.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Бели точици по пениса

zdraveite znachi imam edno problemche .. ot 1 sedmica nqkade na ygala na glavichkata mi izlqzoha edni malki beli tochici nqkoi znae li ot kakvo se poqvavat i kak da gi izchistq az sym na 16 godini

т.7
    krem4et0

Град
    127.0.0.1
    ходи на доФтор....

ако не се махнат до 2/3 дни иди на лекар
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

na dohtor idi this is not normal

e stiga de primerno ako maja s neshto nqma li da se razkarat ?

hodi na urolog...maji se s krem4eta kogato znae6 kakav e problema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    ако не се махнат до 2/3 дни иди на лекар
    \/

Споко пич, това е напълно нормално Всеки на тая възраст ги има.. почти всеки де Не са нищо опасно или вредно..

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Споко пич, това е напълно нормално Всеки на тая възраст ги има.. почти всеки де Не са нищо опасно или вредно..
    Аз ги нямам, и не мисля, че имам проблем. Абе, не че съм много компетентен, но ако не се махнат (както казаха2-3-4 дни) иди на лекар да те види

Не е задължително да ги имаш.. но повечето от момчетата между 14 и 19 ги имат

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Слушай го той ги е гледал всичките
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от savoy

Слушай го той ги е гледал всичките
    Не, не съм ги гледал, а това го е казвал уролог..

mersi mn za otgovorite znachi na blizo imashe samo ginekolog toi po princip se zanimava samo sys jenskite organi no do kolkoto razbira i toi taka kaza,che ne e nishto ser. namza me sys edno neshto tam i dade edno gelche da se podmivam v 5 dneven srok..dano da se mahnat,che mn me pritesnqvat (((

Ми сигурно доктора знае

Хващаш шкурката и търкаш докато паднат

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Това е начина!
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

pesti si neumestnite otgovori !!!

Не са неумесни.Ще паднат от раз точиците и няма да се появят.И това е начин , неприемлив,но все пак начин.

Не са неумесни.Ще паднат от раз точиците и няма да се появят.И това е начин , неприемлив,но все пак начин.
    no vs epak tova pokazva kolko si ... aide da ne govorq za teb ,che si umstevno izostanal kato gledam imam problemm i ne mi e do shegi, ok ?

Ха.Хората ти казаха че не е нещо от което да се притесняваш , ти навътре го приемаш ... Това сигурно е кожно възпаление.Нищо сериозно...

Град
    *in a pink dream*

ili doakto celiq ti ***** ne padne ....
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Асеновград, България
    Я стига с тези доктори! Може въобще да не е сериозно, стига да е това, за което си мисля.
    До автора: Би ли ми описал, къде точно се намират въпросните точини, какви за на цвят и размери? Болят ли, сърбят ли? Въобще, притеснява ли те нещо в тях, освен самото им присъствие?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Я стига с тези доктори! Може въобще да не е сериозно, стига да е това, за което си мисля.
    До автора: Би ли ми описал, къде точно се намират въпросните точини, какви за на цвят и размери? Болят ли, сърбят ли? Въобще, притеснява ли те нещо в тях, освен самото им присъствие?
    emi te sa edni sitni beli tochici tochno kraq na glavichkata kadeto se zagolva ,ygala tochno kadeto e i malko po nagore.. i ot vreme na vreme me nabolqva leko ama sa typi bolki super leki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си