- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
манаф стайлПървоначално написано от Bolt_f
Predi da se pravish na model , se zamisli za polzata ot epilatora!!Първоначално написано от ~egoistiC
... I kolko po-estestveno e, kogato ne si izduvash ustnite tip "Folk Diva".
Първоначално написано от Vivienne Westwood
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prosto si ry4kah s fotoshopa![]()
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
разрешавам ти да си теглиш ножО...Първоначално написано от Vivienne Westwood
егоистииик...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
оферта е.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
http://img169.imageshack.us/img169/9717/image142si6.jpg
Не , добре съм си...
Леулз Juliah... Ае Егоистик, подписа ти не е ли срещу правилата на форума?Първоначално написано от Skullbreaker
The Spark
Айде па ти, все едно никой не е виждал цици.![]()
Пик:
![]()
Е да,ама ги махат такива подписи и аватари..Първоначално написано от StEaLtHy_girl
London Tipton
и пърпъл ли омешахте със сатанизма и разврата бе ..Първоначално написано от Skullbreaker
или снимката е неква ебавка?
Никога не бих принизил пърпъл до нивото на сегашното разбиране за метъл... Long live rock n roll , baby!
Снимката е с цел ебавка с едно събитие в даскало , дълга история.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
skinar4e s fener4e
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Нещо май обърка цитата. Може пък и аз да не съм разбрал за какво скинарче и за какъв фенер става дума. По снимката поне не откривам...Първоначално написано от hex_girl
Знае ли се, 16 годишната може да е решила да изпъкне с нещо, но не може със знания, затова пробва с насмешка или чрез парадиране:
Първоначално написано от hex_girl
Естествено че няма дядо ти да ги купува. Въпроса е от къде са дошли финанситеПървоначално написано от hex_girl
![]()
Golqmo citirqne si napravil no nito iskam da izpakna s ne6to nito ni6toПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Mnogo tankoubidni si4ki v toq forum be bahti![]()
Шапкарю .....
Добре де, кажи какво имаше предвид. Тъп съм и не разбирам какво ми казват, начина по който ми се подиграват или ти не знаеш за какво говориш?
1 ne se podigravah no kakto i da e
2 iskah da kaja 4e svetkavicata na telefona izglejda se edno sveti6 s fener4e![]()
Шапкарю .....
Мислех че има общо ТАЗИ тема