- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Едни от най великите мафиотски босове...
Не, нямаима ли разлика между търговия с алкохол и наркотици, при положение, че и двете са забранени за продажба и производство???
Дали обикновени престъпници дали иначе са започнали от нищоточе говорим за обикновени престъпници
Засягаш интереса им, очистен си... Това е философията общо взетоА как се определя кой е застанал на пътя им??![]()
Пак ми извърташ думите. Къде казах че са били добрички и невинни. Цитирай меИ са били толкова добрички и невинни, че никой не може да се скрие или избяга от тях??
Рекета на дребните търговци го правят нашите мутри, но не и те ! ! !И не закачат обикновените хора- то рекета на дребни търговци си е било защита и застраховане, ама не е нещо лошо.
Виж. Казах ти на кои неща се радвам и възхищавам, не мисля да се препрепрепотарям. Ще ти бъда благодарен ако не ми извърташ думите и не четеш между редовете. Благодаря предварително !Спечели ти власт и пари по този начин, защото виждам, че според теб този начин на живот е голямо геройство, а морала е мръсна дума.
И да е имало рекет това не е нещото заради което ги възхвалявамПървоначално написано от exploitedteen
@ATAKABG
Я да съм същия както го описа, но с 1 дезърт ийгъл в ръка, пък ако искаш 10 човека ми скочете на бой![]()
![]()
18+1 патрона - 9 мм калибър. Самия пистолет тежи около кило и нещо - това е за газовия вариант. За бойния мисля че беше 7колко е пълнителя на пищова??
Ххахахахахах. Абе момченце - заблудено ти да не мислиш че ще те гърмя с тоя пистолет. С него ще ти взема страха, а гледай като гръмна 1 път във въздуха да видиш как ти и приятелите ще се разбягате като диви зайци в гора. Момче, баща ми ( не е между живите ) беше полицай. Имаше връзки и ми издейства разрешително за боен пистолет. Стрелял съм с него, постоянно го нося в себе си и имам опит в уличните схватки. Само не ми казвай че ще ми го вземеш за да ми го навреш. Няма да ти стиска, защото вече ще си напълнил гащите. Явно не си имал работа с такива джаджи. Насочвали са пистолет срещу мене. Чувството не е приятно - краката омекват , сърцето бие бурно , а ти си готов дори да оближеш хуя на този който държи ютията. Ехх ако не друго твоят пост ме развеселии кво,да не би ше ме застреляш с тоя пистолет? То не трябва просто пистолет,а смелост да натиснеш спусъка,която съм сигурен,че палячо като теб я няма. Ще ти извия ръцете,ще ти взема пищака и ще ти го навра в гъза![]()
Charlie "Lucky" Luciano .. the real Don!!! Е това е истинският кръстник на мафията такава каквато я познаваме! Повече няма да дискутирам защото тази тема ми е болна по редица причини!!!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Всичко в техния живот изглежа точно толкова примамливо и гъзарско, колкото е грешно.
"...I will take vengeance upon my enemies and I will repay those who haste me"
Много правилно. Истинското му име е Salvatore Lucania. Прозвището си "Lucky" получава след оцеляване при схватка при която той е наръган лошо, но въпреки това оцелява.Първоначално написано от Initial_D
Не мисля че тука е необходимо да коментираме как би реагирал баща ми на това и онова.Аз се чудя как би реагирал баща ти, ако знае, че се възхищаваш на подобни хора - все пак се предполага, че той като полицай е работил срещу тях...
Стига спам и оффтопици. Пишете по темата, ако нямате какво да напишете и ви доставя удоволствие да се заяждате с мене няма проблем, но на ЛИЧНА. Благодаря предварително !
Ако толкова се интересуваш от мафията ти трябва само една книга!!!Първоначално написано от Alabalaportokala
Не! Не е "Кръстника" ... става дума за една рядка книга продава едно време по времето на социализма .. казва се "Синдикатът на престъпниците" .. това си е направо учебник .. чел съм я донякъде и направо бях изненадан с каква лекота тези хора са живели!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Initial_D благодаря ти за инфото. Ще го имам впредвид. Надявам се да я намеря. А щом е и рядка ще ми е още по сладко четенето
Точно !с каква лекота тези хора са живели!
Благодаря че се присъедини !