- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да ми пораснат по бързо гърди?
ОМГ... и мойте са малки ама изобщо не се притеснявам от това... + това ако искаш да изглеждаш се едно са ти по големи, носи сутиени с подплънки (примерно)
... а иначе големите дини не са чак толкова хубаво нещо
... особено като порастнеш и имаш деца млякото ти ще е много малко, докъто като са по малки (гърдите) млякото ще е повече
... така ще още 1 + за малките гърди
... а и едва ли ако гаджето ти те обича и държи на тебе ще те зареже щото нямаш цици
![]()
daite da si napraim club na mackite s negolemi cici![]()
:P
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ze mi dumite ot ustata...Първоначално написано от Ivshti
![]()
то ако ставаше така,нямаше да се дават хиляди левове за силикон![]()
Извинявай .. на 12 ли си?! ...... Все едно да ти кажа - направи си филия със сирене и кашкавал и до утре ще си с размер С.. Не става така .. То си е до ген ..
А и едва ли ще гледат само циците в теб, повярвай ми.
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
И за какво са ти големи гърди??Напротив-според мен малкия бюст е по-сексиАма ти си знаеш
When You Live Forever,What Do You Live For??
Да ама има неща, които малкия бюст неможе да ти направи...Първоначално написано от m3ch3ncee
Турскаааааааааааааааааааа аааа...Спортииииииииииииии и![]()
vmesto silikon boza vpaket4eto hem shteshe da e po meko na pipane i da se spuka nqma da ima opastnost da umre![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Е па тъпи теми виждала съм,ама ти мисли ли като я пускаше тая или базик си правиш...Дърпай си ги и ще ти порастнат за седмица...![]()
![]()
![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Съжаляваааам .. Моля да извините Чичко_Полицай .. Аз го зарибих по тая турскаааПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
С боза нищо не става!!!То ти е заложеноПървоначално написано от aLeX4et0
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
ot bozata hora se debeleeПървоначално написано от AnChItOoOo
to zatva stava vsi4ko po-golqmo ne samo gyrdite ama i dupeto i korema i krakata
![]()
Смучи ги с прахосмукачката![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Спокойно, като влезеш в пубертета ще пораснат.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
и моите са малки,това си е Божа работа
нямаме право да се сърдим,имаме си и + и -
![]()
със силикон много бързо стават големи :P
с боза...ми става-ама и задника и всичко друго също ще ти пораснат
ае за кво са ви големи цици
като си имате некви слаби и стегнати тела никои нема ви гледа гръдната обиколка(поне тва ми е наблюдението)
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
много правилно казаноПървоначално написано от Blo0dyBitch
![]()
еи лапе загоряло ти си за темите 'що 13-14 годишните станаха толкоз перверзни' не за тук...ам ае шот в по тъпо настроение не моа да съм ш ти кажа
беги до аптеката и каи на онаа скумрия аптекарката да ти даде протейни,виж там как се пият да не земеш да се натровиш че кат ви знам вии на тия години кви говеда сте....прибираш се у дома и праи6 лицеви опори,после на масата вместо 3 чинии боб и зеле и филия свинска мас ш си хапнеш 5 чинии боб и зеле и ш клепаш поече мас на филията...ш има ефект на циците
п.с. тва за боба и зелето е образно казано,мисълта ми беше да си хапваш поечко докат тренираш
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
radvai se na tfa koeto ima6 4e i bez tqh 6e ti e o6te po zlea ako iska6 da gi naprai6 po golemi si kupi hubav sutien i si potplunki silikonovi i gi slaga6 v sutiena i gotovo
![]()
Мацка само проблеми ще имаш с този голям бюст.
Мойтa гръдна е 100, да вярно е че доста мъже биха казали баси якото или нз си кво там обаче това никак няма да те зарадва.
Първо знаеш ли колко е гадно да вървиш по улиците и да ти подвикват "Бахти циците" или "Опааа друго си е сезона на дините" повярвай ми доста е неприятно.
Втория по - гаден проблем е, че доста трудно може да си намериш блузка в смисъл повечето блузки са с обли деколтета а на голям бюст за да изглежда привлекателно му трябва блуза с V-образно деколте, защото с облите го правят визуално доста по голям и разширява фигурата на жената.
Трето ако спортуваш ще ти е доста тегаво .. Аз тренирам модерен балет и имам доста упражнения или движения дето се подскача доста е гадничко ти да скочиш и минута след като ти се приземиш да се приземят и двете ти големжки приятелки.
Така че мацка не ти трябва голям бюст по малкия е много по стегнат и много по удобен, не се притеснявай колкото толкова .. а ако толкова много искаш вече мисли за силикон .. но не ти го препоръчвам може доста проблеми да си навлечеш![]()
Be Happy...
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
омг.. за кога ги искаш?радвай се, че поне имаш! има много момичета, които дори и малко нямат или имат.. прекалено малки гърди.
гърди ще ти пораснат.за къде бързаш?![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!