- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сестра ми..
Ох хора ще полудея вече не се бъзикам ..Става въпрос за сестра ми.Тя е с 9 години по-малка от мен (аз съм на 15,тя на 6) и не мога да я търпя!Не ме оставя на мира, а дойде ли някой на гости у нас тя започва моментално да се прави на интересна и започва да ме налага .. малка е не ме бие силно ок търпя,търпя ама то ми идва до гуша и ако посегна да я ударя - наще почват да ми се карат.Постоянно ме обижда.МОже би аз го приемам мн навътре ама все пак ми е сестра и на ден по 20 пъти да ми казва че съм лайно и че не иска да има сестра.. мисля че не е мн добре
Постоянно гледа да ме дразнии да ме тормози.Изглежда смешно сиг отстрани ама вече ще получа нервна криза.Мн са ми слаби нервите и не издържам на такъв психически тормоз
Казвала съм на родителите ми и те отвръщат : как може да паднеш на акъла на сестра си достатъчно голяма си.Е не е така! Не обръщам внимание не и обръщам ама то !!!
Ох какво да направя за да се поспре малко, а ако понеча да я бия наще веднага ще разберat .. и ще изопачи веднага истината ...