.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    za tebe gyrdite li sa nai vajnoto be mila ? ako nqmash drugi kachesTa i krasota... razbiram.. no ako nqmash nishty veche neznam
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

аз съм от мъжки пол но мисля че няма бабешки метод за гърди

хихихихииии бас ловя,че знаеш единствено метода с бозата! Да си чувала,че и бананите помагат(като ги ядеш нали,да не си помислиш нещо ) също така ако тръгнеш на фитнес и правиш упражнения за гърди 100% ще се уголемят малко и ще са стегнати(доказано работи)малеее малеее.. и стига с тъз боза..тя не помага пък и нз що ама ако циците ми са малко по-малки щях да съъъм супер радостна,но това не е важно..
    П.С. а и да спомена само,че от прекалено големия бюст се получава гръбначно изкривение,така че мацки кефете се на малките си цици (ох добре,че не са чак толкова големи )

За какво са ти по-големи гърди?Смисъл ако на някой не му харесваш такава каквато си...ми както казаха преди мен-да се връща откъдето е дошъл! :P

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    DRINK...

stia s tiq cici we .. .. iam 90 sm obikolka i se 4uda kak da se oturva ot neq ... pa vie iskate golqmi ... ne vi trqqqtt .. tejii .. pre4ii .. i ve4e mujete ne si padat tolkova po tqx

Град
    gabrovo
    Ми начи сутрин ставаш и се мажеш със свинска мас,на ден трябва да изпиваш от 3 до 5 литра боза и естествено трябва да г и масажираш гледай сега сладурче големите цици не значат нищо повече от допълнителен товар за тялото ти сега няма смисъл да се чудиш как да ги увеличиш тялото ти си знае работата а аз от опит ти казвам че по малките гърди са мн по удобни
    LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?

Маслата от лавандула и чаено дърво в много козметични продукти действали подобно на женския полов хормон естроген

3 малки момчета от САЩ започнаха да проявяват признаци на растеж на гърдите, подобно на жените, след неколкоседмичната употреба на лосиони и шампоани, съдържащи натурални масла от лавандула и чаено дърво. Обикновено развитието на тъканите в тази област на тялото не е нещо необичайно в периода на полово съзряване или след него, но децата, подложени на действието на маслата на растенията, били съответно на 4, 7 и 10 години.

Учените са на мнение, че въпросните масла, самостоятелно и в комбинация, могат да предизвикат развитието на половите признаци, тъй като наподобяват действието на женския полов хормон естроген и подтискат активността на мъжките полови хормони. Това са първите субстанции, които показват комбинация от въздействие, наподобяващо това на естрогена и антиандрогенна активност, посочва д-р Дерек Хенли (Derek Henley) от лабораторията на Националния институт за здравни изследвания на САЩ в Рисърч Трайенгъл Парк (Research Triangle Park), Северна Каролина, чийто екип определил маслата като причина за промените в организма на децата. След като момчетата престанали да използват козметичните продукти с въпросните съставки, провокираните от тях промени изчезнали в рамките на няколко месеца.

Д-р Хенли предупреждава родителите да се отнасят с повишено внимание към всички средства за хигиена, съдържащи естествени масла, заради неизученото им още въздействие при редовна и продължителна употреба. Изследоветлите допълват, че все още предстои изучаването на влиянието на дозировката и концентрацията на маслата в организма, връзката им с различните генетични особености на индивидите и действието, което биха имали върху малки момичета или възрастни представители на двата пола.
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Върви при "Макнамара/Трой"
    Само те могат да помогнат ААаа не и някой психиатър... мойто момиче те гърди не растат от днеска за утре... постепенно става. Пък ако няма закога да растат вече... силикони а-у амаа ако е за да те забелязват момчетата няма смисъл.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

nqma nikakva polza ot golemite g1rdi.. kakto drygite kazaha .. radvai se na tova koeto0 imash .. s vreneto0 tqloto ti 6e se razbie i 6e ti porasnat pove4e .. taka 4e nqma za kade da b1rzash i bozata ne pomaga za rasteja na biusta
    Jivotat e neshto stranno,trudno moje da bade opisan s dumi,jivota....i lubovta,tova sa neshtata koito nikoga nqma da razberem napalno,neshtata koito ni dostavqt ogromna radost i oshte po ogromna bolka!!!

Град
    127.0.0.1
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Град
    Варна морето сините вълни....
    abe znam go tva momiche ima nujda ot cici shtot nishty drugo nqma puk i bozata i bananite sa moq zapazen metod imam si 89 sm obikolka

LSGirl Пуснато на: Съб Фев 09, 2008 2:13 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

abe znam go tva momiche ima nujda ot cici shtot nishty drugo nqma puk i bozata i bananite sa moq zapazen metod imam si 89 sm obikolka
    Хихи моята е 91 см ама нали зн,че си та лоффф мацка

Голям фен
    Отиди на екскурзия до Чернобил Даже може да се сдобиеш с допълнителен чифт

Пиййй Боза И аз искам,ма ако всички имахме големи цици,нямаше да са атракция Мачкането помага,знам го от опит :P

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от TH33N
    тъй тъй и стават от днес за утре ама принципно малките цици са по яки щот са по твърди и стегнати ама се пак и големите изглеждат доста изкусително :P

az s moite 95 se izmu4vam ve4e ;(

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Върви при "Макнамара/Трой"

разтривай ги и кажи на гаджето си да ти ги смуче по често белкем се размислят да са малки

Супер фен Аватара на zero
    Ми надали има некаф метод ..
    не да те успокоявам ма ...
    Аз поне не познавам момче което да гледа само гърдите в 1 момиче ..
    Не се притеснявай 100% имаш други черти,които са уникални спрямо
    други момичета,така че спокс

Re: Как да ми пораснат по бързо гърди?

Цитирай Първоначално написано от aLeX4et0
    Mоля ви помогнете ми как да ми пораснат по бързо гърди ама без да пия боза!!! имам гърди ама не са големи (( плсссс помогнете
    Пий Боза
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Абе ей, простаци
    Пуквате ме от смях...
    Един китаец измислил мелодийка за телефон, която ако се слуша по 3 пъти на ден в продължение на 1 месец бюста ще ти порастне с 2 см
    Абе на вас ви има нещо

Град
    *in a pink dream*
    polivai gi chesto s shvedska gorchivka i shte poniknat
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Боже боже! Маце проста ли си ква си незнам! Смяташ ли, че ако имаше вариянт за оголемяване на бюста с квото и да е (за пиене или ядене и да е ефтино) щяха повечето мадами да са с малки гърди?... Сички щяхме да бъдем копия на ПРЕСЛАВА и т.н
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Град
    Русе
    като не са големи ще станат ако ги искаш големи
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си