- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- По какво можем да ВИ познаем...?
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХХАПървоначално написано от Canis_Dirus
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХ
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
смешно ти е?Първоначално написано от Ice_Queen_
Е това е трагедия. Ти си жестока!
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
аз съм КУРавосърдечна![]()
А относно твоя проблем...искаш ли да ти дам линк към Козметика и Диети?
Има там една чудна тема за извайване на тялото![]()
червена раница и бели кецовене мъцам без тях
е понякога са черни де ама рядко
![]()
ух де. стига ме бъзика. Ще плача. Станах ЕМО!Първоначално написано от Ice_Queen_
Та като видите едно дебело грозно ЕМО, което отива на хаус парти дъни от пм3-то си чалга - АЗ СЪМ!
Grumpy old madman
мн ша та гушкам като та видя!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Нагледал съм се на такива работи. А ти виждала ли си "феята" ? На нея не можеш да се нагледаш.Първоначално написано от Сладичко_bi
Grumpy old madman
Какви са тия феи бе? Неадекватна работа, ей...Първоначално написано от Canis_Dirus
Собственост на Canis_Dirus
Хах, ами предполагам, че Сладичко_би под "Феята" има предвид Ice_Queen_. която Ice_Queen_ естетвено се е кръстила на песента на Азис "Ледена кралица", но не си признава.Първоначално написано от _Cuddly_
та същата Ice_Queen_ е като нарисувана. Много хубаво момиче с изваяни черти и може да прекараш часове да я гледаш.
Grumpy old madman
Абсолютно прекрасна е тази Айс Куийн, подрекпям.
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами значи аз съм ниска, слаба абе направо миньонче![]()
С дълга кестенява коса...Шантав стил смеска от няколко стила![]()
Движа се шумно, смея се без причина и често пея доста силничко и фалшиво![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Аз пък не искам да ме разпознават..
Виж веднъж без да се опитам,брейн стю ,пор и буут си седели и ме видяли и за малко не съм си отнесла боя,доколкото разбрах.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не бе! Ние мислехме, че ще отнесем боя, ако те заговорим![]()
Ами..мен,честно казано ме е страх от брейн стю,веднъж вече ме е разплаквала,като сме се виждали .
Dwight D. Eisenhower
Верно ли бе?На мен пък не спря да ми се хили..Първоначално написано от RAWRRR
А мен по тъпата физиономия ше ме познаете.Или по блуждаещия поглед.Нямам някви отличителни белези,нося се и спортно,и елегантно(според случая)..абе ако не ме познавате лично няма как да се сетите по снимка - много бързо вървя и докато се замисли човек - вече ме няма.
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Тя от смях ме разплака,Марти,на 16ти може ли да се видим,ако искаш ела с нас ще ходим на габбър/даркуев парти?
Dwight D. Eisenhower
Много,много,много искам,ама неска се прибрах във фъкин' Франс,та ще го отложим за април..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Висока, с тъмна коса,синьо-сиви очи,имам белег на м/у веждите ,но не се вижда много. Другоооо... понякога си танцувам докато чакам автобуса,а парфюма най-често е Coco Mademoiselle![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Хайде стига Джон,стига си флуудил по форуми,искам да оправим сделката по-скоро,че самолета заБахамите ме чака..с русата маца вътреПървоначално написано от Canis_Dirus
Canis,а аз си мислех да те водя на Within Temptation като дойдат в Бг,ама няма..ще те водя на Азис като искаш!
Буут![]()
Мисля, че е време да пуснеш някоя нова снимка :PПървоначално написано от Ice_Queen_
Епъ, първият олигофрен, който си говори сам, пее си /но не достатъчно високо, за да разберете какво точно/, или просто по отнесения поглед се вижда, че духът е доооооооста делече от тялото, но който не е рошав клошар /рошавка може, но не и неизмита!/ без лява обувка; не е циганка, ровеща в кофите, събирайки картон за вторични суровини, и псуваща живота на толкова висок глас, че като у вас сте си надули музиката до краен предел пак да можете да я чуете; не е стара бабка или стар дедка - и двамата без зъби... та като изключим тези алтернативи, по правило първото такову требе съм аз!
![]()