.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Почти на 14 съм и искам да правя секс с гаджето си...

Na 14 bez mesec sum i iskam da popitam dali ako pravq sex s gadjeto na6ite 6te razberat za6toto sum 4uvala za nqkvi takiva instinkti no do kolko e vqrny nz!!!Dali na6ite 6te me usetqt ne iskam da znaqt....znam 4e davate dobri suveti i dr put sum imam reg tuk...e tenx predvaritelny

т.7
    krem4et0
    L0Ve $! m!LyTyYy...@LEk${}{}{}{}{}{}{}{}

кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

Супер фен Аватара на miShle
    Няма как да разберат,ако не им кажеш. Но като те гледам за какви неща питаш, не ми изглеждаш особено готов/а за секс. Помисли си пак,ама все пак на 14 .... ?!?!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Белград/София
    По-добре не прави секс ако ти самата не си готова. Тоест не го прави само заради гаджето си, без ти да си сигурна дали го искаш. Иначе вашите няма как да разберат, ако не решат лично да се уверят дали си девствена :P . Тъй че, ако считаш, че си готова на тази крачка не трябва да те спират подобни глупави притеснения. Поне аз си мисля така

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

не е инстинкт, просто почваш да миришеш по друг начин и те така забелязват
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Baj da imat instikt,zatova koga deteto im zapochva da vodi polov jivot e silno kazano,no ako stane nqkoq belq e normalno i esestveno da razberat,dali ot teb ili po izhvyrlenata v kofata kutiika Sure Check.Taka che spored men ako veche si tvyrdo reshena da go napravish i reshenieto ti ne ponadleji na razmisyl,po-dobre vzemi vsichki predpazni merki ,t.e. syberi si neohodima informaciq za zabremenqvaneto,kontraceptivnite sredstva,bolestite predavani po polov pyt i t.n. i edva togava,kogato si dostatychno zapoznata,ako razbira se veche ne si,zapochni.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, теста се носи в торбичка(непрозрачна) и се хвърля в контейнер, далеч от дома.........
    Изчакай на 14 да станеш поне, че иначе твоите родители, ако разберат, могат да съдят приятеля ти. Е, естествено, ако е пълнолетен......

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mili4ka na 13 si .. ne si o6te malka za tva ???!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Mmm,ne toi vsu6tnost e samo s godina po-golqm ot men
    L0Ve $! m!LyTyYy...@LEk${}{}{}{}{}{}{}{}

кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.

shte te razbrat razbira se kat ote opatka gajeto she se razkrachish she odish kat pelikan

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от love_alek
    О, вие чудесно сте се събрали - да се учите заедно . И все пак изчакай докато самата ти се почувстваш готова. Лично аз на 14 не се чувствах готова да правя секс.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от love_alek
    Ти си решаваш. няма да чета морал.просто ти казвам, че трябва да си абсолютно сигурна. А, да и да си достатъчно зряла, ако стане нещо да кажеш на родителите си-аз правя секс, сгреших, имам инфекция или чакаме дете..А не да мислиш за доктори, които не познават мама и аборти на черно.

sorry ama i dvamata mi izglejdate super neopitni o6te pove4e 4e ti si vse o6te na 13 a toi na edva 14 ili 15....ne preite gluposti za koito posle da sujalqvate vse pak za vsi4ko si ima vreme ne se bezpokoi nqma da ostane6 zatvorena do kraq na jivota si ....

Град
    ПрИ Теб
    E za kav e toq zor da pravite sex po na 13-14 god. napravete go,kogato se 4uvstvate gotovi,a ne ot lubopitstvo.Apak i kakav li opit 6te ima priqtelqt ti 6to e 1 god. po-golqm.NE IZBARZVAI!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    няма ли книги за вас бе

УСЕЩА СЕ!
    Ако щеш вярвай.. ти само като се загледаш по центъра примерно и ти става ясно коя прави и коя не..
    Зависи вашите дали ще разберат не мога да кажа..
    Според мен бързаш много..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ХАхАхаХ ся видях, че той е на 14-15..
    ооО лапе филмираш се.. забрави да стане както трябва..
    най-мнооо да те забремени малкия неиздръжлив му пишок..

Сама си усложняваш живота!
    ..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

WoW на 13..ама ако се чувствате готови няма да сте нито 1-те, нито последните..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    ХАхАхаХ ся видях, че той е на 14-15..
    ооО лапе филмираш се.. забрави да стане както трябва..
    най-мнооо да те забремени малкия неиздръжлив му пишок..

Сама си усложняваш живота!
    ..

Град
    На изток от рая
    Каква пародия само!
    Сигурен съм,че искаш да се изчукаш,само за да се изфукаш,или защото приятеля ти те кътка постоянно.
    Та то днешната младеш и по-рано се проебват,така,че айде дейставай да не кажат,че си задръстена!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

mm mai si malko mani4ka za tova...+ tova i ne si tolkova zrqla za da znae6 kakvo moje da pri4ini taq tvoq kra4ka ....vs stava ako si nevnimatelen ili ne znae6 mn za sexa...prepora4vam ti da iz4aka6 i nali se obi4ate vse 6te ima vazmojnost po-natatak..za da nqma posle tema-"mm mai sam bremenna nz kakvo stana pls kajete kvo da pravq ...mn me e strah" ni6ty li4no no po dobre iz4akai

Mi as podkrepqm drugite za tfa 4e va6te bez da im kaje6 - ti ii nqkoi dr nqma kak da raberat, ama spored men 13 e dosta rano. Ama kakto rei6i de
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Varna
    hxyahxya spoko be macka nqma da te razberat !!! pravi si go s gadjeto i tva e da ne ti puka
    Liubov e da dade6 na nqkogo vyzmojnostta da te uni6toji,vqrvaiki 4e nqma da go napravi!!!
    Da obi4a6 e:Ne da zabravq6,a da pro6tava6.Ne da gleda6,a da 4uvstva6.Ne da si trygngne6,a da ostane6!

Мега фен
    ем аз съм на същата възраст и...не бих се осмелила...така, че мисълта ми е по-добре недей...като се почувствате напйлно готови и двамата тогава...

Ако успеете от първия път, ше ви черпя и двамата по едно сокче (малки сте за биричка ).

На въпроса не няма как да разберат родителите ти....могат да започнат да се досещат и да ти четат морал, но те ще си го мислят и без да го правите ...така че...

ПП. Ако имам дъщеря един ден и разбера, че го е направила на 14г. ше я изкривя после с лопатата.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Alderis
    Ако успеете от първия път, ше ви черпя и двамата по едно сокче (малки сте за биричка ).

На въпроса не няма как да разберат родителите ти....могат да започнат да се досещат и да ти четат морал, но те ще си го мислят и без да го правите ...така че...

ПП. Ако имам дъщеря един ден и разбера, че го е направила на 14г. ше я изкривя после с лопатата.
    Togava dano nqmash dyshterq!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си