- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 2/
Защо всички момичета тук пият бира, са с кубинки на плажа
и са най-малкото с 6546 цвята на косата
![]()
Има ли нормални?![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
You mean girls who actually wear girl shoes!?!?Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не и в тийнпроблем.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Критерии, да бъдеш нормален:
1. Никаква бира. Това всъщност някога е било някоя от 10-те божи заповеди, но е била премахната, защото хората пиещи бира не са били доволни.
2. Никакви кубинки на плажа и никакви чехли в планината! Това е все едно да пиеш бира.
3. Хора с повече от 6546 цвята на косата нямат правото да бъдат норамални. Ах, вие, извратени души такива.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Той пича надали имаше това предвид .. просто някакси момиче с кубинки .. еми грозно е!!!С черна тениска ок няма проблеми става ... ама като тръгнат лятото с кубинки на 30 градуса .. е падат на нивото на фешъните.Но все пак всеки има право да се носи както си иска .. дори и това да не се вписва в представите на другите!Първоначално написано от Winter Madness
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Защо само през лятото трябва да ходиш на плажа?
Ами.. фекта, че става, kind of, студено вечер.. нищо ли не значи?
Абе.. няма значение.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Това да не е пустиня да е "студено" вечер!!!Миналото лято си ходех без проблем по тениска в 3 през нощта !!! Кубинките са за зимата!!!Първоначално написано от Winter Madness
Мисля че е нормално всички момичета да пият бира, кубинките са за предпочитане пред токчетата, а за цветовете по главите мисля че бъркаш![]()
аз незнак как да кача снимки и затова давам линк на прфила ми в impulse![]()
http://www.impulse.bg/_MimItUu_
http://vbox7.com/play:5e8b4c27
Признавам, много гадни момичета са!
Ама това за 30-те градуса и кубинките за зимата беше супер дразнещо! Някой убувал ли е кубинка през лятото? Защо всеки твърди че спарва, миришат ти краката, гадно е, кубинки на плажа не може, кибунки и пола или къси панталони е ужасТна комбинация и т.н.
Някой само да го пробва, ей така, да види какво е! Не малко ще ме подкрепят, но ако има някой пробвал го да го отрече...единици ме съмнява да има. Ходи си с чехлички и мръсни крака, които пък намирисват от гумените ти маратонки![]()
![]()
Момиче с кубинки някакси не ми се вижда естетически издържано. Особено пък през лятото.![]()
Кубинките са грозни, груби, МЪЖКИ обувки.![]()
^ разочароваш ме![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Кецки юбер алес бе!Първоначално написано от Sarabi*
![]()
Дори и за себе си не възприемам кубинките... някакси анти са ми.![]()
Еми,зна4и моми4етата,които харесваш са достатъ4но грозни за да хубави само в женствени дрехи.
Аз се 4увствам хубава и в кубинки,както и много други хора ме харесват такава.
Кубинките се носят цяла година,защото са обувки с послание.Слагаш ги и знаеш,4е всеки път като излезнеш навън може да ядеш бой,но не ти пука,защото подкрепяш нещо много важно за теб.
Затова най-малко ми пука за времето и за компетентното ти мнение.
А и когато е направена снимката температурата беше 15 градуса и хората бяха с якета на плажа,така 4е сме минали покрай лятото.
Бира може да се пие както от жените,така и от мъжете.Докажи ми обратното,ако можеш.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Кецки юбер алес бе!
Дори и за себе си не възприемам кубинките... някакси анти са ми.
Кецки = смрад (щото няма да седна да си пера кецовете).
Кецките нямат метални кубета... падат докато тичаш/риташ... знаеш ли кога кецовете ми станаха антипатични (хъ хъхъ, антипатични)... когато минаата година един тъп седмокласник 1.86 , вероятно към 90 килограма , ме заля с няква вода в гръб. Обърнах се и му скочих на врата да го млатя където сваря. Идиота се изплаши от 1.60 , 49 (тогава...) килограмово освирепяло детенце и ръгна да бяга. Хванах да го ритам в бъбреците, но естествено бях с кецове, не можах да му причиня вътрешни кръвоизливи и единия ми кец падна. Докато го обуя тъпото хлапе се беше омело, а аз исках да го изтърбуша. Само защото бях решила един ден да съм с кецове. Още се дразня, деба. От тогава да съм носила кецове още един - два пъти.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
аз съм ходил с кубинки и къси панталонки... и е якоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Ae ето ви една от гърция(пред църквата Св. Димитър) -
http://img74.imageshack.us/img74/7874/dsc00044tb4.jpg
The Spark
Бодоме, ние сме някакви анти-метъли с теб, и аз ни мешка, ни кубинки, пууу![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ето ме и мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243901
Не е така.Еми,зна4и моми4етата,които харесваш са достатъ4но грозни за да хубави само в женствени дрехи.Пък и аз не определям красива/грозна по дрехите и обувките, защото в края на краищата трябва да остане без тях.
![]()
Знаех си, че това ще е следващата реплика на някого. \Затова най-малко ми пука за времето и за компетентното ти мнение./ А аз моето компетентно мнение (такова си е по дяволите
) не си го налагам.
Моите не миришат.Кецки = смрад![]()
Ми възможно е, ама аз нито тичам, нито ритам, нито ме заливат с вода.падат докато тичаш/риташ![]()
Геноцид за метълите!Бодоме, ние сме някакви анти-метъли с теб, и аз ни мешка, ни кубинки, пуууТрябват ни само няколко екземпляра за лабораторни опити и дисекция.
![]()
Ето защо е нетипично момиче с кубинки... 'да му причиня вътрешни кръвоизливи'.. ти момиче ли си, или Роки?! Това па е най-грозното.. момиче да плюе и да се бие.Първоначално написано от Sarabi*
Еленския балкан:
http://prikachi.com/files/165572e.jpg
...don't care what I've become but fear what I am becoming...