- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нима е възможно?
Е и? Няма лошо.Първоначално написано от OtherDimension
Собственост на Canis_Dirus
няма
и не класифицирам чак така хората
шляпайте се с камшици, подритвайте се
обаче да има "вземи тоя тупаник", ей така, профилактично .. и това да ти харесва, да харесваш кръвта по разпуканата ти устичка
яй..
А да ви кажа ли, кое ми доставя най-голямо удоволствие от малтретирането на жената? м?
Гнусно е, но...
обичам да й стискам гнойните пъпки по гърба. Да цръкнат така. Или от ети с топче. А тези с връх ухааааа
Grumpy old madman
Първоначално написано от OtherDimension
не харесвам камшици
и моля без ирония...
Собственост на Canis_Dirus
Чакайте, чакайте... все си мисля, че става дума за различни неща. Да те унижават, бият и т.н. докато сте в момент на "любовна игра" го приемам - там няма граници. Но когато става дума за риал лайф, не мисля, че е допустимо. И тук не говоря за "повечето хора", а за ВСИЧКИ - дори и тези единици, за които говорите. Не, в една връзка не трябва да има насилие. Нека да звучи банално, нека да е изтъркано - но е вярно.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
каква ирония?Първоначално написано от _Cuddly_
това е напълно обективно представяне на реална ситуация, която ти ми обрисува![]()
В момента сам превръщаш тезата си в глупостПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
който е безгрешен, пръв да хвърли камъка
удобното на тея теми е, че разни хора нарочно се правят на ударени и "уж" не забелязват явната й несериозност - а после идват и се правят на високоморални
на тези потребители - браво! +10 точки
водите ли вече в резултата?![]()
темата и да е сериозна, и да не е - каква е разликата?Първоначално написано от quench
на този проблем би се подигравал и гаврил болен мозък, или сииилно желаещ за внимание субект
Хммм. Е направете един списък с теми, по които са възможни ебавки и такъв, където са абсолютно табу.Първоначално написано от OtherDimension
За мен няма нищо, с което да не може да се подиграва човек. Стига да му стиска. И явно попадам в графата болен мозък, понеже на няколко пъти писах, че е*а сирачета с благотворителна цел.
Явно някой хора тъгуват по "онова време" тип "култ към личността". чакат да дойде ВОЖДЪТ и да каже кое как и те да му ръкопляскат, докато не чуят звънеца. Е panta rei!
Виждате с какви неща се гавря и реакция никаква. Ей така - цинично и безцеремонно говорим за сериозни неща.
АМАН ОТ МОРАЛИСТИ!
Grumpy old madman
Е, как да не е аман? Децата в Сомалия умират от глад, те тука за няколко шамара проблем правят.Първоначално написано от P4ela
![]()
Дарфур! Дарфур!
Grumpy old madman
Никой не ти говори за морализъм... твърдиш нещо, после сам ни убеждаваш, че е било шега - значи се отричаш от думите си, така ли?!
Омг, последното нещо, което бих се нарекъл е моралист, но защо всичко да е ебавка, като може да се проведе и нормална дискусия?! Нужда от лигоч? Неизживяно детство?![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
Мисля, че начина, по който бе формулирана темата беше достатъчно красноречив, че е ебавка. То какво да пиша долу с дребен шрифт "ебавка" ли?Първоначално написано от Sam90'
Думите, формулировката, стила - е какво съм твърдял?
Вие сигурно и като пуснете вечер телевизора и приемате случващото се в "женени с деца" за релано, както и актьорите, играещи роли при Слави за истински гости.
Grumpy old madman
Не ме карай да цитирам фрази от рода на "Във всяка шега има голям процент истина"..... И все пак - щом си изпитал нуждата да пуснеш поредната тема-ебавка, окей. Сигурен съм, че е от голяма важност за теб, за това няма да я цапам с не-шеговитите си разсъждения...
Тъй красиви, тъй наивни,
ахаПървоначално написано от Canis_Dirus
и каква е тая смелост от тебе?..
не си голям герой, като си я направил тая тема.. защото все пак никой нищо не може да направи
значи не си голям куражлия
а иначе се правиш на интересен, особено онова с пъпките;>
"Във всяка шега има голям процент истина" - bullshit.
Та значи да обощим:
Мъжете бият жените си! - Това е лошо. Но да го погледнем от добрата страна - така жените ще бъдат под контрол и няма да създават главоболия.
Хранителните продукти поскъпват! - Това е лошо. Но да погледнем от добрата страна - хората ще ядат по-малко и ще намалиш процента на хорта с наднормено тегло.
Децата в Сомалия умират от глад! - Това е лошо и тн.
Така де - аз се мъчих да изсера теменужки, ама излезе ... е лайно излезе. Ама вие от куртоазия можете да казвате, че е теменужка. Да уважите труда един вид!
Grumpy old madman
ако говорим персонално - ти да - защото не влизаш редовно в темата и не отваряш "голямата книга с мъдрите удобни и морални поучения" - било то библия, някой мъдър лаф от някой още по-мъдър сайт или кой квото му е казала баба муПървоначално написано от exploitedteen
а и ти и морал - пфу, колкото съм аьз морален, толкова си и ти
къде изобщо, батенце, се набута в мръсната група на моралистите?
=D> Браво, браво.
Пълни глупости по сериозна тема-л''бимото ми.
Само не разбрах къде трябваше да се смея...
Някой да ме погъделичка??![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Kаква сериозна тема? Самото присъствие на Канис като автор на темата подсказва, че ще е ебавка...
Някои дето се мислят за 14 годишни май са прекалено дъртички всъщност
![]()
Нещо намеквата, че не съм сериозен? А? Че не пускам сериозни теми?
Вярно, че съм оптимист, но все пак...
ГЛедам повече да се забавлявам и да си прекарвам весло с други хора.
Но щом е такава работата...
Утре ще пусна сериозна тема!. Тоест днес де. Вече е вторник. Но като се наспя. Ще предполага дискусия и ще порицавам всеки, които спами.
Дори аз ще направя опити да се въздържам от спам.
Grumpy old madman
Под "тема" разбирай темата на разговор- т.е насилието. ПОд "Пълните глупости" разбирай всеки пост, включително първия.Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
А аз под това за 14-годишните и дъртаците обида ли да разбирам??
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Темата никога не е била за насилието. Темата е за престореното ми неразбиране на нещо си. Правя се на напълно сепнат, че нещата не са такива, каквито са в клишето.Първоначално написано от rosskata
Но явно тук хората са с ампутирано чувство за хумор, или прсото не могат да се смеят на сериозни теми. Ако е второто - жалко.
Grumpy old madman
Насилието стана тема в последствие...Първоначално написано от rosskata
за дъртаците закачка ;p