.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Дискотеки... мн рядко. По принцип не ходя, но има моменти, когато точно това ми се прави..
    Като цяло си падам по по-спокойни местенца - барове и т.н.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ходя, поне 2 пъти в месеца гледам да се случва
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от Сладичко_bi
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    A и не пускат от ония олд скуул брутални чалгии
    Ой Сашко, арабия Сашко...
    ДАААА!!!
    ако имах дупка между краката..щях да ти налетя
    Че всеки има....(=
    е стига де...разбра ме
    Просто казвам, че все пак може да стане, пич ^^^

Дискотека е мръсна дума

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    не
    1.Не мога да танцувам
    2.Пускат само тъпа чалга
    3.Много е късно и наште едва ле ще са във възторг ко са прибера в 4 сутринта
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    супер рядко ...и не е дискотека ...
    ааа ...тва е .. хах

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Blondeland
    Оооо обичам.
    Без значение каква музика пускат - аз съм си с приятелите и ми е весело и си правя кефа. Когато пускат песни които не ми харесват , просто си сядам на масата........
    Не се водя от глупавите музикални предразсъдъци
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

И аз не обичам дискотеките. Обикновено има ужасно много хора , така че трудно може да си намериш къде да седнеш(освен ако не си резервирал сепаре) много ми е шумно и не пускат музиката, която ми се слуша.
    Абе най-добре си е някъде на купон
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

аз на дискотека-абсурд

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    който не ходи на дискотека... да ходи!!!
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Мне, тва място не е за мен..
    Не ми харесва да се гърча като настъпан червей на някоя мазна чалгийка.
    You are broken, I can fix you...

Обичам да ходя , да ....

ПС: Последно в Club Elite DJ Chus направи едно страхотно парти.Имах честа дори да се запозная с него...

Супер фен
    Оооо. Дискотеката е най якото нещо на света. Когато имам възможност не пропускам да отида на някое парти. Чакам с нетърпение май месец и откриването на мания. Няма да пропусна парти. Най - добрата диско евър... :P

Град
    София
    nе ми е там мястото

Не, не ходя.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Вече гледам да не ходя ... отношението на хората от персонала стана отвратително .. поне в дискотеките в студентски град .. пък и е много селяния .. вечно ще има някой който ще иска да ти направи проблеми ... абе тъпня е!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne hodia za6toto tyka kudeto sum mi e tupo.Za posledno hodih predi 2 meseca v Germania i be6e syper

Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Вече гледам да не ходя ... отношението на хората от персонала стана отвратително .. поне в дискотеките в студентски град .. пък и е много селяния .. вечно ще има някой който ще иска да ти направи проблеми ... абе тъпня е!
    Точно заради тея проблеми дето разни биячи ги правят по клубовете половина от тея дето казаха , че не обичат да ходят тва е една от главните причини да не го правят.От проблеми не ми пука най-малкото защото имам гръб.Важното е да си правиш купона...

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами не ходил съм но не ми харесва.Мога и във нас да се събера с компания пак да си направа веселото

Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Еми в Студ.град кво искаш!Там жива да ме одерат няма да стъпя освен ако не е за Хр.Ботев.За ДИСКОТЕКА и заведения само в центъра-другото е гавра.

Град
    ..във един измислен свят..
    В тъпия ми град има един единствен нощен бар от 11 вечерта до сутринта.. И то само събота.. Някой път ходя , но е адската тъпотия там..

Петък и събота можете да ме намерите : enigma , escape , chervilo,yalta ,planet,PR,sugar

през останалото време в Буковски
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Петък и събота можете да ме намерите : enigma , escape , chervilo,yalta ,planet,PR,sugar

през останалото време в Буковски
    хаха,по тия места спрях да ходя от преди почти 2 години.
    Bukowski и Bedroom-a все още стават като за "кафе"да отидеш по-скоро,но на другите....комплексарщината вилнее с пълната си сила,пък и хората дето ходят са напулно едни и същите.

Мразя центъра , мразя надутите кифли , нищо не струват , мразя водката да ми е 5 лева кат мога да си я пия и за 3
    Нит съм с едър врат на 35 ( или поне на 35 ) нит къдет бръкна вадя по 2 бона
    Ако сте като мен , студенски град е мястото за вас
    Avenu , Plaza (там не си е работа ) JB , Дай дай , Tantra , Fire ( не е чак толкова лошо... майче ) Cohiba ( мн евтин алкохол , няма вход , чат пат моеш си внесеш друга бутилка , няма охрана , става до 12 да си запиваш )
    Айде гъзарите си трошете парите в планета , пайнер , Син ( някой и в западащите Амор и ДабълВижън)

ПС детските не са си работа

В София няма една свястна дискотека, където да няма комплексари, чалгари, ланци и т.н. Аз танцувам 2-3 пъти в седмицата минимум (на тренировки), а отделно, ако се организира състезание или някое събитие, което да е предпоставка за танцуване, винаги съм там

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си