.
Затворена тема
Страница 97 от 159 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 3957
    Защо всички момичета тук пият бира , са с кубинки на плажа и са най-малкото с 6546 цвята на косата

Има ли нормални?
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Защо всички момичета тук пият бира , са с кубинки на плажа и са най-малкото с 6546 цвята на косата

Има ли нормални?
    London Tipton

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан

Има ли нормални?
    You mean girls who actually wear girl shoes!?!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper

Има ли нормални?
    Не и в тийнпроблем.

Има ли нормални?

Критерии, да бъдеш нормален:
    1. Никаква бира. Това всъщност някога е било някоя от 10-те божи заповеди, но е била премахната, защото хората пиещи бира не са били доволни.
    2. Никакви кубинки на плажа и никакви чехли в планината! Това е все едно да пиеш бира.
    3. Хора с повече от 6546 цвята на косата нямат правото да бъдат норамални. Ах, вие, извратени души такива.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Winter Madness

Има ли нормални?

Критерии, да бъдеш нормален:
    1. Никаква бира. Това всъщност някога е било някоя от 10-те божи заповеди, но е била премахната, защото хората пиещи бира не са били доволни.
    2. Никакви кубинки на плажа и никакви чехли в планината! Това е все едно да пиеш бира.
    3. Хора с повече от 6546 цвята на косата нямат правото да бъдат норамални. Ах, вие, извратени души такива.
    Той пича надали имаше това предвид .. просто някакси момиче с кубинки .. еми грозно е!!!С черна тениска ок няма проблеми става ... ама като тръгнат лятото с кубинки на 30 градуса .. е падат на нивото на фешъните.Но все пак всеки има право да се носи както си иска .. дори и това да не се вписва в представите на другите!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Защо само през лятото трябва да ходиш на плажа?
    Ами.. фекта, че става, kind of, студено вечер.. нищо ли не значи?
    Абе.. няма значение.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Winter Madness
    Защо само през лятото трябва да ходиш на плажа?
    Ами.. фекта, че става, kind of, студено вечер.. нищо ли не значи?
    Абе.. няма значение.
    Това да не е пустиня да е "студено" вечер!!!Миналото лято си ходех без проблем по тениска в 3 през нощта !!! Кубинките са за зимата!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Мисля че е нормално всички момичета да пият бира, кубинките са за предпочитане пред токчетата, а за цветовете по главите мисля че бъркаш

аз незнак как да кача снимки и затова давам линк на прфила ми в impulse
    http://www.impulse.bg/_MimItUu_

Град
    Стара Загорка
    http://vbox7.com/play:5e8b4c27
    Признавам, много гадни момичета са!

Ама това за 30-те градуса и кубинките за зимата беше супер дразнещо! Някой убувал ли е кубинка през лятото? Защо всеки твърди че спарва, миришат ти краката, гадно е, кубинки на плажа не може, кибунки и пола или къси панталони е ужасТна комбинация и т.н.
    Някой само да го пробва, ей така, да види какво е! Не малко ще ме подкрепят, но ако има някой пробвал го да го отрече...единици ме съмнява да има. Ходи си с чехлички и мръсни крака, които пък намирисват от гумените ти маратонки

Момиче с кубинки някакси не ми се вижда естетически издържано. Особено пък през лятото.

Кубинките са грозни, груби, МЪЖКИ обувки.

Супер фен Аватара на Sarabi
    ^ разочароваш ме
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    ^ разочароваш ме
    Кецки юбер алес бе!

Дори и за себе си не възприемам кубинките... някакси анти са ми.

Град
    Стара Загорка
    Lake_bodom, сам каза че са за мъже

Ама казах и дори.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Еми,зна4и моми4етата,които харесваш са достатъ4но грозни за да хубави само в женствени дрехи.
    Аз се 4увствам хубава и в кубинки,както и много други хора ме харесват такава .

Кубинките се носят цяла година,защото са обувки с послание.Слагаш ги и знаеш,4е всеки път като излезнеш навън може да ядеш бой,но не ти пука,защото подкрепяш нещо много важно за теб.
    Затова най-малко ми пука за времето и за компетентното ти мнение.
    А и когато е направена снимката температурата беше 15 градуса и хората бяха с якета на плажа,така 4е сме минали покрай лятото.

Бира може да се пие както от жените,така и от мъжете.Докажи ми обратното,ако можеш .
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на Sarabi
    Кецки юбер алес бе!

Кецки = смрад (щото няма да седна да си пера кецовете).
    Кецките нямат метални кубета... падат докато тичаш/риташ... знаеш ли кога кецовете ми станаха антипатични (хъ хъхъ, антипатични )... когато минаата година един тъп седмокласник 1.86 , вероятно към 90 килограма , ме заля с няква вода в гръб. Обърнах се и му скочих на врата да го млатя където сваря. Идиота се изплаши от 1.60 , 49 (тогава...) килограмово освирепяло детенце и ръгна да бяга. Хванах да го ритам в бъбреците, но естествено бях с кецове, не можах да му причиня вътрешни кръвоизливи и единия ми кец падна. Докато го обуя тъпото хлапе се беше омело, а аз исках да го изтърбуша. Само защото бях решила един ден да съм с кецове. Още се дразня, деба. От тогава да съм носила кецове още един - два пъти.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    http://vbox7.com/play:5e8b4c27
    Признавам, много гадни момичета са!

Ама това за 30-те градуса и кубинките за зимата беше супер дразнещо! Някой убувал ли е кубинка през лятото? Защо всеки твърди че спарва, миришат ти краката, гадно е, кубинки на плажа не може, кибунки и пола или къси панталони е ужасТна комбинация и т.н.
    Някой само да го пробва, ей така, да види какво е! Не малко ще ме подкрепят, но ако има някой пробвал го да го отрече...единици ме съмнява да има. Ходи си с чехлички и мръсни крака, които пък намирисват от гумените ти маратонки
    аз съм ходил с кубинки и къси панталонки... и е яко

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Ae ето ви една от гърция(пред църквата Св. Димитър) -

http://img74.imageshack.us/img74/7874/dsc00044tb4.jpg
    The Spark

Бодоме, ние сме някакви анти-метъли с теб, и аз ни мешка, ни кубинки, пууу
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Еми,зна4и моми4етата,които харесваш са достатъ4но грозни за да хубави само в женствени дрехи.
    Не е така. Пък и аз не определям красива/грозна по дрехите и обувките, защото в края на краищата трябва да остане без тях.
    Затова най-малко ми пука за времето и за компетентното ти мнение.
    Знаех си, че това ще е следващата реплика на някого. \/ А аз моето компетентно мнение (такова си е по дяволите ) не си го налагам.

Кецки = смрад
    Моите не миришат.

падат докато тичаш/риташ
    Ми възможно е, ама аз нито тичам, нито ритам, нито ме заливат с вода.

Бодоме, ние сме някакви анти-метъли с теб, и аз ни мешка, ни кубинки, пууу
    Геноцид за метълите! Трябват ни само няколко екземпляра за лабораторни опити и дисекция.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Кецки юбер алес бе!

Кецки = смрад (щото няма да седна да си пера кецовете).
    Кецките нямат метални кубета... падат докато тичаш/риташ... знаеш ли кога кецовете ми станаха антипатични (хъ хъхъ, антипатични )... когато минаата година един тъп седмокласник 1.86 , вероятно към 90 килограма , ме заля с няква вода в гръб. Обърнах се и му скочих на врата да го млатя където сваря. Идиота се изплаши от 1.60 , 49 (тогава...) килограмово освирепяло детенце и ръгна да бяга. Хванах да го ритам в бъбреците, но естествено бях с кецове, не можах да му причиня вътрешни кръвоизливи и единия ми кец падна. Докато го обуя тъпото хлапе се беше омело, а аз исках да го изтърбуша. Само защото бях решила един ден да съм с кецове. Още се дразня, деба. От тогава да съм носила кецове още един - два пъти.
    Ето защо е нетипично момиче с кубинки... 'да му причиня вътрешни кръвоизливи'.. ти момиче ли си, или Роки?! Това па е най-грозното.. момиче да плюе и да се бие.

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Еленския балкан:
    http://prikachi.com/files/165572e.jpg
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си