- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пари или приятели?
Приятелите ми са по-ценни от всички пари по света!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
паритеабе глупости
.. мн ясну че приятелите
![]()
Ахахахах,блажени са вярващите!Първоначално написано от KiSs^
Приятелите е въпрос на време да те преебат!
Естествено,че парите!
Сега не ми трябват продажните приятели,стига да имам моето момиче,да сме живи и здрави и да имаме пари.
Продажници и отбор юнаци не ми трябват вече край мен,нали ги видях колко струват и как си правеха сметката да ме използват до последно,да си оправят живота и да ме отебат мен,аз да се оправям както намера за добре...
Това са приятелите,днеска пиеш и ебеш с тях,спасяваш им живота,кефите се,накрая те преебават от егоизъм или тъпотия!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
иска ли питане?
Сам човек не е и за кенефа ! Приятели
Пари винаги могат да се намерят докато приятелите не са на всеки ъгал имам много познати и връзки но пък за сметка на това имам само 2 3 истински приятели на които винаги мога да разчитам по каквато и да е причина !!!
приятелите преди парите ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Приятелите естествено.А ти като предпочиташ парите,кажи ми кой ще те изслушва и ще ти дава съвети когато имаш проблеми,кой ще те успокоява когато си тъжна,с кой ще се забавляваш,с кой ще се размотаваш кохато ти е скучно?
Ми от няколко месеца съм без фр-та, ама ч си живеяПървоначално написано от The_girl_from_the_hell
![]()
парите са средство, приятелите-цел...за какво са ти средства без цел, и как ще постигнеш целта без средства...
айде това беше бъзик...естествено, че приятелите...истинските де![]()
приятелите разбира се , бати и въпроса![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
мама и тате са до едно времеПървоначално написано от DaЯk_AнGэL
Първоначално написано от Diggity
много правилно казано
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!