Стига бе братче... от къде намери такава "приятелка" да оправя едновременно трима негри...
всъщност ако историята е наистина вярна - просто забрави за съществуването на момичето... ако "на ревността очите са големи" - т.е. не са били трима, а двама и не негри а цигани.... пак може да процедираш по същия начин..
Честно казано не разглезвай бъдещата си приятелка по същия начин. Което значи - ограничавай я.. И ограничавай себе си.. На родителите парите се харчат лесно, при това за глупости. (имам доста опит по случая, макарче родителите ми не дръжат верига магазини)
А и повярвай ми... Истинската любов не можеш да си я купиш дори и с всички пари на света - тя е даденост... Нещо което идва - без да пита, без да си го поръчвал и честно казано, когато най-малко очакваш... Там пари, облекло, потекло, автомобил... дори и размер на онази работа са толкоз маловажни фактори, че никой не ги забелязва... По същия начин не ти пука дали мацката е руса с ейййй-такива "очи" и висока 170 или е дребничка, свитичка с малки цици и т.н.
но.. определено стой далеч от подобен род жени...
та.. както казва баща ми.... "обичам курвите, но мразя номерата им..."

наздраве