.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Град
    Пловдив
    Аз с тия смешните от моя клас не се занимавам ;Д
    Намери си приятели от др-те класове...Аз така направих ;]

И моя клас е тъп...не е така точно де,но все пак...
    А момичетата са тъпи путки,ти тва не го ли осъзна.Е аре,повечето...
    Лошо ли е да си общуваш с момчетата...

А и има нещо друго,тва са шепа хора дет са ви събрали по някво стечение на обстоятелствата за да учите заедно...що пък трябва да сте приятели

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    И моя клас е тъп...не е така точно де,но все пак...
    А момичетата са тъпи путки,ти тва не го ли осъзна.Е аре,повечето...
    Лошо ли е да си общуваш с момчетата...

А и има нещо друго,тва са шепа хора дет са ви събрали по някво стечение на обстоятелствата за да учите заедно...що пък трябва да сте приятели
    Хах да, това е вярно, но просто като се замисля прекарвам адски много време в даскало и по-точно в класа ми...А с момчетата не се разбирам
    Колкото до Taste The Rainbow, питала съм ги да излизаме, приемали са много пъти, но все пак...нещо не е наред...не се държат така с мен както една към друга

Супер фен Аватара на Dumb
    Ами аэ сега съм в нов клас и всичко е раэлично! Повечето момичета не ме харесват, но честно каэано не ми пука много Не се притеснявам от това, эащото имам приятели иэвън даскало и всички много си ги обичкам Кво толкоэ си се притеснила?

Намери си приятел момче.,или пък момиче от друг клас.
    offline forever!

е нали си емо

[quote="ЦвЕтИт0"][b]"Згововорна дружина, пранина повдига"-Ако трябва да перифразирам-Колкото повече, толкова повече.

Мечо Пух

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    е нали си емо
    Хахаха, не, не съм...просто друго не ми хрумна докато се регистрирвах но това е друг въпрос

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ем.. не можеш ли малко от малко да се преобщиш към тях.... Все пак това е само по време на даскало, извън училище предполагам си имаш други приятели. Ако не - в крайна сметка ти отиваш на даскало а не да си шушукаш в часовете... Знам че трябва да има с кой да си полафиш междучасията и че е кофти да си сам /и аз бях 5 клас така,защото се преместих в ново даскало и никой не познавах, но с времето се обикнахме и сега сме като едно голяяямо задружно семейство/ . Опитай да намериш общ език с тях.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Ем.. не можеш ли малко от малко да се преобщиш към тях.... Все пак това е само по време на даскало, извън училище предполагам си имаш други приятели. Ако не - в крайна сметка ти отиваш на даскало а не да си шушукаш в часовете... Знам че трябва да има с кой да си полафиш междучасията и че е кофти да си сам /и аз бях 5 клас така,защото се преместих в ново даскало и никой не познавах, но с времето се обикнахме и сега сме като едно голяяямо задружно семейство/ . Опитай да намериш общ език с тях.
    едно е пети клас...съвсем друго е 7...манталитета, отношението е различно...пубертет...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    едно е пети клас...съвсем друго е 7...манталитета, отношението е различно...пубертет...
    Така е ... Просто ти давам пример с мен, само че тогава аз бях 5-ти клас.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Бургас
    ходи при момчетата така напрайх аз кат ма изолираха гръпата от момичета...супер ми беше 1 момиче с 5 момченца дет постоянно ма защитават за щяло и нещяло
    OnLy God CaN Judge Me !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    "Згововорна дружина, пранина повдига"-Ако трябва да перифразирам-Колкото повече, толкова повече.

Момичетата, като цяло имат изявен афинитет към това да сформират групички,така се чувстват по-сигурни и стабилни.Знаят,че ако една от тях подаде крак, има кой да я измъкне.Именно това е и повода за да се обединяват.Кофти е, че ти не си намерила място сред момичета, ами с момчетата, какво е положението?
    аууу за тях не питай просто...мене сложиш ли ме до момче за 3 минути-на следващата минута ще е без зъби кофти работа ама...туй е то живота наистина ми е адски кофти с туй положение
    земи тогава се научи как да се режеш и да приключат мъките ти кат си необщителна няма да имаш приятелки мн ясно...

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    "Згововорна дружина, пранина повдига"-Ако трябва да перифразирам-Колкото повече, толкова повече.

Момичетата, като цяло имат изявен афинитет към това да сформират групички,така се чувстват по-сигурни и стабилни.Знаят,че ако една от тях подаде крак, има кой да я измъкне.Именно това е и повода за да се обединяват.Кофти е, че ти не си намерила място сред момичета, ами с момчетата, какво е положението?
    аууу за тях не питай просто...мене сложиш ли ме до момче за 3 минути-на следващата минута ще е без зъби кофти работа ама...туй е то живота наистина ми е адски кофти с туй положение

ти 2 клас ли си?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

ти 2 клас ли си?
    не

ne se pritesnqvai i az sam taka hodq s edno momi4e v daskalo no tq ne iska da idva nasqkyde s men i si hodq sama spored men si hodi sama otkolkoto s takia licemerki det 6e ti govorqt zad gyrba

ti koi klas si ?

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    if you can't beat them..join them!

Град
    Шумен
    Кофти работа.Еми като не намираш общи теми за разговор с момичетата ,пробвай с момчетата
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS

земи тогава се научи как да се режеш и да приключат мъките ти кат си необщителна няма да имаш приятелки мн ясно...
    напротив...общителна съм и бих казала, че на всяко друго място, където ида си създавам много бързо приятелства...извън училище има на кого да разчитам и кой да ме подкрепя...но не знам защо в класа не е така

Като не става,ще се примириш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си