- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- добре кво тряа да напрая
1-во искам да отбележа че съм нормално мом4е на 17 години просто 1-ят път като пробвах със сегашната ми приятелка моя човек нещо не стана и ся изпитвам някъв страх,че др път може пак така да стане,иначе никога не съм имал проблеми с ерекциятакво да прая?
Ne se pritesnqvai!Prosto se otpusni!!!
Otivash i si vzimash malko ot staroto babino lekarstvoEdna chashka i shte se uspokoish
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Един приятел има същият проблем..но той е импотентен гей..кво да говора..2 пъти с момиче не му става.. и все вика че бил пиян .. пък пие сок само .. просто..ако стане като него..иди на лекар..
spekal si mn za tui e stanalo tai i da ti kaja na vseki moje da se slu4i spoko
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи!
тва ми е ясно ама ме вълнува др път да не стане така че тогава вече мн ша я объркамПървоначално написано от wEar4o
кво да напрая за да мога да се отпусна мамка мууууу
![]()
![]()
emi normalno e se pak vi e 1 pyt ! samo pomni po spokoino i nqma da imash pr sledvashtiq pyt![]()
Следващия път не се притеснявай толкова и ще стане.Успех!![]()
Kvo ti kazah az na tebePiini malko whiskey ili the good old Bulgarian Rakiq i shte vidish kak shte se otpusnesh
![]()
da nali shte padnat zadryjkite naburzoПървоначално написано от amatorium
![]()
една чашка не една бутилка :PПървоначално написано от ludoto_f
абе вие му викате спокойно,ама на него муе друго яче...ама гледай ся,имаш 2 варианта-или да се отпуснеш и всичко да мине нормално,или да се спечеш и да рискуваш да повториш същата грешка! ти кое избираш?!
Лесно еЩе я помолиш да се съблече първа и просто гледай и се наслаждавай.Бай Янко ще скочи от раз
![]()
случва се понякога..другия път се отпусни и не мисли за нищо странично..би трябвало да проработи..ако ли нз тогава![]()
Не опитвай да пиеш алкохол! Просто се отпусни и не мисли за това![]()
зависи кво разбираш под нашльокаш иначе съм го праил след 5 големи водкиПървоначално написано от machine_shot
и нямах никви пороблеми ама тоя път нз за кво,явно не бях пил достатъчно
тряа се раздаам др път на чашката и после на мацката
![]()
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА и дано др път се получат нещата
Nishto ti nqma. Bqgai tam i zashtitavai mujkata ni chest!![]()
а според вас може ли тва да е породено от липсата на някой витамини и минерали?![]()
Най- вероятно е станало от притеснение. Запази спокойствие следващия път и всичко ще е наред.![]()
ами ако продължиш да си мислиш са дали ша ми стане или как ще се представя няма да се отпуснеш...карай по течението не мисли за тея неща и вс ще е ок![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
hlatnal li si po mackata? sigurno pone malko!!! pritesnqwa6 se!!! towa e, nai-normalnoto realnoto iii prawilno i to4no obqsnenie! nqma kwo da se pritesnqwa6, nqma6 nikakwi defekti! sledwa6tiq pat badi taka wse edno ne ste goli i wsi4ko 6te e ok! USPEH![]()
Pylni gluposti! Nishto ti nqma,prosto stresa ti e doshyl v poveche,ne misli zatova sledvashtiq pyt i vsichko shte si e nared :P Uspeh!Първоначално написано от thorpe
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica