.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    Мега фен Аватара на quench
    мхм, такъв съм си, злетак

научи ме, бате

как да я усещам, че свършва?

на теб казват ли ти?

сладур
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

да попитам така

всички ли жени, които си чукал, винаги са свършвали?

share your divine wisdom, sensei

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от quench
    да попитам така

всички ли жени, които си чукал, винаги са свършвали?

share your divine wisdom, sensei
    Vsichki jeni, chak vseki put ne. Nqkoi put i az sum si gledal kefa ili na momicheto ne i e bila naglasata Ok. No imam kum 95% uspevaemost. \/ Kato slojish fakta, che chesto svurshvat poveche ot 1 put mislq, che uspqvam da se preborq s inflaciqta
    Eating isn't cheating - Arnold

научи ме на твоя чалъм, моля те

чувствам се сексуално непълноценен, защото при мен момичетата не могат да свършват...

кви движения правиш, как ги докосваш

хайде де, топя раздел нали е за да могат тея, дето знаят, да учат тея, дето не разбират и питат, а аз питам

Цитирай Първоначално написано от quench
    научи ме на твоя чалъм, моля те

чувствам се сексуално непълноценен, защото при мен момичетата не могат да свършват...

кви движения правиш, как ги докосваш

хайде де, топя раздел нали е за да могат тея, дето знаят, да учат тея, дето не разбират и питат, а аз питам
    Ha tova mi e 400 mnenie Koga sum gi izdraskal tolkova za nqkolko dni neznam. Imam oshte 100 predi da se drasna nadalech ot toq forum Ako nqkoi iska da se nauchi purvo trqbva da e nabludatelen, lubopiten i da se interesuva. Procheti mi mneniqta. Tam ima malko uliki kum otgovora na vuprosa ti

о, вярвай, чел съм ги

в смисъл, в началото те мислех за накакъв, дето само се прави на знаещ и можещ, но сега не е така

евала, брато

но все още не виждам картинката напълно

айде де, разкажи

така ще помогнеш и на други момчета, които не могат да се справят добре - а ако научиш и тях на това, и на момичетата, с които спят, ще им е яко, значи ще направиш добро дело, нали?

Супер фен
    как познавате, че не симулира
    Достатъчно е да и напипаш сърцето. Ако бие с 240 в минута значи си свършил работата.А сега да не тръгнете да броите ударите. То се усеща Сеш се... Това е най лесния метод да хванеш мацката в крачка. Не става само с пишка иска и акъл Но чесно казано не ме интересува дали стига до оргазъм и дали симулира, нали аз си правя кефа...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    При усилено пъшкане, както и гърчене, и без огразъм пак мога да ти докарам сърцетуп.

Друг е въпросът, че аз никога не симулирам.
    А вие, дечковци сте много зле, защото само говорите, а всъщност работата е мноого зле.
    Айде, успех в четенето на Уилипедия и меренето на форумни пишки.

Супер фен
    [quote="bungle"]При усилено пъшкане, както и гърчене, и без огразъм пак мога да ти докарам сърцетуп.

Така си е. Но не можеш да докараш сърцетуп, както при уплаха, стрес, оргазъм. Щом си стигала до оргазъм знаеш как ти бие сърцето тогава и как когато се мъчиш на сила. Жените колкото и добри лицемерки да сте мъжа трябва да е шматка че да не усети кога симулираш и кога не

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Тъй като аз не съм симулирала не мога да ти кажа дали сърцетупът ми ще се доближава до този при оргазъм. Може пък да съм скрита лимонка.

Супер фен
    Това е все едно да заповядаш на мозъка си. Защото мозъка ти прави така че сърцето да бие усилено когато стигаш до оргазъм. Той е източника на това удоволствие . Произвежда хормон на удоволствието наречен допамин. Някой хора твърдят че всъщност мозъка е най - големия полов орган на земята. Малцина ще ме разберат
    Абе...
    Успехи в симулацията

аз не разбрах

и аматориум не ми отговори на въпроса

Hm. Ami formulata e slednata: Zaintriguvash, sublaznqvash, otpuskash, predrazpolagash i nakraq mujkoto dostoisstvo vlagash.

Purvo trqbva da e sexualno zaintriguvana i da ima jelanie. Kakto spomenah chrez intriga, raznoobrazie i malko sexualna gavra. Vajnoto e suznanieto i da e prevuzbudeno. Da q karash da napravi neshto, koeto moralnite i baieri sa q spirali. Kogato e gotova i q pogreesh i malko v legloto si ti. Mojesh da poznaesh koga e dostignala momenta po otpuskaneto i. Povedenieto i leko se promenq i tq za moment se ostavq da se naslajdava. Toplinata i se promenq. Stava goreshta. Zachervqva se izvednuj silno. Ima dosta simptomi. Trqbva da sledish malko i postepenno se useshta. Obiknoveno jenata kogato dostiga tozi moment ne kreshti kato po filmite. Samo pushka i stene. Ponqkoga si hape prustta dori

явно си бил с много истински жени и те също са останали доволни

благодаря ти, сега със сигурност ще се постарая да приличам на теб в леглото

това са ценни съвети, които всеки мъж трябва да знае!

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Hm. Ami formulata e slednata: Zaintriguvash, sublaznqvash, otpuskash, predrazpolagash i nakraq mujkoto dostoisstvo vlagash.

Purvo trqbva da e sexualno zaintriguvana i da ima jelanie. Kakto spomenah chrez intriga, raznoobrazie i malko sexualna gavra. Vajnoto e suznanieto i da e prevuzbudeno. Da q karash da napravi neshto, koeto moralnite i baieri sa q spirali. Kogato e gotova i q pogreesh i malko v legloto si ti. Mojesh da poznaesh koga e dostignala momenta po otpuskaneto i. Povedenieto i leko se promenq i tq za moment se ostavq da se naslajdava. Toplinata i se promenq. Stava goreshta. Zachervqva se izvednuj silno. Ima dosta simptomi. Trqbva da sledish malko i postepenno se useshta. Obiknoveno jenata kogato dostiga tozi moment ne kreshti kato po filmite. Samo pushka i stene. Ponqkoga si hape prustta dori

Аз викам.

Робинята на Quench

да бе да

няма начин, ти си значи такава от филмите... не си истинска

всъщност, сигурно се зачервяваш и отпускаш, но ти е толкова добре, че мислиш, че викаш....

Мега фен
    Град
    SF
    Не бе, симулирам, не разбра ли?
    Сега оба4е ще мога да го правя по-ка4ествено - ще си хапя пръста..

Робинята на Quench

обаче странното е, че пи толкова много жени, с които пичът е спал, все пак се е получавала една и съща реакция, пък някои, по странно съвпадение, са си хапали и пръста

абе явно има неква подробност която ми убягва, но 101% вече ъм сигурен, че има 1-2 метода, които със сигуност карат жените да свъшват и като ги знаеш, получаваш едни и същи резултати!

супер!

Kazvam samo nqkoi ochevidni simptomi. Nikude ne sum kazal, che vsichkite si hapet prustite ili che nikoq ne vika. Mainata mu. Poveche nqma da davam suveti po temita.

о, защо отдръпна сияният си лик от нас? с какво го заслужихме?!

Град
    София
    quench развали темата с глупавата си ирония.

Reshil sum da pisha 500 mneniq i sled tova ofeikvam. Kakto i da e. Shte ostavq na strana normalniqt fakt, che e normalno polovinata da sa suglasni s neshto, a drugata polovina ne. Ne pisha tuk, za da se hvalq ili da si izsmukvam prez prustite mexikanski sapunki. Spiram s opisaniqta i po temata.

Za oralnata. Ezika trqbva da e nejen i igriv. Nqma nujda ot grubi smukaniq i hapene na tova nejno mqsto. Malko s otpusnato eziche i razbira se igra vurhu klitora. Prustchetata moje da se vluchat vutre v pu*kata i ako imate jelanie stimuliraite G tochkata (ne vsichki momicheta chuvstvat tova udovolstvie no kato cqlo deistva). Za da q namerite vkaraite prustche vutre i opipaite po stenata pod korema. Shte q usetite - grapavi tvurdo "petno". 2 prustcheta igrivi i 1 eziche v danci divi ... i taka prosto momicheto shte vdigne parata i dihaniqta. Posle veche mojete da q obladaete i orgazmut e blizo. Produljete po vreme na sexa s dobur dopir galene i celuvki. Ustata, vratleto, uhoto. Budete otpusnati i mislete za neq. Nqma da vi doide tolkova lesno kogato ste susredotocheni v useshtaneto kak q galite i tq zadovolqvate, a tq e potunala v udovolstvieto. Ne i go razvalqite s rezki promeni reakcii i tupi repliki. Prosto se nasladete na rituma i dihanieto i...

Haide dano sum bil polezen i dano vsichki sa shtastlivi. Vse pak sexa e udovolstvie, koeto posledstvie nosi radost i usmivki. Budete veseli i se zabavlqvaite bez da se pritesnqvate ot strah ili vuprosi.

Ups, tova trqbvashe da e v temata za Malki sex taini.

Супер фен Аватара на fake
    amatorium, откъде си
    Boots and braces don't make racists!

Ot Varna.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си