.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Оф майка ми е идиот!

Егати от 1 месец и обяснявам че имам проблем с очите и се налага да ида на лекар а тя вика :
    -тва е от компютъра!
    -е хубаво и от компютъра да е ,вече е късно,тряа да ида на лека,разбери го най сетне!
    -като престанеш да седиш по цял ден пред компютъра! [мамка му,седя по мах 2 часа на ден!!! ]
    егати тупото отношение към собствното ти дете! по принцип никога не се държи така,даже напротив-винаги е била загрижена за мен ! Но секи път като стане въпрос за лекари,тя откача....вината винаги е мен.....
    офф знам че не можете да ми помогнете ама просто исках да си споделя.. мерси на тези които го прочето,наистина много

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Ами и от компютъра може да е .. Не мислите,не мислите..И аз все така казвам,че стоя 2-3 часа,но всъщност са десетократно повече.Относно доктора-не можеш ли да отидеш сам/а ?;]

оф естествено че не мога...се пак съм на 14... а на мойта възраст никой няма да ми обърне сериозно внимание...а за компютъра-наистина са мах 2 часа...

Град
    OUT OF SPACE
    Така го каза че все едно си на 4 а не на 14,спокойно можеш да идеш и сама!Айде де вече ти е време направи го!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Айде говориш и сама не си вярваш.Майка ми същото на моменти ме дразни, страшно много като не проявавя загриженост, ама какво от това.Здрава и права съм мога и сама да отида.Това те съветвам да направиш и ти.

П.С-Принципно за пред ПС, е хубаво да имаш очила са антирефлексни стъкла, които да предпазват зрението от вредните облъчвания.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Re: Оф майка ми е идиот!

Цитирай Първоначално написано от eXuSe My FrEnCh
    Егати от 1 месец и обяснявам че имам проблем с очите и се налага да ида на лекар а тя вика :
    -тва е от компютъра!
    -е хубаво и от компютъра да е ,вече е късно,тряа да ида на лека,разбери го най сетне!
    -като престанеш да седиш по цял ден пред компютъра! [мамка му,седя по мах 2 часа на ден!!! ]
    егати тупото отношение към собствното ти дете! по принцип никога не се държи така,даже напротив-винаги е била загрижена за мен ! Но секи път като стане въпрос за лекари,тя откача....вината винаги е мен.....
    офф знам че не можете да ми помогнете ама просто исках да си споделя.. мерси на тези които го прочето,наистина много
    извинявай, ама идиота си ти с кой акъл изобщо пусна тема с такова заглавие?! и на колко години според теб ще можеш да ходиш сам на лекар, на 30 може би

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Kato ne izliza6 na glava s neq otidi si ti sama na lekar ili vzemi nqkoq priqtelka s teb

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ти сама не можеш ли да отидеш?
    Аз като имам проблеми си ходя сама.. не съм малка, я..
    Айде бягай на лекар Дано ти няма нищо, а само си преуморяваш очите
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Своге
    xax,4e i az sum na 14 onzi den hodih do li4niq lekar da mi dade napravlenie i sama otidoh do o4niq lekar i ne e da kaje6 da ne mi e oburnal vnimanie,naprotiv
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Guest
    Кажи на майаси "Ей, пачанга, кат та фана ша та разкърща па та лъзна до метро и обратно" или нещо такова, посе и биеш три волета от засада в носа и спиш.

Иди сам/а!.....Да не си малак/а?....
    И аз като miloto_girl-4e , като имам проблеми си ги решавам сама.

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Найстина ли мислиш,4е майка ти е идиот???Какво отношение само...Тя ако беше идиот,мили4ка сега и комп нямаше да имаш(най-малкото).Неуважението към собствената ти майка е хипер неправилно...Особенно по такъв въпрос!
    Я помисли...колко пъти ти е помагала,а?Кой ти дава парите,кой те храни и обли4а...Да не би сама да ги правиш тея неща..?
    Вземи се в ръце,защото ако не знаеш,майка ти сега ти ходи по гъза...Не си мисли,4е не го прави,но един ще спре и тогава ще се 4удиш на кой свят да отидеш...И знаеш ли защо?!Защото явно хи4 не си оправна!!! ...
    Аз съм колкото теб-14 и по цял ден съм сама,ходя до военна болница 4ак да взимам лекарствата на дядо ми и т.н....Ако си мислищ,4е няма кой да те заведе и те мързи,после не обвинявай майка си,защото аз като гледам,тя о4аква сама да си мръднеш пръста.
    Самостоятелността е много важна...Това озна4ава сам да правиш неща,които са...Как да ги кажа...Ето примерно сама да отидеш на лекар.
    А ти ако не можеш...зна4и си много задръстена мила моя...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си