.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Град
    Някъде по широкия свят...

Най-еротичният момент през живота ви е?

Въпросът е лесен,най-еротичният момент през живота ви?

Град
    София най-голямото село в БГ
    nai-eroti4en zashto trqbva da e samo 1?
    a ne si4ki???
    za men si4ki sa takiva shtom sym s to4niq 4ovek

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    He Мuclq ,4e c1м имала такъв момент . . . предпочитам бурният и див секс ,директно да се награбим ,не си падам по еротика ,не съм романтична и тн . . .

Град
    Е ,може и всички,ма няма да ти стигне времето сигурно! Не бе изброявайте колкото си искате моменти,нали за това е темата.

Град
    kato se setq za nqkoi shte go spodelq

Ами честно казано нито секса, който съм правила, нито целувките не могат да се сравнят с един момент, в който нямаше никакъв секс, просто беше толкова чист и спиращ дъха и според мен по свой беше някакси еротичен... поне за мен. Това бяха два погледа за част от секундата, две ръце, които задържаха моята много нежно и едно докосване по бузката... и това беше любов от пръв поглед.

Град
    Моят най-еротичен момент беше когато снимах едно момиче и тя застана точно,като в някой романтичен филм,за съжаление апарата не хвана този миг ,но този момент се запечата трайно в съзнанието ми,просто момента не може да се опише беше като в прекарсен сън.
    Аз съм девствен,но мисля че еротиката не се крие в секса ,а в красотата на даден момент,който те кара да се почувстваш все едно си в рая.

Град
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Моят най-еротичен момент беше когато снимах едно момиче и тя застана точно,като в някой романтичен филм,за съжаление апарата не хвана този миг ,но този момент се запечата трайно в съзнанието ми,просто момента не може да се опише беше като в прекарсен сън.
    Аз съм девствен,но мисля че еротиката не се крие в секса ,а в красотата на даден момент,който те кара да се почувстваш все едно си в рая.
    ne e vqrno i v sexa moje da ima takiva momenti

Град
    Не знам в сферата на секса нямам опит,но съм сигурен че този момент ще остане завинаги във съзнанието ми!Иначе не не отричам че и в секса няма еротика,можеби даже да се окаже по еротичен отколкото предполагам ,но не знам има време да разбера кое е по- еротично.

Съседката леля Надка веднъж си изпусна очилата и се наведе да ги вземе . Естествено аз я гледах много се възбудих

Мега фен Аватара на amatorium
    Vednuj v edno bulgalo trqbvashe da spim s edno momiche. Bqhme na pochivka v Kaliakra s bashta mi, edno negovo gadje i dushterq i. Vecherta sled celiq plaj i restoranta bashta mi i maika i otidoha da si zapraznqt v nqkakuv bar. Na men ne mi se izlizashe, zashtoto bqh katalqzal ot vadene na midi. Prikazvahme si s adashkata i se stigna do prikazki za sex i tq mi skochi v legloto i iskashe da mi go vidi i zapochna da me obarva i celuva. Natatuk shte si q spestq istoriqta ...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    *in a pink dream*
    mm seshtam se za neshto , koito nqma da zabravq ... behse pri 1 pyk , kogato go pravihme sys segashniq ... bhqme v spalnqta i shqhme da izlizame s edni fr i nehsto se zakachahme i zapochnahme da se celuvame po-taka a az obojavam usnite mu ... malko po malko az legnah na legloto , toi se nadvesi nad men i ne spirashe da me celuva , posle podprqn na rycete si zastana tochno nad men

az bqh s 1 mn kysa pola i ... leko otovorih kracheta i toi bavnuchko se namesti ... nqmam si ideq kolko vmre e sme prekarali da se celuvame taka , no usehstaneto ,behse neveroqtno - tova beshe 1 pyt kogato vijdah i useshtah , che go vybujdam ..i taka me celuvashe , raztapqh se v pregrudkata mu
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Русе
    за момента докато бях в банята осамотен ..
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    за момента докато бях в банята осамотен ..
    muhahaha i mene mi e mn erotichno togava

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Първия ми път ... с момичето което съм и до момента
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Повече от фен
    nz zashto no kato se setq za erotika i ne me izbiva na sex... po skoro svarzvam sexa s neshto divo

mislq che beshe samo kato si govorihme i lejahme i muzikata beshe tiha i bavna a toi me galeshe po garba tova napravo me raztapq

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Nai-eroticheeeeen,ami ne znam Moje bi nai-vylnuvashto skandalen,s lek primes na erotichen...lqtoto edna topla avgustka vecher mislq beshe,pravihme seks na mosta,chudq se kak nikoi ne ni vidq.Beshe qko,prez tova vreme gledahme otblqsaka na zvedite i lunata vyv vodata. :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Nai-eroticheeeeen,ami ne znam Moje bi nai-vylnuvashto skandalen,s lek primes na erotichen...lqtoto edna topla avgustka vecher mislq beshe,pravihme seks na mosta,chudq se kak nikoi ne ni vidq.Beshe qko,prez tova vreme gledahme otblqsaka na zvedite i lunata vyv vodata. :P
    ehhh , gospojica "az ne sym romantichna " neshto poizneverqvash na sebe si hvanah te shte si priznaesh ti , veche go imam cherno na bqlooo

Град
    Blondeland
    Еротичният ми момент не е свързан със секс...
    Невероятно удоволствие изпитах когато видях мъжът който толкова много бях искала застанал с гръб към мен събличайки се
    О, боже - толкова секси го направи
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    ehhh , gospojica "az ne sym romantichna " neshto poizneverqvash na sebe si hvanah te shte si priznaesh ti , veche go imam cherno na bqlooo
    Amaaaa,samo stoish i me debnesh tuka kakvo pisha Edna zagubena bitka,ne e cqla voina,skypa.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    Amaaaa,samo stoish i me debnesh tuka kakvo pisha Edna zagubena bitka,ne e cqla voina,skypa.

moq siiii nali znaesh , az ne zabravqmmm

Ами този в момента се сещам само за един момент,но той не беше еротичен..по-скоро много романтичен..С гаджето ми сме в един клас и днес в един час,както си стоя,блея и въобще не очаквам,получавам смс с "Обичам те",а той по принцип стои на другия край на стаята.Страшно хубаво ми стана на душата!
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си