- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем с презерватива :(
dshahsfrhyg
Има,да.Нас в даскало ни учиха как да се слага...беше доста смешно тогава,но ето,че е имало полза,защото аз сега не попадам в такива ситуации като твойта![]()
Не може да си сложи презерватива, тръгнал да прави секс.
Утре ще напишеш - не успях да си сваля гащите, дайте съвет.
пич, май ти трябва наръчник за това как да използваш оная си работа.
mi maje6 go s luta 4u6ka udra6 go vednu6 - dwa6 da se sabudi iiii mu nahluzva6 edin 4orap da ne se hluzga sled tva go napudra6 go s pudra zahar i si gotow !!!
ae kasmet !
Neee jenite ne sa kato horata !
Ако си го обърнал на обратно, няма да можеш да го развиеш.
И не се смейте-става и при опитни двойки именно поради тази причина, особено ако се слага на тъмно.
hehehe ee tva ne moga da si go predstavqvq kolkoto i da iskamNe moga da ti pomogna sas savet ama na moq priatel do sega ne mu se e slu4valo.
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
mi maje6 go s luta 4u6ka udra6 go vednu6 - dwa6 da se sabudi iiii mu nahluzva6 edin 4orap da ne se hluzga sled tva go napudra6 go s pudra zahar i si gotow !!!
ae kasmet !q ti probvai s liuta 4u6ka be mi6ok. dali nqma da sko4i6 prez balkona
![]()
![]()
![]()
![]()
Да развеем всички знамена за отбора на нашите сърца. Има, има истина една, тя е само, само ЦСКА
gledai nqkoe klip4e..to na sqkade ima..
a i v u4ilishte daje imashe 4asove v koito pokazvat kak se slagatctc ima mnogo hora koito sa neobrazovani.. jalko za tqh
![]()
muhahahПървоначално написано от Crag Hack
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
на колко си бре .. ?Първоначално написано от Prison_Break
те даже на училище минават едни дет говорят за спина и показват как се слагат кондомите...
мале мале![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
dam i az tva kazah!!Първоначално написано от dekovbg
![]()