- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво смятате да следвате?
Аааха, ТърновскияДа, там археологията е като... Еминем да пее чалга
![]()
А за Културологията мн колеги споделят,че са били с доста големи очаквания,но се учели общи неща,които нямат приложение. От тук ,от там човъркали. Нещо като сборна дисциплина е. Учи се от мн области по малко. Дефакто знаеш за мн неща по малко,но за нищо няма да ти послужи това
Smile!?
... който е по-известен като ВТУ.Първоначално написано от alice sw
Може и да се изкажа неподготвен, но съм чувал, че право не е оферта в чужбина. Хубаво е да проучиш въпроса и да разпиташ запознати. Ако вече си го направила, игнорирай каквото написах.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
nqkoi ako moje da pomogne s konspekt po psihologiq![]()
еми и аз много искам след време да следвам право ама нека първо мина изпита след 7 ми клас...пък после ще го мислим правото!![]()
Ветеринарна медицина в Тракийския в Стара Загора, че е по-близо (а и казват по-хубавото от двете места) до Варна, но ще пробвам и в София в Лесотехническия.
Lake_bodom-Принципно си прав.Майка ми е завършила Софийския Университет и в момента е адвокат.Аз също много искам да се занимавам с правото и нямам търпение да завърша.
Иначе в чужбина, наистина не е оферта, защото навън законодателството и съдебната състема, като цяло, нямат нищо общо с тази в България.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ъъъъ ... не точно. Археологията в Търновския си е традиция и като специалност за първи път в БГ тръгва от Търновския. В Търново има какво да се "копае". Както и да е. Смятам, че човек може да каже кое къде си струва и кое не само като го завърши и види резултата. Баща ми е завършил ТУ с археология и история, нещо като семейна традиция е.Първоначално написано от ra4ence
Memento moriendum esse!
Мисля да кандидатствам с Икономика и.. евентуално математика, но ще видя, в УНСС - специалност .. иконимика, финанси, счетоводство.. нещо такова![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Блазе ти, че се справяш добре с математиката.На мен определено не ми се одава.Аз съм хуманитарно човече-История, Литература...![]()
Психология в СУ или Туризъм в Бургас.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
УАСГ строително инжинерство....ае не усетихте ли най-накрая колко мн прависти се навъдиха последнтие години, че и продалжават да се бутат на там...поне за мен да следваш право сега си е безсмислица...
Гаден е и няма смисъл от него.Първоначално написано от fаke
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Благодаря ти за изказването.Това, че сума ти народ завърша право, въобще не означава че дори и 50% от него ще се реализира...Първоначално написано от Gh057
Ще следвам Право в СОФИЙСКИЯТ университет .
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Система ЦВЕТКЕ система а не състемаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мислиш, че не знам как се пише думата- сИстема....Много се дразня, като си нямате работа и се захващате за най-дребната грешка...
Медицина в Германия, но има време-може да размисля и да остана тук...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
За мене още има време...но сега си мисля,4е международни отношения няма да е зле.![]()
имам дооста време но засега съм се ориентирала
неорганична Химия или биотехнологии в хти
евентуално един частен университет по бизнес..
Международни икономически отношения в УНСС София или ИУ във Варна![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Има още време,но засега смятам право.
Фармация :P
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Ум Немам Студент Ставам![]()
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...