- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изкривена носна преграда!
zna4i az imam izkrivena nosna pregrada kum dqsnata nozdra nqkoi da znae ima li le4enie i kolko ot vas imat takova zabolqvane?
10x predvaritelno![]()
Нямам и не си го представям. sorry дано някой да знае нещо по въпроса.
Мисля,че гоовриш,че носът ти е крив или нещо такова? Може би с операция![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Много амфети баце...![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Да...когато ходих на доктор уши - нос - гърло ми каза че имам някакво изкривяване....не ти пречи не се вижда но вечерта хъркаш гадно и с едната ноздра неможеш да дишаш така както с другата - има лечение ! операция но един чичко ми каза че си е правил и че е било много болезнено след това - споко от това не се мре))
България над всичко!!!
Операция..... не е тежка , може и с местна упойка
СТАРО!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!