- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо преди да започнете да правите секс...
Това е ясно...Първоначално написано от Jeuelle
Браво на Уискас![]()
Не намирам смисъл на темата ти...всяко момиче само си решава какво 1-во да направи след като се филмира, че е бременно.. било то да отиде направо до аптеката или да попита 1-во в някой форум, където има по-образовани хора от нея.И тъй като теста за бременност не действа веднага е нормално през това време да поразпита този и онзи, за да получи така да се каже някаква утеха..
казвам какво да направи за да не се 'филмира ,че е бременна' ,но ти май си леко ...тъпичкаПървоначално написано от zabludenata
И аз това се чудя. Някои хора тук ме изумяват с тоталната си липса на каквато и да било сексуална култураПървоначално написано от Psychopath*
.
Ако знаеш как да се пазиш, шанса да забременееш е доста малък. Факта, че въпроса "бременна ли съм?" е задаван през ден тук показва, че много хора на нашата възраст просто си нямат идея от контрацепция.
ако беше през ден...нямаше да ми направи впечетление
Пълни глупости...вие не разбрахте ли че не всичко е до сексуалната културата, за да се предпазиш от нежелани гафовеПървоначално написано от Marina__
Кое са пълни глупости, бе драга? Ако се пазиш както трябва и си наясно с нещата, "нежелани гафове" е доста трудно да се случат. Не така обаче стоят нещата, ако се чудиш за какво служат презервативите, хапчетата и не знаеш как да сложиш кондом, без в него да остане въздухПървоначално написано от zabludenata
. Естествено, че като събереш една заблудена девойка
на 14 и нейния още по-заблуден кавалер на 15 и гафа ти е в кърпа вързан. Ама така е, като супер много хора не знаят пикае ли им се или им се ебе. Сори за цинизЪма :P .
Офф кво да споря с неандерталциличи си че си само на 15 :P