- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли да ходите на дискотека и колко често ходите???
Дискотеки... мн рядко. По принцип не ходя, но има моменти, когато точно това ми се прави..
Като цяло си падам по по-спокойни местенца - барове и т.н.![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Ходя, поне 2 пъти в месеца гледам да се случва![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Дискотека е мръсна дума![]()
не
1.Не мога да танцувам
2.Пускат само тъпа чалга
3.Много е късно и наште едва ле ще са във възторг ко са прибера в 4 сутринта
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
супер рядко ...и не е дискотека ...
ааа ...тва е .. хах
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Оооо обичам.
Без значение каква музика пускат - аз съм си с приятелите и ми е весело и си правя кефа. Когато пускат песни които не ми харесват , просто си сядам на масата........
Не се водя от глупавите музикални предразсъдъци
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И аз не обичам дискотеките. Обикновено има ужасно много хора , така че трудно може да си намериш къде да седнеш(освен ако не си резервирал сепаре) много ми е шумно и не пускат музиката, която ми се слуша.
Абе най-добре си е някъде на купон![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
който не ходи на дискотека... да ходи!!!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Мне, тва място не е за мен..
Не ми харесва да се гърча като настъпан червей на някоя мазна чалгийка.
You are broken, I can fix you...
Обичам да ходя , да ....
ПС: Последно в Club Elite DJ Chus направи едно страхотно парти.Имах честа дори да се запозная с него...
Оооо. Дискотеката е най якото нещо на света. Когато имам възможност не пропускам да отида на някое парти. Чакам с нетърпение май месец и откриването на мания. Няма да пропусна парти. Най - добрата диско евър... :P![]()
Вече гледам да не ходя ... отношението на хората от персонала стана отвратително .. поне в дискотеките в студентски град .. пък и е много селяния .. вечно ще има някой който ще иска да ти направи проблеми ... абе тъпня е!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ne hodia za6toto tyka kudeto sum mi e tupo.Za posledno hodih predi 2 meseca v Germania i be6e syper![]()
Точно заради тея проблеми дето разни биячи ги правят по клубовете половина от тея дето казаха , че не обичат да ходят тва е една от главните причини да не го правят.От проблеми не ми пука най-малкото защото имам гръб.Важното е да си правиш купона...Първоначално написано от Initial_D
Еми в Студ.град кво искаш!Там жива да ме одерат няма да стъпя освен ако не е за Хр.Ботев.За ДИСКОТЕКА и заведения само в центъра-другото е гавра.Първоначално написано от Initial_D
В тъпия ми град има един единствен нощен бар от 11 вечерта до сутринта.. И то само събота.. Някой път ходя , но е адската тъпотия там..![]()
Петък и събота можете да ме намерите : enigma , escape , chervilo,yalta ,planet,PR,sugar
през останалото време в Буковски![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
хаха,по тия места спрях да ходя от преди почти 2 години.Първоначално написано от kapinka
Bukowski и Bedroom-a все още стават като за "кафе"да отидеш по-скоро,но на другите....комплексарщината вилнее с пълната си сила,пък и хората дето ходят са напулно едни и същите.![]()
![]()
![]()
Мразя центъра , мразя надутите кифли , нищо не струват , мразя водката да ми е 5 лева кат мога да си я пия и за 3
Нит съм с едър врат на 35 ( или поне на 35 ) нит къдет бръкна вадя по 2 бона
Ако сте като мен , студенски град е мястото за вас
Avenu , Plaza (там не си е работа ) JB , Дай дай , Tantra , Fire ( не е чак толкова лошо... майче ) Cohiba ( мн евтин алкохол , няма вход , чат пат моеш си внесеш друга бутилка , няма охрана , става до 12 да си запиваш )
Айде гъзарите си трошете парите в планета , пайнер , Син ( някой и в западащите Амор и ДабълВижън)
ПС детските не са си работа
В София няма една свястна дискотека, където да няма комплексари, чалгари, ланци и т.н. Аз танцувам 2-3 пъти в седмицата минимум (на тренировки), а отделно, ако се организира състезание или някое събитие, което да е предпоставка за танцуване, винаги съм там![]()