Цитирай Първоначално написано от dan4ety
Цитирай Първоначално написано от gorska
Цитирай Първоначално написано от gorska
Имах и скаларии и още няколко вида.
Ох, скалариите са страшно красиви риби! Но са прекалено хищни и стават адски големи, затова ние нямаме. По едно време бяхме купили и почнаха да ни ядат бебенцата - гадняри.
Но пък са невероятни на външен вид, в това няма съмнение!
Това не съм го знела, че стaват много големи Явно моите са умрели прекалено бързо Ама наистина скалариите са много красиви риби. Моите бяха сиви на черни чертички (като сиво тигърче, нещо такова ) бяха много сладки. Как умряха - едната падна на дъното и се покри с нещо като мъх След няколко часа в това положение, я разбутах малко с една пръчица и тя не мърдаше. Тогава разбрах, че е мъртва Другата падна в тоалетната при чистенето
И аз съм виждала големи само по магазините. Но като станат такива не са чак толкова сладки.
Ние наще ги врърнахме на следващия ден, след като ги бяхме купили. Не ни върнаха парите, но нищо.
Бяха две - едната бяла с черно, а другата черна с бяло и бяха невероятни!!!
На мен винаги щом ми умира рибка, стои няколко дни на дъното, почти без да се движи и най-накрая си остава там. Ужасно тъжно е, но все пак не умират по такива брутални начини като при теб.

За кой от начините по-точно говориш А, сега се сетих, че няколко ми бяха изядени от раците. Две от незнайна от никой порода беше изядена от единия от 2-та рака, които само ядяха и никога не ги бях виждала. Ядяха, само вечерта, защото тогава излизаха от рапанчетата си Няма да ви казвам те как умряха, че ще ме помислите за ненормална (не, че съм много нормална, де )
И за двата. А и за третия.