- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бели точици по пениса
zdraveite znachi imam edno problemche .. ot 1 sedmica nqkade na ygala na glavichkata mi izlqzoha edni malki beli tochici nqkoi znae li ot kakvo se poqvavat i kak da gi izchistqaz sym na 16 godini
т.7
krem4et0
ако не се махнат до 2/3 дни иди на лекар![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
e stiga de primerno ako maja s neshto nqma li da se razkarat ?
hodi na urolog...maji se s krem4eta kogato znae6 kakav e problema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
\Първоначално написано от v3nDe77a
/
Споко пич, това е напълно нормалноВсеки на тая възраст ги има.. почти всеки де
Не са нищо опасно или вредно..
Не е задължително да ги имаш.. но повечето от момчетата между 14 и 19 ги имат![]()
Първоначално написано от bboy_bunker
Слушай го той ги е гледал всичките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Не, не съм ги гледал, а това го е казвал уролог..Първоначално написано от savoy
mersi mn za otgovorite znachi na blizo imashe samo ginekolog toi po princip se zanimava samo sys jenskite organi no do kolkoto razbira i toi taka kaza,che ne e nishto ser. namza me sys edno neshto tam i dade edno gelche da se podmivam v 5 dneven srok..dano da se mahnat,che mn me pritesnqvat(((
Ми сигурно доктора знае![]()
Това е начина!Първоначално написано от machine_shot
![]()
![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
pesti si neumestnite otgovori !!!Първоначално написано от machine_shot
Не са неумесни.Ще паднат от раз точиците и няма да се появят.И това е начин , неприемлив,но все пак начин.
no vs epak tova pokazva kolko si ... aide da ne govorq za teb ,che si umstevno izostanal kato gledam imam problemm i ne mi e do shegi, ok ?Първоначално написано от machine_shot
Ха.Хората ти казаха че не е нещо от което да се притесняваш , ти навътре го приемаш ... Това сигурно е кожно възпаление.Нищо сериозно...
Първоначално написано от machine_shot
ili doakto celiq ti ***** ne padne ....
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Я стига с тези доктори! Може въобще да не е сериозно, стига да е това, за което си мисля.
До автора: Би ли ми описал, къде точно се намират въпросните точини, какви за на цвят и размери? Болят ли, сърбят ли? Въобще, притеснява ли те нещо в тях, освен самото им присъствие?![]()
emi te sa edni sitni beli tochici tochno kraq na glavichkata kadeto se zagolva ,ygala tochno kadeto e i malko po nagore.. i ot vreme na vreme me nabolqva leko ama sa typi bolki super lekiПървоначално написано от swords1010