.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да не боли кола маската?

Как да не боли кола маската? Продават ли се местни упойки? Има ли някаф мехлем, дейсващ като упойка? Може ли да се надишам с нещо преди това и да не усещам? Може ли да се упоя с хлороформ примерно и докато съм в безсъзнание някой да ми я направи? Вреден ли е хлороформа?

Град
    На изток от рая
    Ти пък какво толкова се притесняваш от кола маската.
    Мога да кажа само,че изобщо не боли,само може да ти изтръпне крака леко.
    След нея,обаче ако искаш да не ти е червен крака се купува един крем,за изморена кожа и се мажеш с него

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

По добре вратни някалко масура и си на 6 няма да усещаш никаква болка! Хахах Каде искаш да си правиш кола маска??
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Говоря за кола маска около патката. Пробвал съм и боли адски и не се търпи - предпочитам да ме бият пред това. Затова не ми казвайте, че ще свиквам или такова, моля. Искам просто начин за премахване на болката.

Цитирай Първоначално написано от fleit4ica
    Говоря за кола маска около патката. Пробвал съм и боли адски и не се търпи - предпочитам да ме бият пред това. Затова не ми казвайте, че ще свиквам или такова, моля. Искам просто начин за премахване на болката.
    Ти си луд бе патката с кола маска
    Away from life!

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от Dream_s@L!Va
    Цитирай Първоначално написано от fleit4ica
    Ти си луд бе патката с кола маска
    ima drugi na4ini za mahane na okosmqvaneto tam.. no ne s kola maska

не съм чувала да продават местни упойки..и ако се упоиш с хлороформ гледай после да се събудиш а и някак странно ми се струва да се оставиш някой друг да ти обезкосява "патката"..бих ти препоръчала след колата в банята студен душ и после крем..нз ко др да ти кажа

еми на4и аз ползвам лидокаин,(то на листовката си пише как се ползва) и после с епилатора се минавам
    Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.

SAMO AZ LI MISLQ 4E TEMATA NE E ZA TUKK???

вие нещо много филми сте гледали за хлороформа...

Град
    Bikini Bottom

Цитирай Първоначално написано от gerity
    еми на4и аз ползвам лидокаин,(то на листовката си пише как се ползва) и после с епилатора се минавам
    Tova me zaintrigyva Moje li malko pove4e info da dade6 za tova kakuv e lidokaina,ot kude go kypi,cena i vsi4ko polezno za koeto se seti6, za6toto bqh 4ela 4e liokaina ne deistva vurhy koja, a samo vurhy ligavica. A kum avtora na temata- pozdravqvam te 4e proqvqva6 takava smelost za kola maska na tova 'specialno' mqsto =D>

Град
    Бургас
    значи отиваш при специалист козметик, и му носиш ТИГАН, лягаш, той та тряска с тигана и ти заспиваш, но тряа да е специалист( за да знае как да работи с тигана)

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    ami.... ne
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

be ti vred li si?! edna kola maska neboli tolkova mn. kato hidi6 na zubolekar vinagi li ti slagat upoika?nemislq otidi na kozmetik i tam 6te se pogrijat da e kolkoto se moje po bezbolezneno. vmesto da si bluska6 glavata kak da se nadrusa6 si zapi6i chas

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    a za kade e?u4ili6te i priqteli?ili u doma?!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Btw i az ponqkoga sym si go mislila tova
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gerity

ммм ше дадеш ли малко инфо за това с лидокаина? много ше съм ти благодарна, че и аз се почудих кво обезболяващо ще подейства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си