирландци,гърци,и панци. Мога да ви кажа,че като наций са доста по-ограничени от нас и на доста по-ниско интелектуално ниво,не казвам че са лоши хора или пък се мисля за някакъв гений - защото съвсем не съм. Имал съм и доста предложения директно да замина за УК още на следващия ден с уредена,работа,квартира и т.н. обаче не съм заминал,а защо ли - няма смисъл в момента за мен. Мога да замина ако имам някава идея и ми трябват пари бих живял година - две като мизерник за да спестя.
    Та в общи линий по-високия стандарт не винаги означава по-добър живот.

Решението е във Вас,ако тук не ви харесва и ви е криво едва ли живота някъде другаде ще ви се струва по-лесен. А България е прекрасна страна,има неверятна природа,не мога да я опиша с думи и освен това аз навсякъде тук съм си в къщи,имам приятели в почти всички средни и големи градове никога няма да се притесня че съм на 1 000 000 километра защото винаги съм си у дома. А докато хората бягат от България нещата няма да се оправят,но докато го проумеят
    вече може те да не са българи или децата им... англичани(примерно).
    Вгледайте се повече във самите себе си. Но това все пак е свободен свят и всеки може да прави каквото поиска,това беше моето мнение,не искам да го налагам на никой. Успех!
    Еми братле, вече нямаме такава природа, мутрите съсипаха уникалната ни природа. Какво се чудите защо идват тук чужденците, бре. Защото одавна сме се превърнали в алкохолна и секс дестинация, за това. Пиенето - евтино за тях и достъпно. Закони - няма, ако не убиеш човек, каквото и да направиш, те пускат щом си чужденец. Вадиш 100 евро и доста хубави момиченца отварят "спестовните касички".....това е. А разни красоти, плажове, мърсотия, боклуци....ще го преживеят, все пак са тук за десетина дни само......ние просто сме поредните екзотични примати, извън техните добре подредени страни.

Еми братле ти какво направи за да промениш тези неща,почна ли поне да си изхвърляш хартийките в коша като един добър "европеец" Най-вероятно не. Както пишеше в един преден пост - "...това си е моя тротоар,на който всяка сутрин си гася фаса.." или нещо от сорта. Истината е,че само мрънкаме пък живота може да е много по-хубав ако гледаш с други очи на него,а и не само той - всичко.

да искам,защото ми писна всеки ден да се сблъсквам с парадокси,които съм неспособна да поправя

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Не е вярно,че си неспособна.А не искаш.Има разлика от не мога до не искам.
    А по темата-Аз не искам да напускам България.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Град
    sofiq o.k
    аве нз как мое да я напускате ве ебаси хората тупаци тука си роден тука 6те седи6 тва е твоята родина то като си4ки напуснат бг кво 6те стане 6те останат само боклусите и сигани и др малцинства и накрая дуржавата 6те испадне до такава степен 4е 6те има само корупция и кражби и такива глупости така4е стоите си в бг да се запазим умните и кадърни хора тука
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Не е вярно,че си неспособна.А не искаш.Има разлика от не мога до не искам.
    А по темата-Аз не искам да напускам България.
    +1 10x
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от kocko
    аве нз как мое да я напускате ве ебаси хората тупаци тука си роден тука 6те седи6 тва е твоята родина то като си4ки напуснат бг кво 6те стане 6те останат само боклусите и сигани и др малцинства и накрая дуржавата 6те испадне до такава степен 4е 6те има само корупция и кражби и такива глупости така4е стоите си в бг да се запазим умните и кадърни хора тука
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на draid
    Не националистите не са коне с капаци, а хора които се опитват да защитят държавата си, държава която е мн по стара от повечето Развити страни. И как смяташ ще се оправим като всички бягат, зщото им е по лесно: "кво ще стоя тука, да чакам да е прегледа лекаря и т.н." и хоп в чужбина вече съм баровец вече съм повече от другите коне с капаци в българия, които таино се надяват някои ден държавата им да се оправи и за това устояват на всичко, защото ако всички заминат какво ще стане. Боже добре, че под турско робство не ни е било такова мисленето, че нямаше до никъде да я докараме. Да аз ще остана в България ще се боря за това тя да се оправи както мога. Няма да замина и да я оставя на Турците и циганите които все повече се опитват да ни завладеят, особено след като няма млади хора които да я защитят, да работят в нея, за нея. Човек отписал държавата като този в цитираният първи пост вече не е българин и за него не може нищо да се направи. Пожелавам успех на всички решили да забравят България.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Да,защото тука да живееш не е живот вече почти няма свестни хора не,че в другите държави имат излишък ама тука са направо егати л....та полтици те са измамници особено оня Бойко Борисов мутрата дето се прави,че уж много разбирал и щял да се оправи с боклука да,ама не боклука става повече и повече.Та така скоро циганите ще ни бият по бройка тъй като гледам няма хора,които да мразя повече може да са хора и те,но крадците и изнасилвачите са доста често те .Да горда съм,че съм от България,но ако не виждате младите,които имат възможност се изнасят тука няма никакви възможности за реализация,пък уж сме били европейци Вече си направихме свинштината,а сме били толкова велики преди да ама тогава е нямало наркотици и такива хора каквито има сега дето за 2 стотинки ще те пребият
    И вече ме е срам като видя торист и ония уличните кучета за,които няма кой да се погрижи,а животните се мъчат и разнасят болести имаме толкова хубава природа,а сега прилича на тоалетна УЖАС и все пак ще трбва да седя тука още време както казах има и свястни хора.

Мега фен Аватара на draid
    А да разбира се много е лесно да се обвини някои. Боико ни е виновен за боклука, Доган аз турците еди кои си за циганите. Наркотиците са ни виновни за 4-то, е да ама всичко това си го правим ние, ние избираме политиците или по скоро се съгласяваме те да бъдат избран , защото видиш ли няма смисъл да гласувам, еми като няма смисъл да гласуваш няма да се оплакваш, че турците ще ни превземат. Същото е и с напускането на държавата. Един пример ще ти дам само дали ако всички българи излязат и гласуват, турците ще влязат в парламента ? Общо взето мн мога да говоря по тази тема, но разберете, че преди всичко ние сме си виновни и като бягаме от проблемите съвсем не ги решаваме.

П.С Природата н исъвсем не прилича на тоалетна

Повече от фен
    Град
    Варна
    А да разбира се много е лесно да се обвини някои. Боико ни е виновен за боклука, Доган аз турците еди кои си за циганите. Наркотиците са ни виновни за 4-то, е да ама всичко това си го правим ние, ние избираме политиците или по скоро се съгласяваме те да бъдат избран , защото видиш ли няма смисъл да гласувам, еми като няма смисъл да гласуваш няма да се оплакваш, че турците ще ни превземат. Същото е и с напускането на държавата. Един пример ще ти дам само дали ако всички българи излязат и гласуват, турците ще влязат в парламента ? Общо взето мн мога да говоря по тази тема, но разберете, че преди всичко ние сме си виновни и като бягаме от проблемите съвсем не ги решаваме.

П.С Природата н исъвсем не прилича на тоалетна

Еми да аз го написах ние си направихме свинштината,а прородата ни е заприличала на тоалетна,защото всичко си го направихме ние,а в случая ние не бягаме от проблемите си,защо съвестни хора,които спазват закона и искат хубаво бъдеще не значи,че те трябва да поемат отговорност за всичко нека виновните да я поемат.
    Поне това е моята гледна точка,ако някой не е съгласен нека ме поправи

живея в англия от 2 години

- всеки месец ме ограбват на улицата, заплашвайки ме с ножове, кучета и заплахи с gangs
    - няма каде да ида да пия едно кафе с приятели - тука има само кръчми, McDonalds, Burger King, Pizza Hut и Chicken and Chips
    - нямам приятели... англичаните са като маимуни и само гледат да те използват, а момичетата им са като цигански к*рви - хем грозни, хем са натискат, хем болести
    - вярно е че има по-големи заплати, обаче всичките тия пари отиват за данъци и сметки. не е по-различно от Родината в това отношение.
    - в един коментар пишеше че се убиват деца след дискотеки... Е па тука се избиват посред бял ден постоянно и то без причина (gangs)
    - 2/4 от населението са мюсюлмани, 1/4 чернокожи и 1/4 чисти англичани.
    - живея в къща като всички останали (всички са еднообразни): стените са като от картон...
    - съседите се оплакват в общината, че часовникъм ми звъни прекалено рано и ги буди тях
    - от училище искат да вкарат подителите ми в затвор, защото не съм ходил нормално на училище всеки ден
    - даскалката по English се оплака на директорката, защото и се изсмях, защото незнае че като изгориш дърво става на въглен
    - на 17 години съм и съм имигрант. въпреки това съм задължен да гласувам или ще има глоба. Нямам си ни наи малук хабер от тяхната политика и човекоподобните които я движат.

Кой от вас би искал живот като моят ?
    аз лично предпочитам да си хвана сериозна приятелка и да живеем заедно, работейки и плащайки BG цени, докато имаме свободно време и какво да правим през него, вместо да живея в англия, опитвайки се да оцелея ден за ден за да изкарвам пари, които ще ми стигат да се поддържам жив за да мога да работя пак за същия кръговрат. Няма свободно време тук. 2 часа път до работа и 2 обратно ако не ходиш да пазаруваш. от каде време за друго освен спане и ядене?

Или да живея на квартира близо до приятели. Хем евтино, хем яко с приятели Работата не ми е проблем. Просто трябва приходите да са по-големи от разходите и става перфектен живот

В България няма много пари, обаче има живот и много свестни хора. В чужбина има пари и тотална роботизация на обществото. Много ми липцва България. Вярно е че има хора които се опитват да подръжават на рапъри и сякви такива, въпреки че рапъра е друг човек на сцената. Такива ги има навсякаде. Надявах се като дойда в Англия да бъде по-аристократично, а то се оказа кофа за боклук, пренаселена с цигани. Вярно че има високи цени и ниски заплати, но всичко се свежда до проста математика (не, не съм зубър; останах на поправителен по руски и едвам минах с 3 по математика последната ми година в България)...
    Ниски приходи + Високи разходи = Мизерен живот
    Българинът цени каквото има и не иска да се раздели с него. Разбираемо и просто е, но в такива случаи е по-удачно да притежаваш малко жилище и да работиш средно добра работа (минимум).

Разберете нещо. ВИНАГИ разбираш какво си изпуснал след като го изгубиш. Вярвах че като дойда тук ще бъде по-добре, обаче не е така. Различни хора каресват различни неща. Някои ще кажат, че ти трбяват само пари, други че ти трябват само приятели. Истината е че не може без двете.

дълъг роман стана и малко хора ще го прочетат, така че спирам
    успех, късмет и обмисляите в дълбочина важните решения

EDIT: не искам да живея в София

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не съм решила .. То, че няма да живе тук, няма, но ... страшно съм объркана. Досега не съм излизала извън граница, майка ми обяснява "Да знаеш как живеят хората навън, ще си пазаруваме, ще ходим по екскурзии, ще имаш собствена стая и т.н. " И това ми звучи някак..нереално. Но като се замисля, когато заминавам едва ли ще ми е толкова жал за България, колкото за хората, които оставям тук. Още не мога да преценя, аз дори не мога да повярвам, че след един месец заминавам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Brussels,Belgium
    Bravo na avtora za posledniq post. Vidqh kakvo e Velikobritaniq prez pogleda na edin balgarin.Kolkoto do nqkoi vav toq forum deto mislqt 4e na zapad gi 4akat i 4e 6et rabotqt za 20 evro na 4as,moga da kaja 4e takiva koito mislqt kato vas ,jiveqt v dosta iluzioren svqt.

O6te vednah pozdravleniq za posledniq post
    BULGARIA FOREVER!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Никъде не мърдам, перфектно си ми е тук.

Не бих напуснала България освен ако не е за университет .. но вече я наппуснах няма връщане назад.. иии да .. има си кофтите страни но аз наистина ВЯРВАМ че БЪЛГАРИЯ ще се оправи!!

След някой друга година, ще напусна България, за да отида да живея при моите родители, те са в Испания поради българсаката простотия и безпаричие, оставиха ме да уча тук, и да живея при роднини Преживява се, но и се пак в другите държави се живее много по-добър живот, от колкото в България.

Но никога няма да забравя родното ми място, каквото и да стане Винаги ще бъда БЪЛГАРИН!

Град
    ............
    Искам и още как.Надявям се това да стане догодина.

Град
    Испания
    Исках да изляза от България и...просто го направих!
    Надеждата умира последна!!!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ами всъщност не.нямам желание да живея в чужбина за дълъг период от време.
    да отида на екскурзия искам, естествено ;]
    хъхъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си