.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ами само да вметна...
    За какво става на въпрос???
    Не ми се карайте , но първоначално реших че всеки трябва да каже какво го е подтикнало да прави секс , а като гледам само се обиждате и се опонирате....
    Ами не...чудя се защо всички толкова бързат да го направят ,след като в действителност не са готови за това
    Правят го , защото се заблуждават че са готови... все пак така е модерно да си на*бана мацка

Поне аз така си мисля ..
    Това е ясно...

Браво на Уискас

Град
    Варна
    Не намирам смисъл на темата ти... всяко момиче само си решава какво 1-во да направи след като се филмира, че е бременно.. било то да отиде направо до аптеката или да попита 1-во в някой форум, където има по-образовани хора от нея.И тъй като теста за бременност не действа веднага е нормално през това време да поразпита този и онзи, за да получи така да се каже някаква утеха..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    Не намирам смисъл на темата ти... всяко момиче само си решава какво 1-во да направи след като се филмира, че е бременно.. било то да отиде направо до аптеката или да попита 1-во в някой форум, където има по-образовани хора от нея.И тъй като теста за бременност не действа веднага е нормално през това време да поразпита този и онзи, за да получи така да се каже някаква утеха..
    казвам какво да направи за да не се 'филмира ,че е бременна' ,но ти май си леко ...тъпичка

Град
    Белград/София

Re: Защо преди да започнете да правите секс...

не попрочетете някой друг ред...
    не само да питате "бременна ли съм"
    "не мога да свърша" и т.н
    И аз това се чудя. Някои хора тук ме изумяват с тоталната си липса на каквато и да било сексуална култура .
    Ако знаеш как да се пазиш, шанса да забременееш е доста малък. Факта, че въпроса "бременна ли съм?" е задаван през ден тук показва, че много хора на нашата възраст просто си нямат идея от контрацепция .

Град
    София
    ако беше през ден...нямаше да ми направи впечетление

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Marina__
    И аз това се чудя. Някои хора тук ме изумяват с тоталната си липса на каквато и да било сексуална култура .
    Ако знаеш как да се пазиш, шанса да забременееш е доста малък. Факта, че въпроса "бременна ли съм?" е задаван през ден тук показва, че много хора на нашата възраст просто си нямат идея от контрацепция .
    Пълни глупости...вие не разбрахте ли че не всичко е до сексуалната културата, за да се предпазиш от нежелани гафове

Град
    Белград/София

Цитирай Първоначално написано от zabludenata
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Пълни глупости...вие не разбрахте ли че не всичко е до сексуалната културата, за да се предпазиш от нежелани гафове
    Кое са пълни глупости, бе драга? Ако се пазиш както трябва и си наясно с нещата, "нежелани гафове" е доста трудно да се случат. Не така обаче стоят нещата, ако се чудиш за какво служат презервативите, хапчетата и не знаеш как да сложиш кондом, без в него да остане въздух . Естествено, че като събереш една заблудена девойка на 14 и нейния още по-заблуден кавалер на 15 и гафа ти е в кърпа вързан. Ама така е, като супер много хора не знаят пикае ли им се или им се ебе. Сори за цинизЪма :P .

Град
    Варна
    Офф кво да споря с неандерталци личи си че си само на 15 :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си