- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Сладури, които ще кандидатстват с РИСУВАНЕ....
художествената гимназия v Sofia razbira se !!!!!!!!!!!!![]()
Hi,guys!!Wassup!!!!!!
aee koi go zeha arhitektura pohvalete se![]()
![]()
VIRTUAL REALITY, amo da ti kaja, che qvno ne si mnooogo na qsno kakvo e daskaloto z aprilojni izkustva SHUPI, zashtoto inache nikoga nqmash da kajesh , kolko e mizerno i kolko PO-LESNO se vliza v nego! Az sum chovek priet i v dvete uchilishte i moga da ti kaja, che naistina e mnooo qko SHUPITO i, che dinstvenata razlika v dvete uchilishta sa izpitite kato broika i specialnostite! Inache i v dvete uchilishta uchitelite sa super qki !!! Ne sa kato v drugite uchilishta!
A "rusocosoto jivotno" se nadqvam da ne e segasnata direktorka, zashtoto moje mnooogo da sujalqvash z aizkazvaneto si!
S_platinium
и аз такаПървоначално написано от AliceSw
![]()
Аз ще кандидатствам или в Художествената Академия, или във Велико Търново. Ама това чак след година и половина. Други желаещи за тези места има ли? Да си побъбрим малко в скайп.![]()
Иначе архитектите защо не покажете някои творби?![]()
аз,аз
ама след 3 години :д
^ Ууу, какво направи ти бе!Ходиш ли на уроци вече?
аз ли? :д
аз ходя,ама що ми говориш така все едно се познаваме![]()
Abe hora, SHUPI e veliko, kakto i HG e strahotno.... Az obache si ostavam vqrna na prilojnoto, koeto e strahotna socialna sreda, razvivashta mladite talanti, davashta im shans da mradnat po-nagore v stulbichkata na uspeha...
S_platinium
Аз вече кандидатствах с рисуване и съм първи курс стенопис - Търново
ooo stenopis v Turnovo, a ne pri Straho znachi??
S_platinium
Straho e edin pich.. Strahil Nenov se kazva i prepodava vuv stenopista, no v Sofia v akademiata.... Ne e vav Veliko Tyrnovo... Ti kak si dovolna li si ot previvavaneto si v turnovskata akademia....?
S_platinium
Straho e edin pich.. Strahil Nenov se kazva i prepodava vuv stenopista, no v Sofia v akademiata.... Ne e vav Veliko Tyrnovo... Ti kak si dovolna li si ot previvavaneto si v turnovskata akademia....?
S_platinium
чесно казано да на 100 % .. преподавателите ни са върха, а и ни дават много възможности за изява, което както съм сигурна че знаеш е доста важно.... смисъл работят с всеки индивидуално и ти дават реална преценка къде се намираш. В академията не кандидатствах защото знаех че няма как да се справя, завършила съм езикова и започнах да рисувам началото на 12 клас. А и не съжелявам аз исках да избягам от лудницата в София. В Търново творческата атмосфера е на макс и винаги може да си намериш готини хора
Hmmm. az se zanimavah edno vreme sus sport i poneje tam mi beshe edno republikanso purvenstvo, bqh strashno vpechatlena ot sportnata zala, s koqto razpolagat v Turnovo! Velikolepen izgled, bez duh ostanah! Az nz kakvo shte pravq tazi godina chestno kazano! Mislia si se za tazi v Sofia akademia... A mnogo se radvam, che si otkrila istinski tvotchesko mqsto, za da postigash mechtie si....Pojelavam ti mnogo uspehi, ako ti e interestno neshto da me pitash, moga da ti dam skype si, na men shte mi e bezumno priatno da si pisha s teb!
![]()
S_platinium
OK, az sam: sisi_peroto_15 Tova mi e skpe name, shte chakam samo mi pishi che si ti i shte mi e mnogo priatno!![]()
S_platinium