.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Дали е бил с мен само заради секс

zdr na vsi4ki,
    moq pr e takav 4e imah priqtel 5 meseca pri koeto otidah na edna vilana kupon i tam sre6nah edin fr koito predi nito me e kefil nito ni6to no togava nzm za6to no stana ne6to,po4nahme da si vijdame nasam natam pravihme nqkolko puti sex toi kakvi li ne ne6ta mi obqsnqva6e kak iska da e s men zarqzah moq priqtel za da sam s nego hodihme izvesno vr i toi si izmisli glupava pri4ina i ne mi se obadi pove4e , dali e bil edinstveno i samo za sexa kakto po4ti vsi4ki mnom4eta?nemoga da go razbera

Т.7 от правилника!
    swords1010
    Life is just a dream on the way to Death...

със сигурност е бил с теб само заради секса
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Град
    София най-голямото село в БГ
    kolkoto i da mi e kofti da ti go kaja.. da zaradi sexa e bil s teb..

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Vie ste mnogo kraini...

Moje da e imal iliuzia i za pari, vlast... zashto da se ogranichava samo s edin seks?
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    Vie ste mnogo kraini...

Moje da e imal iliuzia i za pari, vlast... zashto da se ogranichava samo s edin seks?
    mnogo pravilno si go kazal!

Ми за секса ма, за кво друго ше е с пачавра като теб Мн си зле... Мри ма, тъпа патко

Oblog ?
    sorry 4e ti go kazvam ama e mn veroqtno nekoi da se e obzalojil
    Neee jenite ne sa kato horata !

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

хах.. ти си си виновна, как може да си прекаснеш връзката за няма нищо.. проявила си наивност.. но човек прави грешки, няма нищо.. преживей го..
    Do you speak Salsa? .......

Град
    Асеновград, България
    Като нищо е бил с теб само заради секса.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

+1 za sexa
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Като нищо е бил с теб само заради секса.

+1 ... nali znaesh 1 kaot ni izlyjat i posle stavame po-vnimatelni
    zabravi go
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Каква е била причината да не ти се обади повече??
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Каква е била причината да не ти се обади повече??
    mi kaza mi 4e sum se bila podigrala s tva 4e 1 put v edno kafe ne sam iskala da go celuna ili ne6tu takova ne mi oto4ni dori za kvo govorime nemoga da vi kaja i iskal da e sam sega to4no!i ve4e 1 sedmica ne mi e zvanql az mu zvanah i toi kaza 4e 6te mi call da hodime na kafe !izvinete stava duma za 4ovek na 20god spored men e qsno prosto....
    Life is just a dream on the way to Death...

За секса е бил гаранция
    Fitness Forever

Има ли друга основателна причина заради която да си губиш времето,парите и нервите с момиче? Аз за такава не знам.

Само той си знае защо е бил с теб...дали заради секс...пари...коли..жени Ние няма как да знаем : )

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    За секса е бил гаранция
    Ima i shans da ne e No pyk "shte ti se obadya za kafe" (ako picha misli kato men) oznachava "kat` mi se do*** sh`ti sa obada, macou. I dan` sa e*esh s drugi, ei - ne znaesh k`vo moat ti lepnat v dneshni vremena...".

A moje da go e shibnalo neshto po glavata, da e imal kofti den i zatova da e reagiral taka. Men chesto mi se sluchva sled podobni noshti(resp. za drugite - dni) da izravnyavam horata sys zemyata za nai-malkoto neshto
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Град
    Hard Rock Cafe
    skasala si priqtelq si za da te 4uka nqkakav.. dosta si umna

Мега фен Аватара на amatorium
    Kakvo ti puka. Hvani si nqkoi drug. Vsichki imat podoni sluchki. Trugnali ste, spali ste ne si mu dopadnala po edna ili druga prichina, razdelili ste se.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Или е било само заради секса, или се е хванал с някой на бас, че ще те наебе за еди си колко време, което всъщност пак опира до секса... така че.. май до 1 извод стигам - СЕКС...

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Или е било само заради секса, или се е хванал с някой на бас, че ще те наебе за еди си колко време, което всъщност пак опира до секса... така че.. май до 1 извод стигам - СЕКС...
    +1

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: Дали е бил с мен само заради секс

Цитирай Първоначално написано от malkata_marti
    zdr na vsi4ki,
    moq pr e takav 4e imah priqtel 5 meseca pri koeto otidah na edna vilana kupon i tam sre6nah edin fr koito predi nito me e kefil nito ni6to no togava nzm za6to no stana ne6to,po4nahme da si vijdame nasam natam pravihme nqkolko puti sex toi kakvi li ne ne6ta mi obqsnqva6e kak iska da e s men zarqzah moq priqtel za da sam s nego hodihme izvesno vr i toi si izmisli glupava pri4ina i ne mi se obadi pove4e , dali e bil edinstveno i samo za sexa kakto po4ti vsi4ki mnom4eta?nemoga da go razbera

Т.7 от правилника!
    swords1010

100% e бил заради секса да не е от бръснатите педали?
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от eu.hyricane
    skasala si priqtelq si za da te 4uka nqkakav.. dosta si umna
    еми извинявам се но си КУРВА!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от savoy
    zdr na vsi4ki,

Т.7 от правилника!
    swords1010

що ми се струва че си много космат

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    zdr na vsi4ki,

Т.7 от правилника!
    swords1010

що ми се струва че си много космат
    ами не съм но не се бръсна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си