- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Търся програма с която може да се отдели инструментал
може ли някой да ми каже прорамка с която може да се отдели само инструментала от дадена песен ..
Нарушение на т. 7 от правилата на форума! (от Ruthless)
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
и аз мисля такаПървоначално написано от BallFace
но иначе можеш да понижиш звука на гласа и да увеличиш музката обаче гласа пак ше се чува, това става с Atomix mp3 и мисля че може и да стане с Virtual Studio DJ![]()
Кажи какво искаш да постигнеш с това махане и може би ше те насоча към нещо другоПървоначално написано от 136179
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
ами то изпълнителите ми харесват, целта ми обаче е да става за караоке .. така че да не се смесват 2та гласа ...
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Еми не мога ти помогна, но според мен такава програма няма. Ако се разровиш из нета има караокита готови.
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Значи виж BallFace трябвало е братле да напишеш с каква цел ти трябва това а също така и навътре ли си за да знаем с кво да помагаме ...както казаха по-нагеоре до момента не е открито как да направиш син бек на готова песен, но можеш да я изсвириш, стига да имаш необходимите програми и плъгиниПървоначално написано от BluE_s
Пък BluE_s на теб ще ти кажа тея аматьорски програми да си ги задържиш за себе си!
BallFace това което бих ти препоръчвал аз за доближаване на ефекта който искаш са две програми(поне в момента само за тях се сещам) Sony Sound Forge (по простичка, по-малка и по-лесна за работа е) а другата е Adobe Audition (доста по сложна но и много по-добра и по развита)
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!