Първоначално написано от
Fesho

Първоначално написано от
RAWRRR
Х-O-O-O-O-O-O-O-O-лиганке,стига си драматизирала вече.
Е,баси,някой ти е казал,че е банално да се снимаш отгоре и с очила и трябва да изпишеш 5 страници с обяснения.Като пускаш снимка тук ,трябва да стоиш зад снимката си,като се страхуваш ,да не те оплюят ,няма да пускаш снимка и толкова.
Каза,че си знаела ,че не е трябвало да я пускаш.Ами да не беше-сега ще си тъпиш критиката.
С две думи,като те е страх от мечки-не ходи в гората.
Фешо,а ти вместо да си такъв темерут,вземи малко се замисли над нещата,които ти казват.Едва ли си толкова ужасно смешен и грозен,колкото те изкарват тук,обаче със сигурност ,не си и толкова божествен и перфектен,какъвто ти се изкарваш.
Нещото,което е подразнило всички е твоето надменно поведение и огромно самочувствие и заради тях те критикуват-а не заради фешънската ти визия.И не казвай,че ти завиждат.Защото това е най-лесното оправдание,за да се спрявиш с критиката.
Деси Етнис,много си хубава.
Благодаря и на всички за милите думи.
e грозен не ме искарват 6от и най големия злобар неможе да си искриви ду6ата и да ми кажер грозен...си4ко друго мое ама тфа ...
и никфо само4уствие не съм проявявал просто си поснах снимките и като видях мненията след тях и като видях какфи ги пи6ат как да не полудея?!?!?!
Напротив,даже най-големият добряк може да ти каже,че си грозен,ако е искрен и наистина не си му по вкуса.
Ето ще ти дам нагледен пример.
Анджелина Джоли-едва ли не най-красивата жена на замята,в очите на половината обитатели.Само че на мен не ми харесва,не е мой тип,устата й е прекалено голяма,носа и прекалено безличен,изражението и е някакво такова мъжествено и диво,а аз харесвам нежни и детски лица,примерно като на Джесика Алба.
И кво,ще се окаже,че аз завиждам на Аджелина ли?Еми,не просто си имам собствен вкус,колкото и банално да звучи.
Така че колкото и трудно да ти е да го осъзнаеш,повечето от хората,които не те харесват,не те харесват защото не си техен тип,А НЕ защото ти завиждат.
Ако си мислиш,че всички те обиждат и отричат хипотетичната ти красота,само защото искат да са като тебе и ти завиждат,си наистина много самовлюбен,смешен нарцисист и някой ден,някой добър човек ще те свали от облаците,а сблъсъка с действителността ще е много суров,така че много внимавай.
На мен ми е жал за теб,затова пиша тези неща.Не искам да се правя на адвокат и да развлявам сеира на всички,но се налага,защото трябва някой да ти каже тези неща.Не го правя от добро сърце,ами защото ми писна да спамиш по форума.Ако си достатъчно умен,ще си вземеш поука.Така че,не ми отговаряй,няма нужда,само себе си ще заблужаваш.
А самочувствтвието..ти го демонстрираш непрекъснато,самият факт че постоянно отговаряш на всяка язвителна критика,показва високо самочувствие на базата на фундаментална комплексираност-интересно но факт-хората с най-голямо самочувствие,всъщност не притежават никакво,а са най-големите комплексари,но са решили да парадират с такова,защото така се чувстват по-защитени.