- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Продължаване на рода без мъже
Дай линк и ние да висим за какво иде реч.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Даааай линк :P
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
http://dnes.dir.bg/2008/02/01/news2614842.html
Мързелииииии...тц тц <3
Без мъже? Вие май сте болни, а?..
Отказвам да коментирам. Всъщност това даже ме устройва - за мен ще има повече.
Едит:
Boys, boys, boys
I'm looking for the good time
Boys, boys, boys
I'm ready for your love
Собственост на Canis_Dirus
Сладичко_bi, ти да не си болна феминистка?К'во им има на мъжете... вЕрно, че понякога не се траят, ама то и ние не сме стока... ^^
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Можеш ли да ми обясниш дали има по-божествен момент от този, в който поглеждаш човека, когото обичаш и му казваш, че ще става баща? Че сте създали дете! Нов живот! Това е... нямам думи да го опиша.
А когато държиш детенцето в ръцете си, знаейки че е плод на вашата любов? Не твоята, не неговата, а вашата!
bolni hora![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
И в момента ,в който му го кажеш той те гледа така >Първоначално написано от _Cuddly_
/буквално/
Първоначално написано от Psychopath*
Развали магията. Предполага се, че сте го искали. Пък и да не сте.. по-щастлив 'гаф' от едно детенце няма!
Понякога си мисля, че съм готова да си загърбя целия живот - кандидатстване, купони, пиянстване, работа, кариера, заради това малко човече. Може и да се заблуждавам, не знам, но последния път, когато си правех тест се молих да е положителен.
Както и да е, стига с откровенията.
..По-божествено... от това да се събудиш сутринта в прегръдките на любимия човек, с когото сте били далеч един от друг 'известно' време? ^^![]()
...после не ни трябвали мъжете... Да, бе!![]()
Това чувство не знам как би го изпитала с някоя жена... Oсвен ако те не са ти особена слабост.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тва пък как го реши?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Казох дрога... А ако толкова дъжиш на човек, надали си пробвала с жена.Първоначално написано от fаke
Първо мога да го кажа на най-добрата си приятелка, на другото си дете, на любовта ми към света. Защото едно дете е на света, аз съм само този, който ще се опита да направи всичко по силиоте си да го обича най-много за да му даде ако не най-много то поне от най-ценното. Второ вашата звучи ужасно,. детето не е твое, не е негово, не е ничие. Имала съм нужда да съм нечия, но аз не съм ничия. Мога да изброя хиляди причини за това колко е добре да си нечий и детето да не е само твое и още 2 пъти повече защо не тярбва да е така. По божествено от споделянето на това че нося дете от някой с този някой предполагам би било детето. И пак е далеч да е сигурно. Въобще говорите в такава частност, толкова сте консервативни и най-малкото слепи. Не че е лошо да виждате само любов. На мнение съм че не бива да има деца от хора, които не ги желаят, не са достатъчно добри и въобще на това че е толкова лесно да се правят деца. да се правят престъпници, да се правят хм. Бе пука ни. Важното е да не успеят да те накарат да ти пука.Първоначално написано от _Cuddly_
Някой те е направил, носил те е 9 месеца - била си част от организма на майка си, по дяволите, раждала те, гледала те е. Не ми ги обяснявай тия работи, че не си ничия, защото си. Това не е консерватизъм, а факти.
И детето ще е "наше", да.
И между другото, пробвала съм с жена - красива приятелка, която много обичам, но никога не бих заменила един мъж с жена, никога. Най-малкото пък за секса. Предпочитам красивият розов мъжки пенис пред пластмасовото/силиконовото дилдо, ако ще и Анджелина Джоли да го държи.
Жалко, че не си случила на мъже, та си си извадила такова ужасно мнение за тях.
Колко по-различно е ако те прегърнат едни силни мъжки ръце - вдъхва толкова сигурност и спокойствие. Не е ли красиво да видиш един иначе строг и 'безчувствен' мъж се разнежва пред теб, става гальовен, иска да се грижи за теб, боготвори те. Нима една жена може да даде това на друга жена? Изключено е. Жените по принцип са нежни и деликатни създания, красиви са, но никога не могат да бъдат 'мъжът' вкъщи. Този мъж, който и ще те побийва от време на време, който ще тропне с ръка на масата, мъжът, който закриля семейството.
Абеее, какво ли обяснявам.. кауза пердута.
spored men puk horata sa kato jivotnite te sa sazdadeni za da se razmnojavat i da poddarjat ravnovesieto na prirodata i ei taka horata kat po4nat da se pravqt na bogove mn se draznq za6toto ni6to hubavo nqma da ima ot cqlata tazi rabota povqrvaite mi !!!!
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Изключително си права.Първоначално написано от _Cuddly_
Животът е адът описан в Библията!
;( Mn qko iskazvaneПървоначално написано от _Cuddly_
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Мдаа и след няколко поколения като нямая производство на тестостерон и ... Ееех, скоро науката ще намери начин да произвежда п-у-т-к-и и тогава жените ставате излишни. То и сега сте това - туморен израстък към п.тката.![]()
Grumpy old madman
Ооо, я да млъкваш! Ще стоиш наказан в ъгъла май..Първоначално написано от Canis_Dirus
Дори не беше готина провокация. Фръц!
teq u4enite si nemat rabota
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
теоретично можете да си раждате и хаплоидни мутанти![]()
Това е добро!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()