.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72
    Голям фен

Продължаване на рода без мъже

Обичам би <3333333333
    Открихме си най-после способ за продължаване на рода без мъже
    Мухахахах ('= ('= ('=
    Баси якото. Не, че не съм убедена, че в бъдеще ще има само 1 пол ^^

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Дай линк и ние да висим за какво иде реч.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    какво?

Даааай линк :P
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен
    http://dnes.dir.bg/2008/02/01/news2614842.html
    Мързелииииии...тц тц <3

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Без мъже? Вие май сте болни, а?..

Отказвам да коментирам. Всъщност това даже ме устройва - за мен ще има повече.

Едит:
    Boys, boys, boys
    I'm looking for the good time
    Boys, boys, boys
    I'm ready for your love
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на fake
    как излишен бе О.о
    как без секс?!?
    Boots and braces don't make racists!

Голям фен

Вие сте некви зависими...че ако толкова искате си има дрога бе
    Всъщност, лично аз не виждам какво пък толкова са ви притрябвали?
    Нито са хубави, нито да безопасни, нито пък могат да ме ощастливат.

Сладичко_bi, ти да не си болна феминистка? К'во им има на мъжете... вЕрно, че понякога не се траят, ама то и ние не сме стока... ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на fake
    секс бе, момиче, секс...
    вибратора...да, ама не ме задоволява както един мъж може
    аз лично без мъже не мога.
    Boots and braces don't make racists!

Можеш ли да ми обясниш дали има по-божествен момент от този, в който поглеждаш човека, когото обичаш и му казваш, че ще става баща? Че сте създали дете! Нов живот! Това е... нямам думи да го опиша.

А когато държиш детенцето в ръцете си, знаейки че е плод на вашата любов? Не твоята, не неговата, а вашата!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    bolni hora
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Можеш ли да ми обясниш дали има по-божествен момент от този, в който поглеждаш човека, когото обичаш и му казваш, че ще става баща? Че сте създали дете! Нов живот! Това е... нямам думи да го опиша.

А когато държиш детенцето в ръцете си, знаейки че е плод на вашата любов? Не твоята, не неговата, а вашата!
    И в момента ,в който му го кажеш той те гледа така > /буквално/

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*

И в момента ,в който му го кажеш той те гледа така > /буквално/

Развали магията. Предполага се, че сте го искали. Пък и да не сте.. по-щастлив 'гаф' от едно детенце няма!

Понякога си мисля, че съм готова да си загърбя целия живот - кандидатстване, купони, пиянстване, работа, кариера, заради това малко човече. Може и да се заблуждавам, не знам, но последния път, когато си правех тест се молих да е положителен.

Както и да е, стига с откровенията.

..По-божествено... от това да се събудиш сутринта в прегръдките на любимия човек, с когото сте били далеч един от друг 'известно' време? ^^

...после не ни трябвали мъжете... Да, бе!

Това чувство не знам как би го изпитала с някоя жена... Oсвен ако те не са ти особена слабост.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Сладичко_bi, ти да не си болна феминистка? К'во им има на мъжете... вЕрно, че понякога не се траят, ама то и ние не сме стока... ^^
    Тва пък как го реши?
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    секс бе, момиче, секс...
    вибратора...да, ама не ме задоволява както един мъж може
    аз лично без мъже не мога.
    Казох дрога... А ако толкова дъжиш на човек, надали си пробвала с жена.

Първо мога да го кажа на най-добрата си приятелка, на другото си дете, на любовта ми към света. Защото едно дете е на света, аз съм само този, който ще се опита да направи всичко по силиоте си да го обича най-много за да му даде ако не най-много то поне от най-ценното. Второ вашата звучи ужасно,. детето не е твое, не е негово, не е ничие. Имала съм нужда да съм нечия, но аз не съм ничия. Мога да изброя хиляди причини за това колко е добре да си нечий и детето да не е само твое и още 2 пъти повече защо не тярбва да е така. По божествено от споделянето на това че нося дете от някой с този някой предполагам би било детето. И пак е далеч да е сигурно. Въобще говорите в такава частност, толкова сте консервативни и най-малкото слепи. Не че е лошо да виждате само любов. На мнение съм че не бива да има деца от хора, които не ги желаят, не са достатъчно добри и въобще на това че е толкова лесно да се правят деца. да се правят престъпници, да се правят хм. Бе пука ни. Важното е да не успеят да те накарат да ти пука.

Някой те е направил, носил те е 9 месеца - била си част от организма на майка си, по дяволите, раждала те, гледала те е. Не ми ги обяснявай тия работи, че не си ничия, защото си. Това не е консерватизъм, а факти.

И детето ще е "наше", да.

И между другото, пробвала съм с жена - красива приятелка, която много обичам, но никога не бих заменила един мъж с жена, никога. Най-малкото пък за секса. Предпочитам красивият розов мъжки пенис пред пластмасовото/силиконовото дилдо, ако ще и Анджелина Джоли да го държи.

Жалко, че не си случила на мъже, та си си извадила такова ужасно мнение за тях.

Колко по-различно е ако те прегърнат едни силни мъжки ръце - вдъхва толкова сигурност и спокойствие. Не е ли красиво да видиш един иначе строг и 'безчувствен' мъж се разнежва пред теб, става гальовен, иска да се грижи за теб, боготвори те. Нима една жена може да даде това на друга жена? Изключено е. Жените по принцип са нежни и деликатни създания, красиви са, но никога не могат да бъдат 'мъжът' вкъщи. Този мъж, който и ще те побийва от време на време, който ще тропне с ръка на масата, мъжът, който закриля семейството.

Абеее, какво ли обяснявам.. кауза пердута.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    spored men puk horata sa kato jivotnite te sa sazdadeni za da se razmnojavat i da poddarjat ravnovesieto na prirodata i ei taka horata kat po4nat da se pravqt na bogove mn se draznq za6toto ni6to hubavo nqma da ima ot cqlata tazi rabota povqrvaite mi !!!!
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Колко по-различно е ако те прегърнат едни силни мъжки ръце - вдъхва толкова сигурност и спокойствие. Не е ли красиво да видиш един иначе строг и 'безчувствен' мъж се разнежва пред теб, става гальовен, иска да се грижи за теб, боготвори те. Нима една жена може да даде това на друга жена? Изключено е. Жените по принцип са нежни и деликатни създания, красиви са, но никога не могат да бъдат 'мъжът' вкъщи. Този мъж, който и ще те побийва от време на време, който ще тропне с ръка на масата, мъжът, който закриля семейството.
    Изключително си права.

Животът е адът описан в Библията!

;( Mn qko iskazvane
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Мдаа и след няколко поколения като нямая производство на тестостерон и ... Ееех, скоро науката ще намери начин да произвежда п-у-т-к-и и тогава жените ставате излишни. То и сега сте това - туморен израстък към п.тката.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Мдаа и след няколко поколения като нямая производство на тестостерон и ... Ееех, скоро науката ще намери начин да произвежда п-у-т-к-и и тогава жените ставате излишни. То и сега сте това - туморен израстък към п.тката.
    Ооо, я да млъкваш! Ще стоиш наказан в ъгъла май..

Дори не беше готина провокация. Фръц!

Супер фен
    Град
    Своге
    teq u4enite si nemat rabota
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на quench
    теоретично можете да си раждате и хаплоидни мутанти
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Това е добро!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си