- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Походката след 1-вия път
moje da vi se stori sme6no no iskam da vi pitam dali e vqrno 4e sled 1-viq sex varvi6 kato "raz4eknata jaba" ?
т.7
krem4et0
пробвайтрябва след тоя секс да имаш баси ухлузванията от което да те боли много .... е тогава може и да си разчекната
![]()
Не ходиш..пълзиш направо..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
на мен нищо ми нямаше на походкатаиначе... една синявица, едно охлузване и май тва беше
![]()
Не мога да ти помогна. Директно заспах (НЕ СЪМ МЪЖ!).
Но предполагам че е така...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Спокойно,мила,не е толкова страшно нещо,всичко е до психологична нагласа![]()
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
не само че ше вървиш кат жаба ... няма да можеш да си събереш краката и мноо ше те боли .. ахахаха![]()
Как пък ш вървиш такане .. то има такива момичета които са много слаби . и като им видиш луфта си личи, че се еб*т много
ае такова .. на мен след 1ввия път .. само като вървях усещах, че още имам х*й м/у краката си
![]()
.. ,но да вървя като "жаба" ..не не .. Давааййй прави секс .. и после кажи как си ...
![]()
![]()
![]()
Е аз нямах такива проблеми! Само където след секс краката ми и до ден днешен треперят , но това е напълно нормално!![]()
![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
е ако те ръгат все едно си го правила хиляди пъти - да,ще ходиш така..но едвали..тва са глупости
![]()
lele koi ti e napulnil glavata s takiva gluposti.. to ne e samo sled sexa.. posle 2meseca ne mojesh da si zatvorish krakata..![]()
tva e napalno greshno.... ti izobshto nqma da mojesh da hodish![]()
![]()
shte si kato paralizirana..Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
tocho taka
sled 1 zdrav sex sym 2 sedmici v reanimaciq ...![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Фуга 2х2
Sled vseki zdrav sex se hodi kato "razkrachena jaba"![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Направо ще ти изпопадат вътрешностите хахахах![]()
![]()
![]()
хах...момиче това са глупости кой ти е напълнил главата с тези простотии![]()
mani po dobre da ne go pravi.. za da se zapazi 4itavaПървоначално написано от stefity
![]()
![]()
хахахахха хахах да внимаваш да не ти паднат червата и дреболийките![]()
Аз пък изобщо не ходех след първия път.Бях на носилка месец-два
we sled purviq dobre ama posle e kato na 2 bez 10![]()
mne e vqrno samo deto leko sturje i samo ako mn te pobolva togava moje da ima6 leko otklonenie v pohodkata po4ti nezabelejimo![]()
Ми след здрав секс и аз се влача. нищо че съм от мъжки пол. Ако има френски екстри за 5 минути ми омекват колената. Мислех, че с времето ще ми мине...но...уви...
ама не се оплаквам.