.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Bernabeu
    hlatnal li si po mackata? sigurno pone malko!!! pritesnqwa6 se!!! towa e, nai-normalnoto realnoto iii prawilno i to4no obqsnenie! nqma kwo da se pritesnqwa6, nqma6 nikakwi defekti! sledwa6tiq pat badi taka wse edno ne ste goli i wsi4ko 6te e ok! USPEH
    +1 (и за любимия отбор и за мнението)

пич само не започвай да се вайкаш и да мислиш от кво може да е и да четеш в интернет секви работи и да се вкарваш в омагиосания кръг - защото от него излизането е много по трудно.аз не зная какво да те посъветвам да направиш но ще ти кажа на мен какво ми се случи -предпоследната ми приятелка много се бях привързал към нея ( за 1 път ми беше да кажа на някоя че я обичам, а съм на 19 ) първият път когато се разгорещихме аз не можах да я еба щото тя се притесняваше че имаше още 1 човек в стаята ( бяхме на купон и едно момче спеше като пор на другото легло) а мен хуя ми беше готов да гръмне - след това опитахме в тях обаче тя някаква пасивна само легна по гръб в леглото и очакваше аз да се възбудя самичак и да я еба а тя даже мислеше и да поспи - естествено нищо не стана с моя приятел защото аз исках 1-ят ни секс да е красив а не тя да седи като дърво - след тези провали последваха още и още с което и проблемите в взаимоотношенията ни и аз направих грешката която ти правиш и започнах да мисля че от цигарите и от стреса ми на работа и от недоспиването съм станал импотентен - почнах да чета в интернет за всякакви болести и така робувах на тази идея че почти си намазих приятеля- за което и той ми се реваншира като си седеше спаружен - аз смятам че взех най-правилното решение като скасах с това момиче - естествено поговорихме си много и сме си приятели все още и ни е кеф да си излизаме да си пием заедно) но важното е че след като се разделихме си повярвах че ми няма нищо спрях да мисля за проблемът и резултата не закасня след месец някъде ходих на дискотека и ала бала- едно момиче от на сестра ми класа се сабуди на другата сутрин доволна от мен-единственото което мога да ти пожелая е да се справиш с това бреме много по добре от мен - ето че като изписах толко измислих и съвет който ти предлагам - спри да четеш тая тема дето си пуснал(тук хората въпреки че нямат твоя проблем и не са преживели това което ти преживяваш си предлагат решенията и тезите и 100% са убедени че те са прави а в повечето случай това не е така и втовия дефект на форума е - излязал 1 галфон дето си мисли че разбира - казал на черното..бяло малко по-убедително и много хора след него казали вкупом бяло )ако търсиш съвет по добре при психолог или пък при лекар на половата ти система -тук може просто да споделиш да ти олекне според мен,не си мисли че си дефектен повече никога когато си сам , излизаи повече с приятели и погледни на секса с приятелката ти като на секс а не като на мисия(мисията -събуди се приятел) има 1 путка и 1 възбуден член това е - ако приятелката ти те обича и е добър човек ще ти помогне с свирчица или ръчичка (колкото и време да отнеме това) просто се наслаждавай на живота и не бъди параноик -всеки път когато си играете "игричката" не му давай зор да стане а си викай - са ще и строша загорялото пиче от сеск - успех брат

Град
    Пловдив
    Пич, и при мен стана така парвия път, ама за сметка на тва на втория си го компенсирах. \/
    П.С. Ако и втория път не стане отиди си запали свещичка!

Град
    unknown
    ПРИТЕСНЕНИЕТО е на лице братле
    само от това е ...

Град
    Русе

Re: добре кво тряа да напрая

Цитирай Първоначално написано от thorpe
    1-во искам да отбележа че съм нормално мом4е на 17 години просто 1-ят път като пробвах със сегашната ми приятелка моя човек нещо не стана и ся изпитвам някъв страх,че др път може пак така да стане,иначе никога не съм имал проблеми с ерекцията кво да прая?
    ще стане най-вероятно просто не го мисли тва и сичко ще е ок \/
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от Apostola
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Kvo ti kazah az na tebe Piini malko whiskey ili the good old Bulgarian Rakiq i shte vidish kak shte se otpusnesh
    da nali shte padnat zadryjkite naburzo
    една чашка не една бутилка :P
    xaxa :P

Re: добре кво тряа да напрая

Цитирай Първоначално написано от thorpe
    1-во искам да отбележа че съм нормално мом4е на 17 години просто 1-ят път като пробвах със сегашната ми приятелка моя човек нещо не стана и ся изпитвам някъв страх,че др път може пак така да стане,иначе никога не съм имал проблеми с ерекцията кво да прая?
    '
    Ходи се гръмни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си