.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Питам аз - колко време издържате... :Р

Е, нека сега всеки с чиста съвест да си каже колко най-дълго се е ебал преди да свърши...
    Mr. Lozenetz '07... :P

Супер фен
    okolo 90 min

Град
    София
    Какъв е този глупав въпрос?

По-скоро въпроса е:
    Колко пъти момичето е свършило преди ТИ да свършиш?

А за горния пост - 90 мин ... после тряя да те е болял хуя няколко дни. Отвори си учебника по физика и прочети урока за "Триене и сила на триене".

Голям фен
    2,5-3 часа - след първия половин час обикновено преставам да си го чувствам и после не е проблем колкото искам, ама няма много смисъл

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Crus

По-скоро въпроса е:

А за горния пост - 90 мин ... после тряя да те е болял хуя няколко дни. Отвори си учебника по физика и прочети урока за "Триене и сила на триене".
    +1 Ne svurshvam predi tq da e dostatuchno zadovolena. Obiknoveno momicheto samo si iska nakraq da te svurshi ako e poluchilo kolkoto trqbva. A za vuprosa kolko dulgo nai-mnogo otnovo shte se vuzdurja ot komentar.
    Eating isn't cheating - Arnold

Ми давам докато милото не каже, че иска да свърша .Около 15-20 минути в повечето случаи и искам още, но ми е приоритет на нея да и е по-хубаво.

Град
    kadeto iskam
    Ами най-дълго е било 30-40мин

ами... какво да ви кажа... силата на триене не ми действа. просто дамите са достатъчно влажни, за да правят сцеплението поносимо... обаче по някое време доскучава и идва време за дългоочакваната цигарка... а иначе - прави сте - времето не е особено важно - трябва да има кеф... :P
    Mr. Lozenetz '07... :P

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Щом свършва бързо, значи му харесва и го възбуждам, това увеличава моята собствена възбуда и резултатът е в някои случаи взаимно достигане на сексуалния пик или с други думи оргазъм едновременнно! А по-хубаво от това няма. Иначе помня актове около 2 часа, над час, но определено не са били така задоволяващи за мен, както тези около 15-20 минути......

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Щом свършва бързо, значи му харесва и го възбуждам, това увеличава моята собствена възбуда и резултатът е в някои случаи взаимно достигане на сексуалния пик или с други думи оргазъм едновременнно! А по-хубаво от това няма. Иначе помня актове около 2 часа, над час, но определено не са били така задоволяващи за мен, както тези около 15-20 минути......
    BRAWO! ewala muci! towa e nai-wajnoto! i e hubawo kogato momi4e go razbira!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Ami moje bi 30-40 minuti.Ne sym fen na nqkolko chasovoto lashkane,moje da se kaje che dori mi omryzva,izmorqvam se,a i sled kato svyrsha edin,maksimum do dva pyti,izgubvam jelanie i predpochitam da svyrshva :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Това не мисля, че трябва да е повод за хвалба при момчетата. Даже напротив

Град
    до твоята звезда :)
    Такива теми много (последната от преди 3 дни) .. ппъълни със реклами ..

Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Такива теми много (последната от преди 3 дни) .. ппъълни със реклами ..
    Аз се кефа кви супермени имаме тук !
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Емииии с първият ми интимен партньор винаги към час ,час и нещо и аз много се кефех ,но определено не съм получавала толкова удоволствие колкото сега ,а сегашното е за по 30 минути максимум може би ,но с 2 "рунда"

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Crus

По-скоро въпроса е:

+1 Ne svurshvam predi tq da e dostatuchno zadovolena. Obiknoveno momicheto samo si iska nakraq da te svurshi ako e poluchilo kolkoto trqbva. A za vuprosa kolko dulgo nai-mnogo otnovo shte se vuzdurja ot komentar.
    - хаха да те боли хуя от 2 часово ебане няколко дни...личи си че поебвате редовно и разбирате физиката - аз на бала спах с едно момиче от класа ми и 2 1/2 часа не можах да свърша.признавам че беше отегчително да се напрягам 30-40 мин да свърша ама в крайна сметка накрая си умрех от кеф-малкия как избуши кочината и я олисках цялата и тя направи някаква мн жалка физиономия и след тва слязохме доло да закусим и 2 часа треперим а тя няква почервенела по бузките и гледа хем гузно хем ме мрази че толко време я ръчках.и въпреки че като цяло не ми се е запечатало като най-любимият спомен в главата ми-тази случка си имаше своето очарование.ОСНОВНАТА ми мисъл е че хора всякакви - нормални,извратени,нинфома ни и съответно предпочитания всякакви - не можете ей така да въведете някакво всеобщо определение за хубав секс (било то в пози , вид секс или пък времетраене) и да го наложите на всички - просто защото вие сте различни от останалите

п.с. да имаш хуй хубавото е че почти сигурно ще свършиш - за разлика от това да имаш пиче , но лошото е че понякога малкия не ще да се събуди - та примерно ако еба момичето което би ми се изсмяло ако малкия не ми се събуди би ли трябвало да ме интересува тя колко е задоволена - би ме интересувало само ако е заслужила любовта ми

много разлчно с приятели ми сме карали по час и нещо, но определено на края бях доста изтощена и не ми се мислеше за секс изобщо.. иначе около 40 мин предостатъчно са

Shmatko
    Guest
    sexnaeks Изрод си батее ама така тряяя. Широка ли и беше пичката че не можа да свършиш или беше няква гадна самата тя?

Аз към час и полувина 2 най-много.

Град
    Русе

Re: Питам аз - колко време издържате... :Р

Цитирай Първоначално написано от abo
    Е, нека сега всеки с чиста съвест да си каже колко най-дълго се е ебал преди да свърши...
    аз свършвам за 26 мин. 39 сек. и 89 стотни .. тва е рекорда ми ианче 26 мин 39 сек и 80 стотни

I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Мега фен Аватара на quench
    въпрос към лигата на "първо й докарвам множествен оргазъм, после свършвам"

как познавате, че не симулира успявате да отчетете последователното свиване на неволевата мускулатура или кво?

хех, поразително много жени се преструват жестоко - нищо, че са на 12-16 години, те се учат от малки

ами ако сте я клатили толкова дълго и скучно, че й е писнало и казва "ооо, даааа, дааа, бейб и, скъпи, даааа, страхотен си, о, боже, не спирай, даааааааа, даааааа" + малко предасване с нокти, увиване на тяло и т.н., за да замаскира по-добре?

хех
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    София най-голямото село в БГ
    mnogo sa mi smeshni nqkoi ot mom4etata kato kajat 111min

от гледна точка на биологията, един акт има за цел да въведе семенната течност във влагалището на женската, така че всеки акт, по-дълъг от една минута и завършващ с коитус, е нормален мъже, не се срамувайте

dsfds

Медицински речник
    коитус
    полов акт.
    на латински език: coitus.
    на английски език: coitus, coition.

quench Професори колкото искаш... Ем то би трябвало и започването да е с "полов акт" или ти само като свършваш..

П.С. Аз го вдигам за 1 мин, пък как ли продължителността ще е толкова

хех

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от quench
    въпрос към лигата на "първо й докарвам множествен оргазъм, после свършвам"

как познавате, че не симулира успявате да отчетете последователното свиване на неволевата мускулатура или кво?

хех, поразително много жени се преструват жестоко - нищо, че са на 12-16 години, те се учат от малки

ами ако сте я клатили толкова дълго и скучно, че й е писнало и казва "ооо, даааа, дааа, бейб и, скъпи, даааа, страхотен си, о, боже, не спирай, даааааааа, даааааа" + малко предасване с нокти, увиване на тяло и т.н., за да замаскира по-добре?

хех
    To si lichi koga edna jena svurshva i koga ne. Ako slushash kakvo ti govorqt ili si mislish che kontrakciite na vaginalnite i muskuli sa kriterii za orgazum si mnooogo zle sus sexa
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си