- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нима е възможно?
Зависи от човека.......ако пуши бих го отровила с никотин.......Или пък може би с диамантен прах.......Хе хе....Ще бъде нещо екзотично и трудноразкриваемо......Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трогателно! каква обич! Какво нещо! Велико!
Grumpy old madman
Не пуша. Пия само вода, ям само неща, които сам съм приготвил!Първоначално написано от Special K
Grumpy old madman
Не казвам,че боят е лошо нещо,но не е начин за покзване на любов..
Единствено при децата може да се вдигне ръка,от любов,но това е с възпитателни цели,а възпитанието означава грижа и съответно любов .
Жените не са деца,не са пластелин,не са глина,за да ги оформяте вие.
@Факин Хостил,ще ти покажа какво е любов,скоро обещавам.![]()
Сладката ми алхимичка, как бих те напляскал.
Любов без бой е като шкембе без чесън и оцен - не върви!
за добрият криминолог няма тайни!Първоначално написано от Special K
![]()
За всеки си има начин и химикал......Може да не е със соли, а с газ или пък да го упоя и да му увия после главата в чаршаф напоен с хлороформ......
Начини бол......само трябва да ти посегне достатъчно за да ти насочи мисленето в тая посока.....
Разбира се......но не и в БГ......Първоначално написано от quench
![]()
напротив, в БГ трябва най-много да внимаваш
ще те подушат, че си ог убила ти, после ще те бият до доказване на противното
и пак няма да отървеш боя, само че тоя от куките ще е от лбов - към справедливостта
![]()
Ще ти покажа аз трю ловE и друга песен ще запеешПървоначално написано от sexy_ebliva_15
![]()
Хехех знаеш ли.....имаш право.....Първоначално написано от quench
![]()
споко, той много-много не знае как да удря яко, ама аз ще го науча, спокойноПървоначално написано от sexy_ebliva_15
![]()
ще е яка обич![]()
Добре,ама ти пък каза,че няма да дойдеш,защото имаш изпит.Ама айде,в името на сакралната цел,ела..да видим как ще си изразите любовта.![]()
Знаех си! Научил съм се аз - на тия концерти дето ходя толкова много се обичаме...![]()
ммм
това ли ти е алтернативният профил,а?
http://i31.tinypic.com/2w7jtwz.jpg
Това е нужно на една връзка! Подмокрихте ли се, дами?
Grumpy old madman
Бе до едно време ми беше смешно,ама сега ми е тъжно,докато ви чета глупостите.Първоначално написано от quench
Аз бой съм яла много,но не от нашите,а от треньори.Баща ми никога не ме е удрял(и добре че,щото ако замахне и дотам-едър е човекът).Само веднъж си вдигна ръката(ама тогава го бях вбесила,не помня вече защо),но след някаква моя реплика,което не помня(от типа 'Удари ме и забрави,че имаш дъщеря')много набързо се отказа.Майка ми до съвсем скоро си мислеше,че се ебавам за шамарите,замерванията с бухалки,пляскането с пръчките от лентите оооооохххх йес бейби и всъщност никой от тези възпитателни 'методи' не ми се е отразил нито на психиката,нито на поведението и характера.Спортът възпитава,но не и боят.
![]()
п.с.И Ивето е права-всички тука и навън сте смотани,само мелите по форумите,а после кой ходи на пазар и готви?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Хм, мисля, че е време да ти купя крем за ръце.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от _Cuddly_
Но уей,хи шууд съфър![]()
Няма кво да го жалите,тея мазори ги получи,докато ми носеше пазарските чанти![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Свърших на монитора! Това е за раздел "секс" - такава снимка!Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Grumpy old madman
баси хората сте...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Единственото,което ме притеснява е,че във всяка шега/ирония/майтап,се крие мъничко истина..