.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Който не знае тези неща - да не прави секс !!!!!

От похапване на сперма не се забременява.. уаууу.. невероятно, но факт !!! Също така ако някое момиченце се чуди пишка ли й се или това е знак, че и се прави секс - да знае, че не е 2-рото! Когато тръгнете да правите секс и вашият четиринадесетгодишен партньор извади огрооомното си фъстъче от 12-13см - моля ви, не пишете теми от сорта на "на гаджето ми му е мнооого голям, какво да правя?"
    А момченцата с амбиции за пишки 25см просто могат да се откажат от идеята...
    Много, ама много важно е да знаете, че не трябва да се чукате без капут и после да пишете теми "има ли опасност да забременея?" Еми, девойко млада, първо мисли, после карай някой да те ръмби !

И понеже сте в недоумение и се чудите "е, добре де, а кога се забременява?" - отговорът е: Когато к**а се изпразни в п*****а.

И честно казано.. ако сте под 14-15 и не знаете кое къде влиза, по-добре не пробвайте !

swords1010-цензура!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    евалата

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    хахах брао,ама едва ли тия 13-14 годишни лапета ще се зачетат в това нещо и ще му обърнат внимание Но все пак добре си го измислил е напълно вярно

Град
    127.0.0.1
    добре казано..
    за да се прави секс се иска поне минимална култура..
    въпроси от вида на "мога ли да хвана СПИН от анален секс" или "той ако си вкара само главичката, ама тя е овлажнена".. или "моят малък приятел е дебел 15 сантима" е много молим ви.. не разбрах дали 15 см. са радиус или диаметър - но все пак и кон би завидил на тази дебелина - без значение дали говорим за едното или другото..
    обаче.. има едно голямо НО... нека хората, които не знаят ПЪРВО да питат, а после да правят.. а не както често се случва.. станалото станало.. после Ф1... ПОМОЩЩЩЩЩ... ХЕЕЕЕЛЛЛЛЛЛ(п)... и т.н.
    което ще рече.. преди да спретнете поредната глупост.. информирайте се.. сещам се, че преди известно време щях да стана 17 годишен татко - защото тогавашната ми любима употребявала някакви съмнителни противозачатъчни... добре де.. размина ни се леко.. явно не му е било времето... (за което съм благодарен) - което означава, че никой не е застрахован от издънка - дори и да се е информирал... но все пак положението е сложно... вчера четох как някъв пич заварил приятелката си да прави едновременно секс с 3-ма негри в пикап.. невероятно, но фак(т)... и като го е видяла, дори не се е притеснила.. до къде я докарахме... приятелките ни да правят групов секс с негри.. а ние да ги разнасяме по форумите

Град
    Русе
    И друго-учете си уроците по Биология и не задавайте тъпи въпроси.
    Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
    дъбрава, езеро, река, рид, планина
    ще викат с глас през всички времена:
    "Тук българи са, българи от памтивека!"

хахахах мн добре измислено :Р

Мда,наистина много добре измислено.Евала!

Браво пич супер си
    а и за тея които са под 12 моля не опитвайте да правите секс опасно е
    Enjoy Life
    момиче съм!!

Град
    София най-голямото село в БГ
    dobre si go kazal dam

Така е...На 12-13 са натаковала без да мисли,после бременна ли съм?! Не знам,аз никога няма да направя такова нещо

много добре си се изказал браво

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Май хироу, браво за темата. Аз не мога да им го кажа, без да последват и няколко тупаника след това.

Ще поддържам огъня, за да не затъне из многото "ебаха ме в ушите - бременна съм", "50 трика, за да станете секс богини/богове" иииии "проблеееем! може ли от гъза в устата?!".
    Собственост на Canis_Dirus

ХАХАХА,се едно на някои му пука и ще се замисли в тва дет каза.Изгуби цели 5 ценни минути от живота си за нищо.

Град
    София най-голямото село в БГ
    xaxa

\/ евала не може да се ебеш 2 да не виждаш и после май сам бременна

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    евалата
    mhm qka temi4ka se e poly4ila...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Бургас
    евала некои накрая им го каа
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от TH33N
    .. или "моят малък приятел е дебел 15 сантима" е много молим ви.. не разбрах дали 15 см. са радиус или диаметър - но все пак и кон би завидил на тази дебелина - без значение дали говорим за едното или другото..

До сега не съм чувал някой да тръгне да си го реже, че да си определя радиуса или диаметъра...всички си казват обиколките, ама тва е нещо несвързано с темата така, че... Исках само да подчертая

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Май хироу, браво за темата. Аз не мога да им го кажа, без да последват и няколко тупаника след това.

Ще поддържам огъня, за да не затъне из многото "ебаха ме в ушите - бременна съм", "50 трика, за да станете секс богини/богове" иииии "проблеееем! може ли от гъза в устата?!".
    Оо, спокойно и аз ще я поддържам

Та ето още уроци за малките дечица:

Когато решите, че е време с Мишо(или Пешо) да правите секс, тогава определено НЕ го правете.. причината? еми не сте минали 13 годинки

НЕ, от ануса не може да се забременее.. или чакайте... може да оплодите някое лай*о ?

За момиченцата: не си навирайте дистанционното, слушалката на душа, както и замразена риба в пу*ката и после да пишете: "девствена ли съм"

Всеки ден ще пускам по малко образователни постчета

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

Оо, спокойно и аз ще я поддържам

Та ето още уроци за малките дечица:

Когато решите, че е време с Мишо(или Пешо) да правите секс, тогава определено НЕ го правете.. причината? еми не сте минали 13 годинки

НЕ, от ануса не може да се забременее.. или чакайте... може да оплодите някое лай*о ?

За момиченцата: не си навирайте дистанционното, слушалката на душа, както и замразена риба в пу*ката и после да пишете: "девствена ли съм"

Всеки ден ще пускам по малко образователни постчета

Ахх, ще тръпна в очакване на всеки твой пост.
    Собственост на Canis_Dirus

Хубава тема...ма иди го разправяй на 12 годишните ''пички''

Мега фен Аватара на amatorium
    Ako nqkoi neznae kak pchelichkite oprashvat cvetcheto purvo da ide pri mama
    Eating isn't cheating - Arnold

Още едно постче свързано с една актуална днес тема:

Вместо да се чудите забелен или не да го вкарате защо не попитате нещо по-интелигентно? Например под какъв ъгъл, с каква степен на окосмяване, с каква скорост, натиск.. Тук има немалко професори и козметици, които ще ви окажат нужното съдействие....

Град
    127.0.0.1
    Цитирай Първоначално написано от axakovec
    До сега не съм чувал някой да тръгне да си го реже, че да си определя радиуса или диаметъра...всички си казват обиколките, ама тва е нещо несвързано с темата така, че... Исках само да подчертая
    така като те гледам си пропуснал основни уроци по елементарна математика.. всъщност числото "пи" може да те спаси от рязане на онази работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си