.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Hybrid View

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от toto_cb_fan4e
    Цитирай Първоначално написано от tenaglia
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Lame...
    и с ква цел си пускаш клиповете? да си праиш реклама?
    усещам яко завист а
    Абс съгласна

дее*а тъпите ко*елета, дее*а..
    чувате ли си кви ги говорите бе
    най-малкото съм повече музикант от нея и смятам за глупаво да си пускаш клипове по Интернет с цел популяризация..
    и в същото време да си лежиш по цял ден на леглото вкъщи и да си мечтаеш, че някой мениджър ще дойде ей така на вратата ти и ще те обяви за новата марая кери ПРИМЕРНО.. и да живееш в една шибана илюзия.. със качените клипчета.. и получените коментари О СУПЕР ТИ ТРЯБВА ДА ИДЕШ В МЮЗИК АЙДЪЛ ЯКА СИ АУУУ ДА ДА ДА и да си мислиш о да аз съм звезда.. и да се разваш на това, че са те похвалили във форум .. като някоа глупачка.. хаха.. ще простете ми за смеха, просто ми е смешно.. вместо да се заемеш сериозно да се усъвършенстваш и да излезеш да изпееш една песен на сцената и да покажеш, че можеш, да покажеш дори за себе си, че си постигнал това, което искаш.. хаха.. без думи оставам..
    Lame .....
    хиляда такива ламера има скрити из цял свят.. и ако всичките вземем да си напускаме клипчета в интернет.. хахахахахаа за чий хуй бе? кой ще ни види? кой ще ни похвали? някакви идиоти от един *ибан форум да ти казват, че си супер, и ти да се радваш, без даже и да ги познаваш тия хора, без да знаеш абсолютно нищо за тях..
    ами тия хора са едни абсолютни идиоти.. невъзприемащи музиката правилно.. както половината българска публика.. и не, не ми казвайте, че един нормален човек (било то музикант или любител) би се зарадвал на някакви лайна да му кажат, че е супер..
    за мен всеички тези са абсолютните ЗЛЕТА.. мн време ще трябва, за да се осъзнаят.. вобще
    много малко са хората, които възприемат музката като цяло като нещо сериозно и се отнасят отговорно към всичко, знаейки какво се иска от тях.. и да го правят...
    бе какво разбирате вие..
    парите владеят света
    чалга мен форевар
    и тва е !

линк едно: преди започване на репетиция (никой не се води по никой)

http://www.bgshare.com/307461/seki si sviri 6to si znae.MP3

линк две: ето ви..

http://www.bgshare.com/307475/mierda 3 acoustic.MP3

линк номер три.. да не ми кажете, че нищо не разбирам и говоря наизуст като поредния паляк ..

http://www.bgshare.com/307484/mierda 4 acoustic.MP3

линковете РАБОТЯТ

Ако ще си поръчваме песни нека аз да започна Не знам как си инглиша но онази песничка за чадърчето ми е интересно да я чуя в тео изпълнение, аза български защо не се пробваш да изпееш Шоколад на Остава

п.п. От музика не разбирам. Разбирам дали ми харесва нещо или не. А определено ми харесва как пееш. Аз лично се съмнявам че целта на тези клипове е някой мениджър да се намери за да я продуцира. Просто това и доставя удоволствие и споделя направеното с нас. Има много хора които пускат свои песни в интернет по този начин. Верно че две от най-известните момичета които го правеха станаха звезди в страната си и им дадоха собствено предаване но не вярвам това да е целта
    Ето и двете преуспяли по този начин момичета

[vbox7]http://vbox7.com/play:d2c6df44[/vbox7]

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от puhinka

пс: кажете какви песни искате да чуете в мое изпълнение и ако са добре за гласа ми ще се постарая да ги запиша... да не забравяме че не мога да пея всичко все пак... никой не може...
    rap dali 6te moje6
    imam nqkolko pesni koito sam gi pisal az ako misli6 4e 6te moje6 da gi ispee6 mi pi6i na ls da ti dam tekstovete

Град
    Някъда там в небосклона...
    ОМГ тези двете са страхотни...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ще ми бъде интересно да чуя песента на Рени- Влюбих се опасно [vbox7]http://vbox7.com/play:51e62237[/vbox7]

alex,
    тази песничка за чедърчето ще я запиша в най-скоро време. Инглиша ми е добър като се има в предвид че го говоря по цял ден.

шоколад на остава е много хубава песен, за жалост е много трудна без инструментал и то в подходящата за мен тоналност... ще си помисля за без инструментал... dont get your hopes up (да се надяваме че тва доказва)

style_hip_hop,
    аз може би няма да мога (спокс, аз знам че се шегуваш) но може би ти би могъл да се запишеш и да ги качиш да ги видим

p4elata_brumze,
    ще направя влюбих се опасно ако намеря инструментал, защото иначе звучи сякаш повтарям едно и също...пък и не съм голям фен на поп-фолка

така, не искам да звуча нескромно но бих искала да кажа на някои хора че аз имам участия зад гърба си... от концерти до мюзикали до фестивали до радиота... така че да не се обиждаме и да казваме кой от кого е по-голям музикант без да се познаваме... ако някой иска мога и да пусна записи, но не в много добро качество пък и не знам как да отделя песните...
    не си лежа по цял ден и да си мечтая да стана певица... това дори не ми е мечтата (искам да стана психолог между другото)
    ако си толкова против пускането на песни в собствено изпълнение за къв чем си ги дала тея линкове... да ми се докажеш колко си велика... дори не мога и да ги чуя тъй като не ми се отваря
    да не казваме че това не ти е първия път да ги пускаш в тоя форум... та да не говорим кой се хвали, кой популяризира творчеството си и който просто го прави за удоволствие и иска мнението на другите и тн...
    нямам намерение да убиждам никого... като любител музикант уважавам всички като мен и очаквам същото и от другите въпреки че не го получавам...
    до това кой е идиот и кой не е...смятам че всеки си има право на мнение , пък и кой ще ми даде обективно мнение за пеенето ми освен хора които не ме познават и които не ги интересува дали ще ме наранят или не?
    абе нямам намерение да превръщам темата в спор... просто ще се оттегля сега и ще игнорирам злобни постове... nothing personal

Lame...
    усещам яко завист а
    Абс съгласна

най-малкото съм повече музикант от нея и смятам за глупаво да си пускаш клипове по Интернет с цел популяризация..
    и в същото време да си лежиш по цял ден на леглото вкъщи и да си мечтаеш, че някой мениджър ще дойде ей така на вратата ти и ще те обяви за новата марая кери ПРИМЕРНО.. и да живееш в една шибана илюзия.. със качените клипчета.. и получените коментари О СУПЕР ТИ ТРЯБВА ДА ИДЕШ В МЮЗИК АЙДЪЛ ЯКА СИ АУУУ ДА ДА ДА и да си мислиш о да аз съм звезда.. и да се разваш на това, че са те похвалили във форум .. като някоа глупачка.. хаха.. ще простете ми за смеха, просто ми е смешно.. вместо да се заемеш сериозно да се усъвършенстваш и да излезеш да изпееш една песен на сцената и да покажеш, че можеш, да покажеш дори за себе си, че си постигнал това, което искаш.. хаха.. без думи оставам..
    Lame .....
    хиляда такива ламера има скрити из цял свят.. и ако всичките вземем да си напускаме клипчета в интернет.. хахахахахаа за чий хуй бе? кой ще ни види? кой ще ни похвали? някакви идиоти от един *ибан форум да ти казват, че си супер, и ти да се радваш, без даже и да ги познаваш тия хора, без да знаеш абсолютно нищо за тях..
    ами тия хора са едни абсолютни идиоти.. невъзприемащи музиката правилно.. както половината българска публика.. и не, не ми казвайте, че един нормален човек (било то музикант или любител) би се зарадвал на някакви лайна да му кажат, че е супер..
    за мен всеички тези са абсолютните ЗЛЕТА.. мн време ще трябва, за да се осъзнаят.. вобще
    много малко са хората, които възприемат музката като цяло като нещо сериозно и се отнасят отговорно към всичко, знаейки какво се иска от тях.. и да го правят...
    бе какво разбирате вие..
    парите владеят света
    чалга мен форевар
    и тва е !

линк номер три.. да не ми кажете, че нищо не разбирам и говоря наизуст като поредния паляк ..

линковете РАБОТЯТ
    сега пък и заради вниманието ли завиждаш?

[vbox7]http://vbox7.com/play:2b69d651?[/vbox7]

да е весело!

Мега фен Аватара на Blab
    ^Ахахах, тоя е голям чаровник, бе.
    Авторката пее добре, има приятен глас.
    Няколко грешни тона долови свръх-музикалното ми ухо, но да не правим от мухата слон.
    Спокойно можеш да се усъвършенстваш в тази сфера.

браво tenaglia.... много радваш.

ако има и други хора с клипчета... качвайте

Град
    Lame...
    усещам яко завист а
    Абс съгласна

Lame .....
    бе какво разбирате вие..
    парите владеят света
    чалга мен форевар
    и тва е !

линковете РАБОТЯТ
    благодаря tenaglia

И на мен не ми харесва,много сори.
    Стига сте се правили на комплексари - приемете и чуждото мнение.
    Не може на вс да им харесва.
    А и момичето иска мнения,пуснало си е ..изпълненията..значи е готова да чуе и критика! Пък и я се осъзнайте-да,хваща някой тонове..повече или по-малко няма да казвам - но определено не е СУПЕР както се изразявате повечето/мое мнение/.Е да,пожелавам и при повече репетиции,професионални уроци и т.н. да развие гласа си и да..постигне това което иска.

Бтв Лейм хубави са нещата на линковете.

И не това не е завист.Мн са прости тези ,който казват че е завист.Вие изобщо някаква музикална култура имате ли бтв?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Град
    Ми ние имаме ама ти имаш ли е другия въпрос

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    И на мен не ми харесва,много сори.
    Стига сте се правили на комплексари - приемете и чуждото мнение.
    Не може на вс да им харесва.
    А и момичето иска мнения,пуснало си е ..изпълненията..значи е готова да чуе и критика! Пък и я се осъзнайте-да,хваща някой тонове..повече или по-малко няма да казвам - но определено не е СУПЕР както се изразявате повечето/мое мнение/.Е да,пожелавам и при повече репетиции,професионални уроци и т.н. да развие гласа си и да..постигне това което иска.

Бтв Лейм хубави са нещата на линковете.

И не това не е завист.Мн са прости тези ,който казват че е завист.Вие изобщо някаква музикална култура имате ли бтв?
    момиченце? критиката би трябвало да е нещо от сорта на " не ми харесва как пее, не ми харесва тва не ми харесва онова"
    критиката в случая не е "уу тая си качва клиповете щото да я забелязват" "щото да и се мазнат" и тн.
    нищо против никой нямам
    относно това колко разбирате от музика и колко сте грамотни - ще се въздържа от коментар

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от puhinka

style_hip_hop,
    аз може би няма да мога (спокс, аз знам че се шегуваш) но може би ти би могъл да се запишеш и да ги качиш да ги видим
    ne be6e 6ega serizno ti predlojih da zapi6e6 nqkoi ot moite pesni no 6tom nqma da moje6.....
    a i az sq nqmam vazmojnost da gi zapi6a i da pysna klip4e

tenaglia не ми викай момиченце.В моя пост някъде да си прочела "уу тая си качва клиповете щото да я забелязват" ?
    И да въздържи се от коментар.

И да мисля че имам.Тото ти каква имаш?

че аз към теб не съм се обръщал, а към отровната...щото поста и е такъв...и отрицателно мнение да имаш мен лично не ме бърка....обаче да се биете в гърдите че знаете а всъщност....както и да е
    за мен винаги ще си момиченце (сещай се ... )

аа да...и съм момче
    + това ти като някой музикален критик ли се явяваш? я проследи цялата тема и после пак пиши че нещо май пак не си в час...

Мн Мн добро! Марш в Мюзик Айдъл!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Ми аз може би съм малко по-навътре с музиката след като свиря на муз инструмент...

Град
    Барабани!

Ми аз може би съм малко по-навътре с музиката след като свиря на муз инструмент...
    евала..колко години?

ако трябва и аз да " докладвам " - 9 години с музика-5 на сцена с вокална група,3 хор,1-отделни занимания/

прави разлика от опит и знание...

ей,страхотно пееш ... чак се радвам,че има хора като тебе дето да пеят толкова хубаво, определено имаш талант, просто го доразвий и ..
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Lame...
    усещам яко завист а
    Абс съгласна

Lame .....
    бе какво разбирате вие..
    парите владеят света
    чалга мен форевар
    и тва е !

линковете РАБОТЯТ

хаха..
    музиката сега пък я изкарахте като начин на привличане на внимание.. хаха, пич, музиката е нещо много повече.. това, че ти и повечето тук сте на мнение, че с музиката е за доказване.. РОФЛ
    заеби човек, че музиката е изкуство.. хората трябва просто добре да разбират това понятие.. но някси просто в днешно време става ли въпрос за тия неща ..
    пиша в темата, защото ми стана интересно просто
    как в днешно време нещата се възприемат неправилно
    пускай си теми в тиинпроблем.нет, как пееш,щом това те прави щастлив.. това в днешно време е зрелище ! но някси се усеща желанието за доказване просто.. че някси всеки гледа да се докаже с нещо.. не обичам такива хора.. които го искат на всяка цена..
    хора, за които е от ГОЛЯМОТО значение да излязат и да се покажат пред груги хора, за да се почувстват номер едно (защото иначе просто няма с какво друго) било то във форум, на концерт и така нататък.. хора, за които това да се докажат пред останалите е хипер-мега-важно нещо в живота им..
    а музиката си е музика.. не е начин за изтъкване.. не, не вие не разбирате.. и никога няма да разберете.. истинските музиканти са тези, на които не им пука дали ще бъдат чути от някого, дали ще има какво да ядат на другия ден или как ще си платят данъците.. засягам и това, защото това са най-обикновени хора, които даже нямат пари за хляб.. хора, за които и не подозирате.. хора, които просто не ги интересува от нищо.. те правят музика, но не с цел изява.. те го правят, защото това им носи някаква вътрешна хармония..
    и сега някакъв тука тругнал да ми пуска клипове да се показва..
    тц тц тц..
    ако разбираше нещата правилно надали щеше да се изтъква
    тт
    няям нищо против мацката дето си пуска клипове как пее
    те пускат вече клипове как..... да не казвам какво правят.. та и това ли няма да пуснат
    на хората им дай шоу да гледат..
    и да глееедат, глееедат, и да се филмират..
    а това, че линковете не работят.. кажете някакъв сайт за да мога да ги кача, щом толкова искате да чуете.. хахааа това са хората, брат.. днешно време.. отвсякъде е разврат.. човек не знае кой е, не открива себе си почти в нищо, какво остава за музика и за разбиране..
    не искам да споря с вас..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си