- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Много гадно ми стана,просто искам да си излия душата предвас
Аз с тия смешните от моя клас не се занимавам ;Д
Намери си приятели от др-те класове...Аз така направих ;]
И моя клас е тъп...не е така точно де,но все пак...
А момичетата са тъпи путки,ти тва не го ли осъзна.Е аре,повечето...
Лошо ли е да си общуваш с момчетата...
А и има нещо друго,тва са шепа хора дет са ви събрали по някво стечение на обстоятелствата за да учите заедно...що пък трябва да сте приятели
Хах да, това е вярно, но просто като се замисля прекарвам адски много време в даскало и по-точно в класа ми...А с момчетата не се разбирамПървоначално написано от Madness
![]()
Колкото до Taste The Rainbow, питала съм ги да излизаме, приемали са много пъти, но все пак...нещо не е наред...не се държат така с мен както една към друга![]()
Ами аэ сега съм в нов клас и всичко е раэлично!Повечето момичета не ме харесват, но честно каэано не ми пука много
Не се притеснявам от това, эащото имам приятели иэвън даскало и всички много си ги обичкам
![]()
![]()
Кво толкоэ си се притеснила?
![]()
Намери си приятел момче.,или пък момиче от друг клас.![]()
offline forever!
[quote="ЦвЕтИт0"][b]"Згововорна дружина, пранина повдига"-Ако трябва да перифразирам-Колкото повече, толкова повече.![]()
Мечо Пух![]()
![]()
Хахаха, не, не съм...просто друго не ми хрумна докато се регистрирвахПървоначално написано от extreme_
но това е друг въпрос
![]()
Ем.. не можеш ли малко от малко да се преобщиш към тях.... Все пак това е само по време на даскало, извън училище предполагам си имаш други приятели. Ако не - в крайна сметка ти отиваш на даскало а не да си шушукаш в часовете... Знам че трябва да има с кой да си полафиш междучасията и че е кофти да си сам /и аз бях 5 клас така,защото се преместих в ново даскало и никой не познавах, но с времето се обикнахме и сега сме като едно голяяямо задружно семейство/ . Опитай да намериш общ език с тях.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
едно е пети клас...съвсем друго е 7...манталитета, отношението е различно...пубертет...Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Така е ... Просто ти давам пример с мен, само че тогава аз бях 5-ти клас.Първоначално написано от Emo Doll
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ходи при момчетата така напрайх аз кат ма изолираха гръпата от момичета...супер ми беше 1 момиче с 5 момченца дет постоянно ма защитават за щяло и нещяло![]()
OnLy God CaN Judge Me !
земи тогава се научи как да се режеш и да приключат мъките тиПървоначално написано от Emo Doll
кат си необщителна няма да имаш приятелки мн ясно...
неПървоначално написано от oTPoBHa
![]()
ne se pritesnqvai i az sam taka hodq s edno momi4e v daskalo no tq ne iska da idva nasqkyde s men i si hodq sama spored men si hodi sama otkolkoto s takia licemerki det 6e ti govorqt zad gyrba
ti koi klas si ?
Кофти работа.Еми като не намираш общи теми за разговор с момичетата ,пробвай с момчетата![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
напротив...общителна съм и бих казала, че на всяко друго място, където ида си създавам много бързо приятелства...извън училище има на кого да разчитам и кой да ме подкрепя...но не знам защо в класа не е такаПървоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
Като не става,ще се примириш...