.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

протеините полезни ли са за мене ?

здравейте значи на 14 години съм 45 килограма 168 сантиметра висок ... и съм много кльощав ! изкам малко да напълнея поне с 5 килограма та тези протеини за апетит или за напълняване полезни ли са и за моята възраст ! защото нямам и много апетит :S

Ами незнам -най добре направи следното-отоваш в аптеката и питаш за протеините-ако те не са полезни или там не стават питаш за някви хапчета дето дават много апетит и ще ти даде аптекарката и си готов-а ако искаш за най ефективно направи следното-отиваш при личната си лекарка и тя ще ти изпише или ще те прати при друг лекар, който да ти изпише-най правилно ще е така по този начин с лекарката, но ти си решеваш

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    До колкото знам, протеините спомагат за натрупването на мускулна маса, докато теб е проблема е по-специфичен.
    Аз бих те насочила към диетолог.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Русе
    какво точно искаш ?
    килограми или маса?
    и в двата случая не взимаи някви протеини от които нямаш ни най-малка представа, защото почти всички са вредни
    може да си купиш хапчета за апетит (някви рибени бяха) те помагат..
    и ходи на фитнес и блъскай яко но без протеини, зоб и тен подобни
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: протеините полезни ли са за мене ?

Цитирай Първоначално написано от Marto_92
    здравейте значи на 14 години съм 45 килограма 168 сантиметра висок ... и съм много кльощав ! изкам малко да напълнея поне с 5 килограма та тези протеини за апетит или за напълняване полезни ли са и за моята възраст ! защото нямам и много апетит :S
    оо я стига глупости!
    хората се чудят в кой дебелариум да си платят за да гладуват, той се закахърил, че е крехък

сериозно: не се тревожи и не посягай на тези боклици!
    много е рано да се притесняваш - до година/две хормоналния часовник на тялото ще превключи, ще започнеш да лапаш като ламя, ще мислиш много за секс и тялото ти ще се изгради такова каквото е конституционно заложено, но във вс случай ще е различно от сега. споко

на мен ми е много любопитно, след като очевидно сте такива разбирачи... на кое точно викате "БОКЛУЦИ"???

че нещо не схванах... момчето пита за качествени протеини... явно не такива дет са по 4 лева килото и не става въпрос за нищо по-различно.

но така... кое точно е боклуци и защо?

чувал съм че рибеното масло давало много апетит ама ше натрупаш и мазнини..ако искаш мускулна маса почни да тренираш плуване и хапвай повечко

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    вземи си Женшен с пчелно млечице не е много скъпо но ефекта е супер
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    Враца
    не , никъв вид хапчета не са полезни .. сичко е химия не ги пии то тва да ти е проблема че си слаб

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    До колкото знам, протеините спомагат за натрупването на мускулна маса, докато теб е проблема е по-специфичен.
    Аз бих те насочила към диетолог.
    Ми има и протеини за качване на килограми.То е и за мускулна маса но и качваш бая килца.Според мен пича трябва да почни да ходи на фитнес.Купи си едни протеини и след няколко години няма да се оплакваш от килограмите

по-добре недеи един пр редовно си гълта протеини и не му влияят мн добре ..като спре да ги пие за известно време става пак кожа и кости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си