.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Град
    Hard Rock Cafe

За вас смисъла на живота в какво се изразява?

Znae se, 4e edin den vsi4ki 6te umrem, ima predpolojeniq kakvo stava sled tova, primerno, 4e du6ata ni preminava v astralnoto prostranstvo, ili 4e ne stava absolutno ni6to, koeto mi se struva dosta nelogi4no, po prostata pri4ina 4e ponastoq6tem sme jivi i sa6testvuvame. 6tom az sym az, a vie ste vie, zna4i naistina sa6testvuva principat na izbornostta... kakto i da e
    V kraina smetka, kakav e smisalat na jivota? V kakvo po-to4no se izrazqva?
    Lubov (nqma istinska, poneje nqma i fal6iva, ili e lubov ili ne e), Priqtelstvoto, Karierata, Semeistvoto, Bogatstvoto i t.n.

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

фсдф

Поздрави за добрата тема наистина смислен пост!

Първо искам да кажа че аз съм силно вярващ, и предполагам че нищо не е толкова просто и изцяло материално както някои мислят, но това са си мои размишления

За мене смисъла на живота е да му се придаде смисъл и някаква цел! Защото почти всеки се ражда с дарба или талант, трябва да я открие, реализира и тн. Като се замисли човек просто е много интересно как съдбата на един човек може да повлияе върху живота на цял народ например.

Но от друга страна.. защо ли има толкова страдащи, защо се раждат хора инвалиди например и тн.. :S има си някакво обяснение което не е достатъчно просто за нашите мозъци вероятно..

saw4era gledah edna peiesa na teatura hotel mejo 2 ta swiata sa nemam wreme da pi6a no ima i takawa knigi wi6te kakwo se slu4wea mnogo e hubawa!!!

Град
    Hard Rock Cafe
    deagle, naskoro pro4etoh edna kniga na dr. maikal niutan - "patqt na du6ite", stra6no interesna e, v neq 4rez hipnoza dostiga do svrahsaznanieto na horata, kato mu razkazvat za zadgrobniq jivot, za smartta, za izbora na nov jivot i tqlo.. poneje mn me be6e strah ot smartta, no re6ih da priema vsi4ko, napisano v neq, za svoq istina, i se 4uwstwam kato nov 4ovek sega ^^
    smqtam, 4e 4ovek se stava, kogato preodolee6 nai-golemite si strahove, i moje bi trqbva da se stremim imenno kam tova.. kogato ni doide vremeto da umirame, da kajem "jivqh kakto iskah da jiveq, ako imah vazmojnostta da zapo4na sa6tiq jivot otna4alo, bih go izjivql po absolutno sa6tiq na4in".. da sme v edinstvo s jivota i smartta..

Аз искам да изживея живота си перфектно във всяко едно отношение без изключение. Искам да имам всичко и да живея правилно. Искам също така да правя и добро. Освен това съм християнка, затова смятам, че живота ни тук е само преходен, но това не пречи да си направим кефа и удоволствието и цял живот да се забавляваме, просто трябва да внимаваме какво правим, за да ни е готино и после.

Град
    Hard Rock Cafe
    Religiqta ne okazva nikakvo vliqnie v/y du6ata ni po vreme na prestoq si v otvadnoto.. izob6to vsi4ki religii se qvqvat kato jezal, koito da obedinqva i pod4inqva horata.. nie sme gospodari na sadbata si, ne bog.. smqtam 4e e ujasno naivno i glupavo da se upovavame na Negovata povelq, a ne na sobstvenata si..

А аз мисля, че е глупаво да навираш религиозните си убеждения в носа на другите. Като искаш, заблуждавай се. Аз просто изказах мнение и това е. Мен религията не ме спира да правя това, което искам, защото аз искам правилни неща и затова тя не ме ограничава в нищо. Това е положението.
    + това всеки си има свободна воля и живее по нея, не знам кой ти е казал тези неща.
    А въпросната книга "Пътят на душите" съм я чела, но не я дочетох, защото са пълни глупости. Този хипнотизатор е поредния идиот.

Супер фен
    ne mi se 4ete ama uspeh v kot prai6

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от ^Serena^
    А аз мисля, че е глупаво да навираш религиозните си убеждения в носа на другите. Като искаш, заблуждавай се. Аз просто изказах мнение и това е. Мен религията не ме спира да правя това, което искам, защото аз искам правилни неща и затова тя не ме ограничава в нищо. Това е положението.
    + това всеки си има свободна воля и живее по нея, не знам кой ти е казал тези неща.
    А въпросната книга "Пътят на душите" съм я чела, но не я дочетох, защото са пълни глупости. Този хипнотизатор е поредния идиот.
    a ti si bavnorazviva6ta zabludena 6matka.. kiorava li si tova si e moqta istina, i ne me interesuva kakvo prikazva6. Ama da si religiozen e nai golqmata prostotiq.. hora li sme - hora sme, vsi4ki sme ravni po prava i po sadba- rajdame se, jiveem i umirame. Izob6to ne zavisi ot religiqta tova kakvi hora sme ili kakvo stava s nas sled smartta.. misli malko, thiiba prostata

Слабо ме интересува какво мислиш, просто си изказах мнението. Вярвай си колкото искаш и се заблуждавай, щом искаш, това е твой проблем.

Град
    Hard Rock Cafe
    Цитирай Първоначално написано от ^Serena^
    Слабо ме интересува какво мислиш, просто си изказах мнението. Вярвай си колкото искаш и се заблуждавай, щом искаш, това е твой проблем.
    ne be, obqsni mi kakva rolq igrae religiqta v jivota ni, mn te molq. seriozen sym

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    деца, деца...

смисъла на живота се крие в нещо съвсем просто...

вдишай, издишай, вдишай, издишай...

опитайте се да не го правите... и ще разберете какъв е целия смисъл
    може и вкарай, изкарай.. въпрос на принцип и приоритети

Става въпрос за смисъл на живота- а не какво може да го запълни най-добре

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ubov (nqma istinska, poneje nqma i fal6iva, ili e lubov ili ne e)
    e тая мисъл ме хвърли в дълбоки размисли ....
    знаеш ли че това което си казал няма никакъв смисъл...... мисля че няма нужда да обяснявам...и сам можеш да видиш каква върховна тъпотия си написал !

смисъл на живота ми ....да бъда щастлива .... !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Има само един, които го знае, а той може и да не съществува ;p

za men smisula na jivota e v liubovta .prosto vliubeniq 4ovek izcqlo preosmislq mirogleda si , pogledjda jivota i smurtta po razli4en na4in ... da se seti6 za smurtta i da si kaje6 " ni6to nali imam nego \neq " tova e liubov blagodarq za hubavata tema

Според мен пък влюбения човек в повечето случаи е малоумен

Из Лични наблюдения на един коч

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    ubov (nqma istinska, poneje nqma i fal6iva, ili e lubov ili ne e)
    e тая мисъл ме хвърли в дълбоки размисли ....
    знаеш ли че това което си казал няма никакъв смисъл...... мисля че няма нужда да обяснявам...и сам можеш да видиш каква върховна тъпотия си написал !

смисъл на живота ми ....да бъда щастлива .... !
    naprotiv ima smisul i to golqm tva 4e ti ne go razbira6 tva ne zna4i 4e tupotiq ili si vliuben ili ne si ..ostanaloto ful6iva istinska ...drun drun .. sa ligav6tini ppo sapunite ..fal6ivata liubov prosto ne e

liubov

exploitedteen,преди 11 не е преоритет...кви 15...

Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Според мен пък влюбения човек в повечето случаи е малоумен
    Хах...да
    А аз съм адски маоумна,бе мамка му...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    За какви истини говорите тука ся...!?!?!?За какви религии ? Вие сте болни бе хора!Кво намесвате религията?И въобще не съм смятала,че все ощте се задава глупавия въпрос "Какъв е смисъла на живота?" ОМГ ... Без коментар..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    чак ме зайнтрегува ..кой е тоя .. ?
    naprotiv ima smisul i to golqm tva 4e ti ne go razbira6 tva ne zna4i 4e tupotiq Smile ili si vliuben ili ne si ..ostanaloto ful6iva istinska ...drun drun .. sa ligav6tini ppo sapunite ..fal6ivata liubov prosto ne e

liubov Smile
    я сега ... да севърнем на великата мисъл
    lubov (nqma istinska, poneje nqma i fal6iva, ili e lubov ili ne e)
    такаааа ......значи !!! значи първо изключваме факта че има истинска любов ...ок ...от където си вадим следствието че любов има , но не е истинска,а фълпшива....та значи вече знаем че има само фълшива, обаче изключваме и варианта да има фълшива любовот и то кво остава ...нищо, от където стигаме до извода че няма любов... демек първите две неща изключват третото ...! противоречение, сещаш ли се ! оффф както и да ...ок може аз да не съм права , но това е адски абсурдно !!!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на FelisDirus
    хах.. понякога в едно простичко "боц" по носа...

П.С.
    Да, беше прав за някои неща, признавам, не всичко е пари
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    чак ме зайнтрегува ..кой е тоя .. ?
    Дядо Коледа...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами...живот...Какво разбирам аз под тази дума или по-скоро смисъла да живеем?
    Хм...вси4ко запо4ва още,когато се родиш.Тогава запо4ва жаждата и битката за живот...Вси4ко е кръговрат.Предполагам,4е щом си се родил,трябва да продължиж да живееш...било то правилно или не,вси4ки имат право да избират по какъв път да поемат.
    Какво е живот...това е съвкупност от 4увства и усещания...Да разсъждаваш,да изказваш мнение,да се справяш в трудни моменти.ДА страдаш,да се смееш и да се радваш...
    Истинската любов-всеки иска да я разбере и да я има...Тя е просто един на4ин да преодолеем трудностите,но заедно с любимия 4овек.Раздялата-както всяко нещо си има край...Така и тя идва все някога.
    Битката за живот никога не спира.Хубавият живот,оба4е,го имат малко хора...
    Какво друго мога да кажа?...
    Да изживеем живота си пълноценно-това е най-важното!Никога не съжалявайте за грешките,които се направили.Радвайте се на хубавите мигове и не се предавайте,когато има трудности.Помнете,4е разбираш кои са ти истински приятели в труден момент.4ове4ността и добротата са ка4ества,които не всеки притежава...но да ги имаш-това си е цяло богатство!
    Защо живеем ли?Защото трябва.Всеки трябва да остави нещо хубаво след себе си.Да бъде запомнен и да живее дълго в сърцата на останалите.Тежко е,когато някой си отива...но живота продължава.Тежко е да продължиш дори,но ако не го направиш...Губиш себе си.
    Животът е даден да се изживее

Голям фен
    Сектанти ('=
    Нека първо вземето впредвид окъде сте дошли, къде отивате и пред кого ще отговаряте; отговорите ще са от сучайното сливане на жена и мъж и сигурния гроб, а за по нататък....за по нататък е възможно да отговаряте само пред някой, който ще знае цалата истина.
    Всеки си решава сам. Не са ви нужни тъпите книжки за души. Търсите оправдание?
    (=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си