- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е бил с мен само заради секс
zdr na vsi4ki,
moq pr e takav 4e imah priqtel 5 meseca pri koeto otidah na edna vilana kupon i tam sre6nah edin fr koito predi nito me e kefil nito ni6to no togava nzm za6to no stana ne6to,po4nahme da si vijdame nasam natam pravihme nqkolko puti sex toi kakvi li ne ne6ta mi obqsnqva6e kak iska da e s men zarqzah moq priqtel za da sam s nego hodihme izvesno vr i toi si izmisli glupava pri4ina i ne mi se obadi pove4e , dali e bil edinstveno i samo za sexa kakto po4ti vsi4ki mnom4eta?nemoga da go razbera
Т.7 от правилника!
swords1010
Life is just a dream on the way to Death...
със сигурност е бил с теб само заради секса
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
kolkoto i da mi e kofti da ti go kaja.. da zaradi sexa e bil s teb..![]()
![]()
Vie ste mnogo kraini...![]()
Moje da e imal iliuzia i za pari, vlast... zashto da se ogranichava samo s edin seks?![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
mnogo pravilno si go kazal!Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
Ми за секса ма, за кво друго ше е с пачавра като тебМн си зле... Мри ма, тъпа патко
![]()
Oblog ?
sorry 4e ti go kazvam ama e mn veroqtno nekoi da se e obzalojil![]()
Neee jenite ne sa kato horata !
хах.. ти си си виновна, как може да си прекаснеш връзката за няма нищо.. проявила си наивност.. но човек прави грешки, няма нищо.. преживей го..
Do you speak Salsa? .......
+1 za sexa![]()
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Първоначално написано от swords1010
+1 ... nali znaesh 1 kaot ni izlyjat i posle stavame po-vnimatelni![]()
zabravi go![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Каква е била причината да не ти се обади повече??
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
mi kaza mi 4e sum se bila podigrala s tva 4e 1 put v edno kafe ne sam iskala da go celuna ili ne6tu takova ne mi oto4ni dori za kvo govorime nemoga da vi kaja i iskal da e sam sega to4no!i ve4e 1 sedmica ne mi e zvanql az mu zvanah i toi kaza 4e 6te mi call da hodime na kafe !izvinete stava duma za 4ovek na 20god spored men e qsno prosto....Първоначално написано от _BoSSy_
Life is just a dream on the way to Death...
Има ли друга основателна причина заради която да си губиш времето,парите и нервите с момиче?Аз за такава не знам.
![]()
Само той си знае защо е бил с теб...дали заради секс...пари...коли..жениНие няма как да знаем : )
Ima i shans da ne eПървоначално написано от TIMEX
No pyk "shte ti se obadya za kafe" (ako picha misli kato men) oznachava "kat` mi se do*** sh`ti sa obada, macou. I dan` sa e*esh s drugi, ei - ne znaesh k`vo moat ti lepnat v dneshni vremena...".
A moje da go e shibnalo neshto po glavata, da e imal kofti den i zatova da e reagiral taka. Men chesto mi se sluchva sled podobni noshti(resp. za drugite - dni) da izravnyavam horata sys zemyata za nai-malkoto neshto![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
skasala si priqtelq si za da te 4uka nqkakav.. dosta si umna![]()
Kakvo ti puka. Hvani si nqkoi drug. Vsichki imat podoni sluchki. Trugnali ste, spali ste ne si mu dopadnala po edna ili druga prichina, razdelili ste se.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Или е било само заради секса, или се е хванал с някой на бас, че ще те наебе за еди си колко време, което всъщност пак опира до секса... така че.. май до 1 извод стигам - СЕКС...
+1Първоначално написано от MoHuTo
![]()
Първоначално написано от malkata_marti
100% e бил заради секса да не е от бръснатите педали?
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
еми извинявам се но си КУРВА!Първоначално написано от eu.hyricane
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
що ми се струва че си много косматПървоначално написано от savoy
![]()
ами не съм но не се бръснаПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN