- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да не боли кола маската?
Как да не боли кола маската? Продават ли се местни упойки? Има ли някаф мехлем, дейсващ като упойка? Може ли да се надишам с нещо преди това и да не усещам? Може ли да се упоя с хлороформ примерно и докато съм в безсъзнание някой да ми я направи? Вреден ли е хлороформа?
Ти пък какво толкова се притесняваш от кола маската.
Мога да кажа само,че изобщо не боли,само може да ти изтръпне крака леко.
След нея,обаче ако искаш да не ти е червен крака се купува един крем,за изморена кожа и се мажеш с него![]()
По добре вратни някалко масура и си на 6 няма да усещаш никаква болка! Хахах Каде искаш да си правиш кола маска??
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Говоря за кола маска около патката. Пробвал съм и боли адски и не се търпи - предпочитам да ме бият пред това. Затова не ми казвайте, че ще свиквам или такова, моля. Искам просто начин за премахване на болката.
Ти си луд беПървоначално написано от fleit4ica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
патката с кола маска
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Away from life!
ima drugi na4ini za mahane na okosmqvaneto tam.. no ne s kola maskaПървоначално написано от Dream_s@L!Va
![]()
![]()
не съм чувала да продават местни упойки..и ако се упоиш с хлороформ гледай после да се събудиша и някак странно ми се струва да се оставиш някой друг да ти обезкосява "патката"..бих ти препоръчала след колата в банята студен душ и после крем..нз ко др да ти кажа
![]()
еми на4и аз ползвам лидокаин,(то на листовката си пише как се ползва) и после с епилатора се минавам
Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.
вие нещо много филми сте гледали за хлороформа...
Tova me zaintrigyvaПървоначално написано от gerity
Moje li malko pove4e info da dade6 za tova kakuv e lidokaina,ot kude go kypi,cena i vsi4ko polezno za koeto se seti6, za6toto bqh 4ela 4e liokaina ne deistva vurhy koja, a samo vurhy ligavica. A kum avtora na temata- pozdravqvam te 4e proqvqva6 takava smelost za kola maska na tova 'specialno' mqsto =D>
значи отиваш при специалист козметик, и му носиш ТИГАН, лягаш, той та тряска с тигана и ти заспиваш, но тряа да е специалист( за да знае как да работи с тигана)![]()
![]()
![]()
ami.... neПървоначално написано от ville baby
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
be ti vred li si?!edna kola maska neboli tolkova mn. kato hidi6 na zubolekar vinagi li ti slagat upoika?nemislq
otidi na kozmetik i tam 6te se pogrijat da e kolkoto se moje po bezbolezneno. vmesto da si bluska6 glavata kak da se nadrusa6 si zapi6i chas
![]()
a za kade e?u4ili6te i priqteli?ili u doma?!Първоначално написано от ville baby
![]()
![]()
Btw i az ponqkoga sym si go mislila tova![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от gerity
ммм ше дадеш ли малко инфо за това с лидокаина? много ше съм ти благодарна, че и аз се почудих кво обезболяващо ще подейства