.
Затворена тема
Страница 45 от 159 ПървиПърви ... 354142434445464748495595145 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 3957
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Очевидно не ми схващаш идеята.
    Това е сайт за олигофрени и хлапетии. На твоята възраст би трябвало отдавна да си се осъзнала
    .

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Това е сайт за олигофрени и хлапетии. На твоята възраст би трябвало отдавна да си се осъзнала
    .
    tam sa sybrano horata deklasirani ot obshtestvoto

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    .
    Хахаха,регистрацията е стара,нищо не търся там.
    Аз съм и обвързана,но ето дойде момент в който ми потрябва снимката там,да я кача тук,ти и още един господинчо да ме обидите,и да ми повлияте лошо на настроението,но няма нищо,ще го превъзмогна някакси.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    .
    Аз съм и обвързана,но ето дойде момент в който ми потрябва снимката там,да я кача тук,ти и още един господинчо да ме обидите,и да ми повлияте лошо на настроението,но няма нищо,ще го превъзмогна някакси.
    Не съм казал и една обидна дума, но както и да е. Констатирам,че сайтовете за зпознанства не са хубаво нещо. Това,че ти беше тази която ме подсети за това мое виждане е чиеста случайност.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    .
    Не съм казал и една обидна дума, но както и да е. Констатирам,че сайтовете за зпознанства не са хубаво нещо. Това,че ти беше тази която ме подсети за това мое виждане е чиеста случайност.
    Добре,разбрахме се

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    За просташкото мнение все още не сме се разбрали и чакам да го направим.
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на rakiQ
    ьь зле е ама ме кефи
    http://prikachi.com/files/107220B.jpg

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Айде пак аз...

Тва тука ми е от около бала...
    http://www.prikachi.com/users/silvereen/3H.jpg

С Ицо Гърбов Много ми е любим
    http://www.prikachi.com/users/silvereen/6i.jpg

И това съм аз с моя пес, на моя пес майка му и хлапето на съседката - голям е сладуран
    http://www.prikachi.com/users/silvereen/5w.jpg
    Имаш известна прилика с Kate Beckinsale. (да се чете като комплимент) :P

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    който трябва да ме знае как изглеждам, знае.
    То май и аз трябва да знам, ама все се разминаваме.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    What you give is what you get!

Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Бебчиту ми
    Soy tu gitana, tu compa

Мега фен
    приличаш ми на филмова звезда

w0sh,излагам се защото съм на 18,а съм се снимала с очила и снимката е направена от горе,и сама съм се снимала?Тва ли е проблема ми?
    Така се снимали,15 или 16 годишните,аз пък на 18 и аз съм се снимала така?И кво значение има в крайна сметка?
    Снимката е стара,аз скоро станах на 18,така че когато е правена,и аз бях малка,както казах,новите ми снимки са много големи,и не мога да ги кача.Както и да е,като не ти харесвам,нали знаеш,няма да ме гледаш и толкова,не мога да огудя на всички.
    Знаех си,че не трябва да си слагам снимката,все ще се намери някой като теб,който да се опита да ми смъкне самочуствието
    бебчи спокс ...тука има мн свесни и нормални хора,които помагат и т.н ама и е сбиркка на пропаднали компексирани грозни миризливи мизерни метали,смъкнати и секфи други такифа(ни6то против стиловете),а против теа форумни клоуни
    мн ясно 4е 6ти завидат на снимките и кфо ли не о6те 6ти кажат нали и аз бях така...видят ли някой по добър от тях и веднага по4ват да лаят колкото злоба имат...ама тфа е да си комплексиран....освен да прави6 като мен да им се смее6 само и да ги храни6 докато не те домързи тфа е...ина4е затфаряй форума и ги оставяй сами да осъзнаят 4е те са балъците и винаги 6е са по сме6ни или па един по един тряя ги по4нем за да кротнат

^Задавих се от смях.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    бебчи спокс ...тука има мн свесни и нормални хора,които помагат и т.н ама и е сбиркка на пропаднали компексирани грозни миризливи мизерни метали,смъкнати и секфи други такифа(ни6то против стиловете),а против теа форумни клоуни
    мн ясно 4е 6ти завидат на снимките и кфо ли не о6те 6ти кажат нали и аз бях така...видят ли някой по добър от тях и веднага по4ват да лаят колкото злоба имат...ама тфа е да си комплексиран....освен да прави6 като мен да им се смее6 само и да ги храни6 докато не те домързи тфа е...ина4е затфаряй форума и ги оставяй сами да осъзнаят 4е те са балъците и винаги 6е са по сме6ни или па един по един тряя ги по4нем за да кротнат
    Яяя това имбецилче пак цъфна. Рецидивира като цирей на пенсионерски задник.

Ела ме почни. Ама си вземи и стълба, че да се качиш да си ми на нивото на очите.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Яяя това имбецилче пак цъфна. Рецидивира като цирей на пенсионерски задник.

Ела ме почни. Ама си вземи и стълба, че да се качиш да си ми на нивото на очите.
    си4ки сте ма6ини у форума ве :S

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Кой го казва. най-големия вортуален терминатор с огромния гръб. Недей бе баце, не ме бий много

http://i31.tinypic.com/2w7jtwz.jpg Talk to the hand!
    Grumpy old madman

Кой го казва. най-големия вортуален терминатор с огромния гръб. Недей бе баце, не ме бий много

!
    забавен си

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Баси! Аз си мислех че си някъф сметан смешен келеш, пък ти си била ебаси мадамата

http://www.bezdumi.com/showpic.php?u...228&pid=115602

^ тази снимка я има в един профил в импулса, само дето там вие двамата с fake имате ленти на очите, а момичето в черното горнище няма.

То така с малко изобретателност чичкоците от НСБОП ще ви разкрият всички свръзки
    Grumpy old madman

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    drudno li e snimate bez ochila i photoshop ???
    btw RAWRRR e dobra pichka.
    Много е трудноооо ама многоо,яла да ме снимаш да олесня процедурата с фото шопа.

Само ти си машина наживо.

Град
    Ботевград

http://i31.tinypic.com/2w7jtwz.jpg Talk to the hand!
    баце, тия мазолчета от мн чикий ли са ? хахах

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    ^ тази снимка я има в един профил в импулса, само дето там вие двамата с fake имате ленти на очите, а момичето в черното горнище няма.

То така с малко изобретателност чичкоците от НСБОП ще ви разкрият всички свръзки
    Мислиш че не ни знаят ли? Малко пъти ли сме били проверявани и прибирани заедно. На шествия малко ли са ни снимали с фотоапарати и видеокамери...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Х-O-O-O-O-O-O-O-O-лиганке,стига си драматизирала вече.
    Е,баси,някой ти е казал,че е банално да се снимаш отгоре и с очила и трябва да изпишеш 5 страници с обяснения.Като пускаш снимка тук ,трябва да стоиш зад снимката си,като се страхуваш ,да не те оплюят ,няма да пускаш снимка и толкова.
    Каза,че си знаела ,че не е трябвало да я пускаш.Ами да не беше-сега ще си тъпиш критиката.
    С две думи,като те е страх от мечки-не ходи в гората.

Фешо,а ти вместо да си такъв темерут,вземи малко се замисли над нещата,които ти казват.Едва ли си толкова ужасно смешен и грозен,колкото те изкарват тук,обаче със сигурност ,не си и толкова божествен и перфектен,какъвто ти се изкарваш.
    Нещото,което е подразнило всички е твоето надменно поведение и огромно самочувствие и заради тях те критикуват-а не заради фешънската ти визия.И не казвай,че ти завиждат.Защото това е най-лесното оправдание,за да се спрявиш с критиката.

Деси Етнис,много си хубава.

Благодаря и на всички за милите думи.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си