- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
Lake_bodom, Любо отдавна ми каза имена и всичко останало. Както и че от доста време не те е виждал.
Този вляво е по-хубав. И е много хубав.Първоначално написано от Lake_bodom
Ужасна снимка, но другите са ти хубави.
казах си леката дума.
Lake_Bodom е много симпатичен младеж![]()
Което си е така, си е така.Първоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Бодомее, сега ти визуализирах, момче :Д
Аферата е завършена.
Сега....уил ю мери ми![]()
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Щом те задоволява...Първоначално написано от Sarabi*
![]()
АМА АЗ СЕ СНИМАХ СЪС ЗВЕЗДИ А ТИ НЕ И ТЕ Е ЯЯЯЯЯЯД!!!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ooоо, дааа![]()
![]()
![]()
Иначе, аз съм нинджахх => http://img180.imageshack.us/img180/8907/eheehhj6.jpg
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Lake_bodom
Тва е за заблуда на противника. Аз съм сигурна, че някой ден ще попадна случайно на Звезди и тогава ще си тръгна не само със снимка от него
![]()
![]()
.
Надеждата умира последна... щом засякох Наско от БТР в подлез... не пречи да засека и Звезди.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
Това може да се окаже лесно като да се снимаш с Буги Барабата.Първоначално написано от Sarabi*
Кажете НЕ на кубинките!![]()
е, ок де кво да направя.... да commit a suicide?!Първоначално написано от Sarabi*
пък и тая тема малко я гледах ама тва дето видях не е като и ти да можеш да се оплачеш.....
Hmm....тъкмо ставам...как ме боли косичката от таз Загорка....![]()
Ох колко го обичам това момиченце дето е до мен на тая снимка!!
как гледам само![]()
Emo Doll, и аз бих я заобичалОбаче предишните ти снимки с нея бяха по-яки (на тях тя беше по-хубава)
Хммм, пак съм аз. :P![]()
http://prikachi.com/users/bian4ica/119F.jpg
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И естествено първата ти идея е да commit a suicide.Първоначално написано от deggial
![]()
![]()
Just like an EMO......Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
Е... и такъв ще те уважаваме (всяка вечер с по един пирон в задникаПървоначално написано от deggial
)
Първа проява с шапка...
... и няма да се повтаря...
-Мръсен старец.