- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде ви възбъжда най-много да ви целуват вас момичетата???
гърдите.. побърквам се направо...![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ушите.. Леле издивявам![]()
Drug kills.
+1 Portmanto na dumite feather (pero) i rose (roza). Ili da ti pogalq analnata rozichka, s rozovo eziche kakto bi go kazal Bicheto ako mu oprat pistolet v slepoochietoПървоначално написано от teoto
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
po grap4eto okolo pussyto po gardite i po korem4ety![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
Навсякъде :P
amatorium гледам във всяква тема говориш за "езичета в ануса" дори имаш и една направена.Явно ти е любимотоПървоначално написано от amatorium
![]()
Не е важно къде си, важното е да си там.
Има ли смисъл от тая тема?
Всеки е написал: вратлето, гърдите, коремчето, гърба...
То за тези е ясно... пф.
Аз обичам в областта между врата и рамото и малко по-надолу.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Вътрешната страна на бедрата.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Вратлето :P
+1Първоначално написано от ^Serena^
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
хм..ако става въпрос за публични места където неможеш да се изявиш,дългата обработка на врата е доста добро оръжие...иначе наи слабото място си е клитора![]()
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
mm taka kato gledam pove4eto obi4ate po vratleto![]()
aaaami kato po4ne ot liceto,po u6ite,po vrata abeee ob6to zeto kudeto i da me celuva nqma da sburka no gurba mi e mn 4ustvitelen i mn obi4am moq da me celuva tam![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
По врата...Лелеее изтръпвам цялата![]()
Обичам и по коремчето и пъпа,че имам обица и е супер приятнооо![]()
vratleto i ot vatre6nata 4as na bedroto mnogo blizo do sramnite 4asti yoyy efekt![]()
Ami....4estno da si priznaq...edna bavna, nejna celuvka s ezik sa6to mn me vazbujda.....no kato izkliuchim tova....ushlencata...vratleto...grabcheto sashto....gardite...i korem4eto...po4ti navsqkade![]()
Мммм целувката не мога да кажа, че ме възбужда.. по скоро докосване по врата, коремчето и гърдите =) но подчертвам, не мачкане а доксване..ласки....![]()
Първоначално написано от it_ends_tonight_
+1
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
AMI MNOGO MI HARESVA..PO vrutleto ( i okolo nego-tazi oblast :P )...ot skoro qvno imam i gudel tam i mi e hem gudel ma i mn mi e priqtno :P...su6to taka da ne zabravim USTNITE..tezi celuvki sa su6to mn vuzbujdashti :P...
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
me too, направо настръхвам от удоволствиеПървоначално написано от Patetu
az bih kazala po korem4eto i po gardite i ve4e na po specialni mesta![]()
![]()