alex,
тази песничка за чедърчето ще я запиша в най-скоро време. Инглиша ми е добър като се има в предвид че го говоря по цял ден.

шоколад на остава е много хубава песен, за жалост е много трудна без инструментал и то в подходящата за мен тоналност... ще си помисля за без инструментал... dont get your hopes up (да се надяваме че тва доказва)

style_hip_hop,
аз може би няма да мога (спокс, аз знам че се шегуваш) но може би ти би могъл да се запишеш и да ги качиш да ги видим

p4elata_brumze,
ще направя влюбих се опасно ако намеря инструментал, защото иначе звучи сякаш повтарям едно и също...пък и не съм голям фен на поп-фолка

така, не искам да звуча нескромно но бих искала да кажа на някои хора че аз имам участия зад гърба си... от концерти до мюзикали до фестивали до радиота... така че да не се обиждаме и да казваме кой от кого е по-голям музикант без да се познаваме... ако някой иска мога и да пусна записи, но не в много добро качество пък и не знам как да отделя песните...
не си лежа по цял ден и да си мечтая да стана певица... това дори не ми е мечтата (искам да стана психолог между другото)
ако си толкова против пускането на песни в собствено изпълнение за къв чем си ги дала тея линкове... да ми се докажеш колко си велика... дори не мога и да ги чуя тъй като не ми се отваря
да не казваме че това не ти е първия път да ги пускаш в тоя форум... та да не говорим кой се хвали, кой популяризира творчеството си и който просто го прави за удоволствие и иска мнението на другите и тн...
нямам намерение да убиждам никого... като любител музикант уважавам всички като мен и очаквам същото и от другите въпреки че не го получавам...
до това кой е идиот и кой не е...смятам че всеки си има право на мнение , пък и кой ще ми даде обективно мнение за пеенето ми освен хора които не ме познават и които не ги интересува дали ще ме наранят или не?
абе нямам намерение да превръщам темата в спор... просто ще се оттегля сега и ще игнорирам злобни постове... nothing personal