Какво да ти кажа.
Аз не се местя чак всяка година, но през няколко хах
Сега съм 11ти клас и се преместих от БГ, и също съм в интернационално, и както знаеш там последните 2 години много се учи. и пак след година и половина има няма съм другаде.
А и е наистина е супер тъпо и нямам гелание и енергия да създавам приятелства, а трябва...
Както знаеш с времето си стават нещата, но с времето. И тука докато си намеря подходяща компания, докато опозная хората, направо...
А преди да се върна в БГ бях пак чужбина за година и половина и там създадох много хубави приятелства и не ми се връщаше честноказано, после създадох в БГ много, а тука още не съм.
Не съм от най отворените хора в началото и може би това много ми пречи, но какво да се прави, като се отпусна ставам много желан събеседник, но дотогава....
Незнам как стоят нещата при тебе, но да ти кажа аз оценявам факта че мога да живея в различни страни, защото колкото и да е неприятно, особено в началото все се обогатяваш повече и опознаваш друг град други хора...
Колко пъти ми е идвало да си стегна багажите и да си тръгна ( не че някой ще ме пусне де ), но все ме спира мисълта, че има някакъв смисъл. И че началото е много трудно, но после всичко ще се нареди.
Ако искаш ми пиши ЛС може да си пишем да обменяме опит